اولا کي گفته عربها سني هستند حزب الله عربه و از خيلي ها که ادعاي تشيع ميکنن پاک تر دراومدند
بعدم اصلا ما در بعضي روايات داريم که اخرين جنگ امام زمان با سفياني هستش (موضوع جالبيه در بارش مطالعه کنيد )
ویه اشاره کوچک هم به فساد می کنم : چندین سال قبل می گفتند فلانی دودی و بسیار شرم آور بود ولی حالا طرف می ره دانشگاه معتاد بر می گرده . این یکی منبعش معتبره دانشگاهش هم نجف باد اصفهان است
نمي خواهم خيلي از بحث منحرف بشم اما من نفهميدم يعني مي خواهي بگي تو کشور هاي پيشرفته مثل انگليس و امريکا تو دانشگاهاش و يا کلا اعتياد نيست؟؟

اگه اينطوري فکر ميکني که خيلي اطلاعاتت محدوده يکم بيشتر تحقيق کن تا امار وحشتناک اونارو هم ببيني و در کل فقر و اعتياد در بعضي از کشور هاي پيشرفته دست کمي از کشور هاي عقب مونده نداره چه برسه به يک کشور درحال توسعه مثل ايران
و در اخر پيغمبر و امام هاي ما همه عرب بودن و اين گونه طرز فکر ها فقط به خود ما ضرر ميزنه اسلام اومد و مساله اي مهمتر از قوميت و قبيله رو مطرح کرد اونا منحرف شدن ما نبايد منحرف بشيم
اما اينم بايد گفت که امام خميني ميگه(فکر کنم در وصيت نامش !فکر کنم!) که ،ملت ايران از ملت صدر اسلام بهتر بودند

و من منکر ان نيستم

پس شما بايد خيلي بزرگوار تر از اين حرفا باشيد

اگر علم در ثريا باشد مردماني از سرزمين پارس به آن خواهند رسيد. پيامبر اکرم (ص)