machkol نوشته شده:شاید فارس نیوز هدف دیگری از پخش این تصاویر داشت در نتیجه من طرف صحبتم شما بودید نه ایشان چون اولا.کپر نشینی از سنن آنهاست و ربطی به قبل از تاریخ بودن آنها ندارد.وگرنه ما هم به خاطر رعایت سنن در دوران ماقبل تاریخ هستیم!
کَپَر نام گونهای اقامتگاه سایهبانی در منطقه شهرستان بستک و مناطق گرم در غرب استان هرمزگان در جنوب ایران است. مردمان کوخرد و بخش کوخرد و روستاهای توابع و مناطق مجاور برای استراحت روزانه خود کپر میساختند، مخصوصاً آنهایی که در فصل تابستان و گرما به پشت رودخانه میرفتند و در نخلستانهای خودشان در موسم ثمر نخل چند ماه در آنجا میماندند، چند کپر میساختند یکی برای نشستن در سایهٔ آن، دیگری برای سایهبان ظرف آب، و دیگری برای مطبخ، همچنین در کنار زمینهای کشاورزی خود و حتی به علت کمبود درآمد جهت ساخت خانه و منزل برای نشیمن و زندگی درآن کپر میساختهاند. کپر مانند سجم است اما از سجم بلندتر است، فقط اختلاف در استعمال آن این است که سجم به هنگام شب در روی «بالای» آن میخوابند، اما کپر در روز در سایه «زیر» آن مینشینند.(البته این مدلش نه)کپر های این شکلی در عکس شما جهت استفاده عشایر هستند.که از امکانات لازم زندگی اعم از آموزش و پرورش و بیمارستان های سیار برخوردارند.البته عکس شما .مربوط به آوارگان سیل بود که در این نوع خانه ها موقتا ساکن شده بودند.
من اختلاف طبقاتی یا فقر ایران رو نفی نکردم فقط انتقادم متوجه شما بود.چون این مسائل سالیان سال ما را دچار خود کرده و در دولت نهم یا نظام ما بوجود نیامده.اشاره من به 2 برابر شدن CCU ها هم برای نشان دادن تلاش ما در این راستا بود.
از توضیحات دقیق شما سپاسگذارم. شما خودتان به کم درآمد بودن و سطح بدوی این مردمان اعتراف می کنید، پس مشکلی در این زمینه نداریم. در مورد نمایشگاه بین المللی و تفاوت آن با عکسی که من پست کردم ، به اندازۀ کافی نوشتم که نیت من با نیت آن نمایشگاه کاملا متفاوت است. اگر توجه کرده باشید اساسا موضوع کار پژوهشی من روی مابین فرهنگی ایرانی متمرکز می باشد. با مسائل و مشکلات آن در حد خودم آشنایی دارم. البته می شود در بارۀ عکسهای این نمایشگاه ژاپنی در رابطه با مابین فرهنگی ایران به تحلیل و بررسی پرداخت. و متهم کردن من نیز به همکاری با G8 و ناتو مشکلی را برای هیچکس حل نمی کند.
شما نمی توانید دربارۀ نظریات من و یا حرفهای من تصمیم بگیرید و چیزی را به آن نسبت دهید که در واقع در گفتمان من نیست، و بخواهید دربارۀ نظریات من تصمیم بگیرید. البته می توانید نظریه را نقد کنید.
ما نمی توانیم چشممان را بروی معضلات اجتماعیمان ببیندیم، و هر آنگاه که فردی به موردی اشاره کرد بگوییم این فرد آمریکایی ست. برعکس آمریکایی آنهایی هستند که نمی خواهند این مملکت پیشرفت کند. ولی از زمانی که شما خواهان پیشرفت بودید باید برای این پیشرفت موتور بسازید. موتور پیشرفت نقد است. و این همان چیزی ست که در و تخته اش را بسته اند. و نقد هم به قطارهایی که سروقت می رسند کاری ندارد. در هر صورت من تصور نمی کنم چیزی در تأیید آن نمایشگاه گفته باشم که اینهمه برخی از کاربران این سایت روی این مسئله بمن حمله می کنند. البته تصور می کنم که این دوستان اساسا با بحث مابین فرهنگی آنطور که باید و شاید آشنایی ندارند. در هر صورت با گفتمان من آشنایی ندارند.همین بحثهایی که پیش آمده شاهد چنین مدعایی ست. حالا آنهایی که واقعا به مبارزه برای فرهنگ و هنر باور دارند باید بشکل اساسی به اینگونه مسائل بپردازند.
در ضمن من CCU نمی دانم چیست.

اما باز هم مد نظر داشته باشید که این عکس در شرایط غیر عادی و اضطراری (سیل)گرفته شده.افرادی که خانه هایشان را از دست داده اند موقتا در آنها ساکن شده اند.