شيطان پرستي از ديدگاه دکتر حسن عباسي
مدیران انجمن: رونین, Shahbaz, MASTER, MOHAMMAD_ASEMOONI, شوراي نظارت

-
- سپاسهای دریافتی: 54 بار
شيطان پرستي از ديدگاه دکتر حسن عباسي
سخنرانی دکتر حسن عباسی دربارۀ شیطان پرستی
[External Link Removed for Guests]

-
padshah نوشته شده:سخنرانيهاي ايشان هميشه جذاب و شنيدني بوده و خواهد بود
استراتژيهاي نظامي دكتر هميشه زيان زد همه نظاميان بوده است.
البته متاسفانه خودشون هم اكنون دربند نيروهاي شيطان بزرگ امريكا هستند و اميدوارم هر چه زودتر ازاد بشند و به وطن برگردند
دوست عزیز Padshah اگر ممکن است در مورد مطالبی که در مورد اسارت ایشان نوشتید توضیح بیشتری بنویسید. من هیچ اطلاعی از موقعیت کنونی ایشان ندارم. خیلی سپاسگذار خواهم شد.

- محل اقامت: ناوگان منطقه دوم
- سپاسهای ارسالی: 398 بار
- سپاسهای دریافتی: 226 بار
- تماس:
padshah نوشته شده:سخنرانيهاي ايشان هميشه جذاب و شنيدني بوده و خواهد بود
البته متاسفانه خودشون هم اكنون دربند نيروهاي شيطان بزرگ امريكا هستند و اميدوارم هر چه زودتر ازاد بشند و به وطن برگردند
بهتره در مورد جمله بالا کمی محتاط تر برخورد کنیم. وقتی صحبت از از استراتژی نظامی میشه متاسفانه هیچکس به تفکرات و نظرات امرای ارتش که در دانشگاه عالی دفاع ملی به درجه دکترای علوم استراتژیک نائل شدن توجه نمیکنه و از اونها توضیح نمیخواد و البته این قبیل افراد هم معمولاً استراتژی های خودشون رو در جمع اونها بروز نمیدن و از قضا اونها هم خودشون رو سبک نمیکنن و جواب چنین افرادی رو نمیدن...
در خصوص مورد دوم هم باید به عرض برسونم که اون آقای عباسی که هم اکنون دربند نیروهای آمریکایی هستن ارتباطی با این آقای حسن عباسی ندارن ... (متاسفانه!)
با تقدیم احترامات شایسته نظامی
ICT Admiral

ICT Admiral

-
Yasser نوشته شده:padshah نوشته شده:سخنرانيهاي ايشان هميشه جذاب و شنيدني بوده و خواهد بود
بهتره در مورد جمله بالا کمی محتاط تر برخورد کنیم. وقتی صحبت از از استراتژی نظامی میشه متاسفانه هیچکس به تفکرات و نظرات امرای ارتش که در دانشگاه عالی دفاع ملی به درجه دکترای علوم استراتژیک نائل شدن توجه نمیکنه و از اونها توضیح نمیخواد و البته این قبیل افراد هم معمولاً استراتژی های خودشون رو در جمع اونها بروز نمیدن و از قضا اونها هم خودشون رو سبک نمیکنن و جواب چنین افرادی رو نمیدن...
در خصوص مورد دوم هم باید به عرض برسونم که اون آقای عباسی که هم اکنون دربند نیروهای آمریکایی هستن ارتباطی با این آقای حسن عباسی ندارن ... (متاسفانه!)
دوستان از مطالبی که مطرح کردید، شخصا سپاسگذار هستم. ولی فکر می کنم که این نحو اطلاع رسانی و گفتگو که همیشه تمام مطلب بروشنی بیان نمی شود مشکل برانگیز است و تقاضا می کنم که مطالب را روشنتر بیان کنیم خصوصا از این جهت که به شما اطمینان می دهم که تا بزودی خیلی ها در سرتا سر دنیا منتظر روشن شدن این موضوع خواهند بود (پتانسیلمان).
خب اینجا دو موضوع مختلف مطرح شده یکی «دربند بودن دکتر حسن عباسی - استراتژ ایرانی که در فیلم بالا او را در حال سخنرانی می بینیم» و سپس دوست عزیز دیگر Yasser که این خبر را باطل دانسته و اطلاعات دیگری را مطرح می کند. اینطور بنظر می رسد که یک دکتر حسن عباسی دیگر هم وجود دارد.
خب اگر ممکن است اولا توضیح بفرمایید که موضوع چیست، ما به کدام تأویل باید اطمینان کنیم؟
در مورد استراتژی بعدا صحبت خواهیم کرد. با تشکر از همگی

