نيستلروي:
بقيه گلهايم را نيم فصل دوم خواهم زد
رودفان نيستلروي از تابستان گذشته که انگليس را به مقصد رئال مادريد ترک کرد، موفق شده در ديدارهاي لاليگا 10 گل به ثمر برساند، اما او قصد دارد در راه قهرماني تيمش در نيمه دوم فصل بيش از اينها گل بزند و در اين ميان به هم تيميهايش اعتماد کامل دارد. وي در گفت و گوي اخير در خصوص وضعيت خودش، تيم و همچنين همتيميهايش نظرياتي را ارائه داده که بدين شرح ميباشد.
تيم رئال مادريد اخيرا گلهاي زيادي وارد دروازه حريفان ننموده است.
نتايج مهمتر از گلها هستند. پس از ارائه ديدارهايي مثل همانهايي که برابر رکرتيوو و دپورتيو به نمايش گذاشتيم، لازم است که در تمام ديدارها پيروز شويم. دو پيروزي اخير قوت قلب کافي به ما داده است.
آيا تيم به يک مهاجم ديگر احتياج دارد؟
من بازيکن هستم نه رئيس يا سرمربي باشگاه و تصميمگيرنده اصلي من نخواهم بود.
نظر شخصي شما در مورد وضعيت ديويد بکام چيست؟
ديويد شرايط سختي را سپري ميکند ما هم وضعيتي بهتر از او نداريم. همه ما در تلاش براي تبديل تيم به بهترين هستيم. دوست داريم همچنان پيش رفته و در ديدارها پيروز شويم. بکام طي دوران حضور حرفهاياش بارها نشان داده که يک ستاره به تمام معناست. او دوران حرفهاياش را از 17 سالگي در منچستريونايتد آغاز کرده است و 17 سالي است که مشغول فوتبال بازي کردن است. البته شانس به او روي کرده که ميتواند به آمريکا برود و اين نظر شخصي خودش بود. از باشگاههاي ديگر نيز پيشنهاد داشت اما تصميم گرفت به آمريکا برود.
از شايعات اينگونه برميآيد که ممکن است کريستيانو رونالدو فصل آينده به رئال مادريد ملحق شود. نظر شما راجع به او چيست؟
او مهاجم فوقالعادهاي است. منچستريونايتد فصل خوبي را سپري ميکند. او گلهاي زيادي ميزند و خوب هم بازي ميکند. بهرغم پايين بودن سنش، تجربيات زيادي دارد چرا که در جام جهاني و ليگ قهرمانان نيز حضور داشته است. با خوشحالي از هر تازه واردي استقبال ميکنيم. او از بازيکنان مورد علاقه سرالکس فرگوسن است. رونالدو تأثيرات زيادي روي هم تيميهايش دارد.
آخر هفته با ويارئال مصاف خواهيد داشت. اينکه شما تيم ميهمان هستيد به نفعتان خواهد بود، خصوصا اينکه در برنابئو نتايج خوبي کسب نکردهايد.
پس از ديدار برابر ساراگوسا روحيه تيم کمي تغيير کرد. ما بازي خوبي را ارائه داديم.
هواداران هم حمايتهاي بيدريغ خود را نشان دادند. ميدانم که در نيمفصل دوم نتايج به مراتب بهتري را کسب ميکنيم.
اختلاف شما با کريستيانو رونالدو در زماني که در منچستريونايتد توپ ميزديد، چه بود؟
هيچ اتفاق مهمي رخ نداده بود. مطبوعات هر چه دلشان ميخواست، مينوشتند.
به نظر شما لاليگا نسبت به فصل گذشته بهتر شده يا در وضعيت بدتري قرار دارد؟
به نظر من ليگ قدرتمندتر شده است. 5 تيم مدعي قهرماني فصل جاري هستند که اين مسأله نشان از رقابت شديد ميان تيمها دارد. هر تيمي ميتواند قهرمان باشد.
چرا به تيم ملي هلند بازنگشتيد؟
وقتيفان باستن به رئال آمده بود، با او صحبت کردم. تمام صحبتهايم در مطبوعات هلند درج شد وگرنه مشکلي با بازي کردن نداشتم. تنها ميخواستم سرمربي به من اطمينان داشته باشد اما اينگونه نشد و من نيز هلند را پشت سر گذاشتم. اگر فان باستن نظرش را عوض کند شايد بازگردم.
آيا از 10 گلي که در لاليگا به ثمر رساندهايد، خوشحاليد؟
خوشحالم اما در ديدارهاي زيادي گل نزدهام. آمدهام تا گل بزنم. در برخي ديدارها امکان گلزني برايم وجود نداشت. اميدوارم در نيمه دوم فصل آمار گلهايم بالاتر برود. دوست دارم در تعداد بازيهاي زيادي گل بزنم تا اينکه در يک ديدار چند گل بزنم. البته بدم نميآيد که در هر بازي هتتريک کنم.
امشب برابر ديهگو فورلان به ميدان ميرويد، هم تيمي سابقتان در منچستريونايتد.
او دوست خيلي خوبي است اما پيروزي تيم من اهميت بيشتري دارد. پيش از ديدار يا پس از آن با او صحبتي دوستانه خواهم داشت.
کاپلو از شما خواسته بيشتر پست تدافعي داشته باشيد. آيا همين مسأله باعث ميشود که شما کمتر گل بزنيد؟
فکر نميکنم اينگونه باشد. در آغاز فصل تيم جديدي را در کنار هم بنيان نهاديم. با قراردادهاي اخير تيم، وضعيت ما دگرگون شده است. با وجود مهرههاي تازه وارد ميتوان به پيروزي تيم اميدوار بود.
نظر شخصي شما در خصوص عزيمت رونالدو چيست؟
چگونه از رفتن او اينقدر مطمئن هستيد. من اخيرا با او تمرين کردهام و او در کنار ما بوده است. او بازيکن فوقالعادهاي است؛ در تاريخ هم بينظير است. ناراحت ميشوم اگر جريان رفتنش محقق شود.
شرايط کنوني، شما را در حمله تک و تنها گذاشته است.
تيم بايد گزينههاي زيادي در اختيار داشته باشد. روبينيو ميتواند تهاجمي عمل کند، مثل هيگواين و يا رهيس. اميدوارم رائول به زودي بهبود پيدا کند چرا که او کليد مشکلات ما محسوب ميشود. گوتي و روبرتو کارلوس هم مصدومند. سه کاپيتان تيم همگي مصدوم هستند.
دليل رفتن رونالدو را نميدانيد؟
من نميخواهم راجع به اين مسأله صحبت کنم. همه چيز به باشگاه ربط دارد. من هيچگاه مشکلي با هيچ کدام از هم تيميهايم نداشتهام.