یک نماینده مجلس بر کاهش تعرفه واردات موبایل تاکید کرد

در اين بخش از اخبار تلفن همراه استفاده کنيد و بحث نماييد.

مدیر انجمن: شوراي نظارت

ارسال پست
Captain II
Captain II
پست: 5149
تاریخ عضویت: شنبه ۳۰ اردیبهشت ۱۳۸۵, ۲:۳۰ ب.ظ
محل اقامت: گشتم نبود نگرد نیست.
سپاس‌های ارسالی: 6 بار
سپاس‌های دریافتی: 132 بار
تماس:

یک نماینده مجلس بر کاهش تعرفه واردات موبایل تاکید کرد

پست توسط DJ.HAMED »

تالیانیوز-عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی بر کاهش تدریجی تعرفه واردات گوشی تلفن همراه تاکید کرد و گفت: کمیسیون صنایع و معادن از ابتدا با افزایش تعرفه واردات گوشی تلفن همراه به داخل کشور مخالف بود.
"حمید رضا فولادگر" ، روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار پایگاه اطلاع رسانی تلفن همراه ایران اظهار داشت: مساله کاهش تعرفه واردات گوشی تلفن همراه در کمیسیون صنایع و معدن مطرح شده ولی تاکنون هیچ تصمیم و جمع بندی نهایی در این زمینه صورت نگرفته است.
وی با بیان این که وزارت صنایع و معادن با کاهش تعرفه واردات گوشی مخالف است ، اظهار داشت : وزارت صنایع معتقد است ، کارخانجات مخابراتی داخل کشور درحال تولید گوشی تلفن همراه هستند و کاهش تعرفه تولیدات داخلی را آسیب پذیر می کند.
نماینده مجلس هفتم اظهار داشت: این درحالی است که کارشناسان اقتصادی معتقدند ، افزایش تعرفه واردات گوشی به قاچاق این کالا دامن زده است.
فولادگر گفت: کاهش و یا افزایش تعرفه باید به صورت معقولانه و با هماهنگی لازم صورت گیرد به گونه ای که از یک سو از تولیدات داخلی حمایت و از سوی دیگر از ورود غیر قانونی گوشی به داخل کشور جلوگیری کند .
ارسال پست

بازگشت به “تازه ها و اخبار تلفن همراه”