- محل اقامت: tabriz.khiabane shamse tabrizi
- سپاسهای ارسالی: 10 بار
- سپاسهای دریافتی: 96 بار
- تماس:
دوست عزيزم ياسر
در مورد اول و استراتژي هاي نظامي حق با شماست
ايشان در زمان رياست جمهوري اقاي خاتمي يكي از مخالفان سرسخت ايشان بودند و بارها با سخنرانيهاي متعدد به رييس جمهور وقت حمله كردند
در مسئله گفتگوي تمدن ها سخنراني بسيار تندي عليه اقاي خاتمي انجام دادند و انرا به سخره گرفتند
ايشان معتقد به برخورد قدرتمندانه و بدون هيچ گونه باجي به غرب بودند و به همين دليل تعليق غني سازي از سوي دولت وقت رو خيانت به ارمانهاي انقلاب خوندند
همچنين ايشان از طرفداران اقاي احمدي نژاد و سياست خارجي ايشون بودند
در ضمن
منبع خبري من راجع به اسارت ايشون تقريبا مطمئن و موثق هست
البته نميتونم بنا به دلايلي منبع خبرم رو بگم
ولي حدود 90% مطمئنم از اسارت ايشون به دست نيروهاي امريكايي
حتي تو ماجراي ازادي 2 تن از اونا در خواست اول ايران ازادي دكتر بود كه با مخالفت شديد نيروهاي امريكا مواجه شد
ايشان در زمان رياست جمهوري اقاي خاتمي يكي از مخالفان سرسخت ايشان بودند و بارها با سخنرانيهاي متعدد به رييس جمهور وقت حمله كردند
در مسئله گفتگوي تمدن ها سخنراني بسيار تندي عليه اقاي خاتمي انجام دادند و انرا به سخره گرفتند
ايشان معتقد به برخورد قدرتمندانه و بدون هيچ گونه باجي به غرب بودند و به همين دليل تعليق غني سازي از سوي دولت وقت رو خيانت به ارمانهاي انقلاب خوندند
در ضمن
حتي تو ماجراي ازادي 2 تن از اونا در خواست اول ايران ازادي دكتر بود كه با مخالفت شديد نيروهاي امريكا مواجه شد
کد نمایش پرچم کوچک:

کد نمایش پرچم و عکس کوچک دکتر:

-
padshah نوشته شده:دوست عزيزم ياسر
در ضمن
آیا می توانید تاریخ اسارت و محلی که ایشان توسط نیروهای آمریکایی دستگیر شده اند را مشخص کنید. و چگونگی آنرا و به چه دلیلی...؟ در هر صورت چنانکه این موضوع صحت داشته باشد، باید واقعا خواندن نشریات را کنار بگذاریم.

-

- محل اقامت: ناوگان منطقه دوم
- سپاسهای ارسالی: 398 بار
- سپاسهای دریافتی: 226 بار
- تماس:
padshah عزیز، دوست گرامی
دیپلماتهای مذکور در سال 85 به اسارت آمریکایی ها در آمدند در حالی که آقای حسن عباسی مورد نظر در فروردین 86 سخنرانیی با عنوان آنفولانزای نیویورکی در ... داشته اند و همینطور مصاحبه ای با یکی از از مطبوعات.
در مهرماه امسال گفتگویی با چند دانشجوی حقوق و علوم سیاسی دانشگاه تهران برای یکی از نشریات دانشجویی داشته و همچنین در آبان ماه امسال به دعوت جامعه اسلامی دانشجويان دانشگاه اورميه سفری به این شهر داشته و در آنجا سخنرانی میکند.
وی هفته پیش هم به دعوت بسیج دانشجویی داشنگاه تهران در سالن دانشکده فنی هم برای دانشجویان سخنرانی داشته.
موفق باشید.
دیپلماتهای مذکور در سال 85 به اسارت آمریکایی ها در آمدند در حالی که آقای حسن عباسی مورد نظر در فروردین 86 سخنرانیی با عنوان آنفولانزای نیویورکی در ... داشته اند و همینطور مصاحبه ای با یکی از از مطبوعات.
در مهرماه امسال گفتگویی با چند دانشجوی حقوق و علوم سیاسی دانشگاه تهران برای یکی از نشریات دانشجویی داشته و همچنین در آبان ماه امسال به دعوت جامعه اسلامی دانشجويان دانشگاه اورميه سفری به این شهر داشته و در آنجا سخنرانی میکند.
وی هفته پیش هم به دعوت بسیج دانشجویی داشنگاه تهران در سالن دانشکده فنی هم برای دانشجویان سخنرانی داشته.
موفق باشید.
با تقدیم احترامات شایسته نظامی
ICT Admiral

ICT Admiral

-

- محل اقامت: tabriz.khiabane shamse tabrizi
- سپاسهای ارسالی: 10 بار
- سپاسهای دریافتی: 96 بار
- تماس:
سلام دوستان
من الان وبلاگ اقاي ده نمكي رو خوندم و نميدونم چي بگم
منبع خبري من درسته كه رسمي نبود ولي براي من موثق بود
خوب شايد اون شخص خودش هم اشتباه ميكرد
انسان جايز الخطاست ديگه
به هر حال
خوشحالم كه دكتر عباسي در ميهن عزيز خودمون هستند و ميتونيم از عقايد و وجود ايشان استفاده كنيم
من الان وبلاگ اقاي ده نمكي رو خوندم و نميدونم چي بگم
منبع خبري من درسته كه رسمي نبود ولي براي من موثق بود
خوب شايد اون شخص خودش هم اشتباه ميكرد
انسان جايز الخطاست ديگه
به هر حال
خوشحالم كه دكتر عباسي در ميهن عزيز خودمون هستند و ميتونيم از عقايد و وجود ايشان استفاده كنيم

کد نمایش پرچم کوچک: