۶۰ تن اورانیوم در ایران گم شده است!

در اين بخش مي‌توانيد در مورد اخبار و حوادث روز به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: MASTER, MOHAMMAD_ASEMOONI, شوراي نظارت

ارسال پست
Rookie Poster
Rookie Poster
پست: 41
تاریخ عضویت: سه‌شنبه ۲۵ تیر ۱۳۸۷, ۹:۰۳ ق.ظ
سپاس‌های ارسالی: 2 بار
سپاس‌های دریافتی: 1 بار

۶۰ تن اورانیوم در ایران گم شده است!

پست توسط bxit »

در آستانه انتشار گزارش غیر رسمی البرادعی در مورد ایران، موج جدیدی از جنگ روانی علیه جمهوری اسلامی ایران بار دیگر به راه افتاد.
روزنامه دیلی تلگراف روز گذشته به نقل از آنچه «کارشناسان هسته ای که وظیفه نظارت بر پرونده هسته ای ایران را بر عهده دارند» مدعی شد که ایران بار دیگر در حال توسعه برنامه هسته ای خود برای تولید سلاح است و تولید اورانیوم را از چرخه تولید تاسیسات خود خارج کرده است!
این روزنامه ضمن تاکید بر موثق بودن ادعای خود (!)، مقدار اورانیوم گم شده را ۵۰ تا ۶۰ تن اورانیوم فراوری نشده ذکر می کند.
بنابر ادعای این روزنامه جنجالی انگلیس، مقدار اورانیوم کافی که برای ۶ بمب هسته ای مورد نیاز است، هم اکنون دیگر در تاسیسات هسته ای اصفهان موجود نیست!
به نوشته ی دیلی تلگراف، ما*هو*اره های جاسوسی برخی تاسیسات جدید و مشکوک در ایران را کشف کرده اند که ایران وجود آنها را به بازرسان بین المللی اطلاع نداده است.
یک مقام آگاه هسته ای در گفت و گو با دیلی تلگراف می گوید:« بازرسان دسترسی محدودی به سایت اصفهان دارند و به نظر می رسد که مقامات ایرانی مقدار قابل توجهی اورانیوم را جابجا کرده اند.»
هم چنین مقامات آژانس بین المللی انرژی اتمی نیز مدعی شده اند که اورانیوم های گم شده از طریق ما*هو*اره های جاسوسی آمریکا مکان یابی شده و اطلاعات آنها در اختیار آژانس قرار گرفته است!


فردا نیوز
ارسال پست

بازگشت به “اخبار و حوادث”