رقاقبت ایرانی ها با عربهاسلام دوستای عزیز . بچه ها یه نظر سنجی توی یه سایتی هستش که عرب ها میگن اسم دریا خلیج فارس خلیج عرب هستش. یه نظر سنجی گذاشتن که ایران و عرب ها دارن توی این نظر سنجی شرکت میکنن از بچه ها خواهش میکنم مثل یه وطن پرست با غیرت به این ادرس برن و به خلیج فارس رای بدن باتشکر
[External Link Removed for Guests]
قاقبت ایرانی ها با عرب ها
مدیران انجمن: رونین, Shahbaz, MASTER, MOHAMMAD_ASEMOONI, شوراي نظارت

- محل اقامت: البرز
- سپاسهای ارسالی: 732 بار
- سپاسهای دریافتی: 494 بار
- تماس:
Re: قاقبت ایرانی ها با عرب ها
به نظرتون تو این سایت جعلی هم اگه از عربا جلوتر باشیم بهتر نیست؟
اگه اشتباه می کنم توجیهم کنید دوستان.
اگه اشتباه می کنم توجیهم کنید دوستان.
[FONT=Impact]آدمهای پاک خطا نمی کنند ، سادگی می کنند . و امروز سادگی ، پاکترین خطای دنیاست.

-
- سپاسهای ارسالی: 232 بار
- سپاسهای دریافتی: 617 بار
رکب نخورید!
اول ترافیک سایت رو اینطوری میبرن بالا تا در جستجوهای گوگل رنک اول جستجوی خلیج عرب و خلیج فارس قرار بگیره بعد یهو کل مطالبشو عوض میکنن و اونجاست که ما رکب میخوریم و من بعد هرکسی این اسامی رو جستجو کنه به این سایت هدایت میشه و خزعبلات موردنظر ادمین سایت رو میخونه!
اول ترافیک سایت رو اینطوری میبرن بالا تا در جستجوهای گوگل رنک اول جستجوی خلیج عرب و خلیج فارس قرار بگیره بعد یهو کل مطالبشو عوض میکنن و اونجاست که ما رکب میخوریم و من بعد هرکسی این اسامی رو جستجو کنه به این سایت هدایت میشه و خزعبلات موردنظر ادمین سایت رو میخونه!

- سپاسهای ارسالی: 1374 بار
- سپاسهای دریافتی: 2546 بار
چیزی که متعلق به ماست در موردش بحث نمی کنیم و ضرورتی هم نمی بینیم به این سایتهاب کذایی بریم و سر چیزی بجنگیم که متعلق به خوده ماست
امید به رهایی نیست وقتی همه دیوارند

-
- محل اقامت: RASHT
- سپاسهای ارسالی: 1271 بار
- سپاسهای دریافتی: 1131 بار
- تماس:
jhan2010 نوشته شده:چیزی که متعلق به ماست در موردش بحث نمی کنیم و ضرورتی هم نمی بینیم به این سایتهاب کذایی بریم و سر چیزی بجنگیم که متعلق به خوده ماست
داداش دقیقا حرف دل منو زدی
چه معنی ای میده که ما بحث کنیم باهاشون که اسم این خلیج فارسه نه عرب
اونا باید بحث کنن و دلیل بیارن