تا حالا ندیده بودم با لامپ مهتابی به هم حمله کنند ، ماده ی داخل این لامپ ها سرطان زاست !!!
ظاهرا و با توجه به شدت درگیری ، چیزی در حد جیو کومیته (نوعی مبارزه ی غیر کنترلی که افراد آزادند به هر نحو ممکن حریف را تسلیم کنند) می باشد و تا آن جایی که بنده اطلاع دارم چنین مبارزاتی ممنوع هست !
دوستانی که اطلاعات دقیق تری دارند لطفا راهنمایی کنند .
[FONT=lucida grande, tahoma, verdana, arial, sans-serif] این خسته به شمشیر تو تقدیر نبود, [FONT=lucida grande, tahoma, verdana, arial, sans-serif]ور نه هیچ از دل بیرحم تو تقصیر
واقعا اينا به اين حرکات مي گن ورزش ! واقعا که من تا حالا فکر مي کردم آدما ورزش مي کنن سلامتي شونو حفظ کنن نه اين که بلانسبت حيوانات عزيز اين طوري بيفتند به جون هم !
لااقل حيوانات با هم نوع خودشون اين طوري رفتار نمي کنن ...
دعوا هایی که در شهر عرب نشین شادگان(نیم ساعتی آبادان) اتفاق میفته به مراتب فجیع تر از این تصاویره.
چند سال پیش بین دو طایفه عساکره و خنافره تو شادگان دعوای عشیره ای میشه.بزن و بکوب و بکش.
نیرو انتظامی دخالت نمیکنه تا این دو تایفه خوب همدیگرو لت و پار کنند.آخر کار شیخ(ریش سفید) دو طایفه رو دستگیر میکنن و به شدت ...
اهالی طایفه خنافره که به کلاشینکف و آرپیجی 7 مسلح بودند 10 دقیقه به کلانتری برای آزادی شیخشان وقت می دهند. وسپس با گفت تکبیر همانند عملیات های زمان جنگ از چپ و راست به کلانتری حمله ور شده و با شلیک چند موشک آرپی چی ساختمان کلانتری را تخریب و پرسنل کلانتری را فراری میدهند.و صحنه های دلخراشی را به وجود می آورند که...
نکته:متاسفانه حجم سلاح غیر مجاز موجود در خوزستان به علت هم مرزی با کشور بی صاحب عراق زیاد است و به راحتی می توان تفنگ-آرپیجی-نارنجک را تهیه کرد.
[FONT=lucida grande, tahoma, verdana, arial, sans-serif] این خسته به شمشیر تو تقدیر نبود, [FONT=lucida grande, tahoma, verdana, arial, sans-serif]ور نه هیچ از دل بیرحم تو تقصیر
اینقدر از من پست حذف کردن که دیگه به خود سانسوری افتاده ام. اینم احتمالا حذف میکنن.
ادامه:
پس از تخریب ساختمان کلانتری و فرار پرسنل عده ای از اوباش طایفه چند سرباز بیچاره و چند متهم را که در بازداشتگاه فرصت فرار نیافته بودند عریان نموده و با قمه دست های یکی از سربازان را قطع نموده که بنده خدا بر اثر خونریزی زیاد به شهادت میرسد.
سرانجام این غائله که به شورش شهری و تخریب اموال عمومی و غارت بانکها و منازل مردم تبدیل شده بود با اعزام نیروهای یگان ویژه و تیپ تکاوری از اهواز به شدت سرکوب و عوامل آن دستگیر و مجازات می گردند.
دوستان پس علکي به ژاپني ها گير ندين!!!ببينيد اين دوست عزيز چي تعريف ميکنه؟؟؟؟؟؟به پاسگاه نيروي انتظامي حمله شده ويه سرباز به شهادت رسيده چاه مکن بهر کسي،اول خودت دوم کسي البته ژاپني هاهم گند زدن با اين ورزش مسخرشون......