دروازه بان ملي پوش تيم فوتبال رئال مادريد اظهار داشت از اينکه درباره رقابتش با مهاجم ليورپول براي کسب توپ طلاي اروپا بحث مي شود،ناراحت است.
"ايکر کاسياس" سال خوبي را پشت سر گذاشت؛سالي که با قهرماني رئال مادريد در لاليگا خاتمه يافت.ضمن اينکه او به عنوان کاپيتان نيز جام قهرماني يورو 2008 را بالاي سر برد.
اين دروازه بان ملي پوش در ادامه روند خوب خود در بازي چند روز پيش مقابل استوني رکورد شکني کرد و مدت زمان بسته نگه داشتن دروازه اسپانيا را به 710 دقيقه رساند.
تمامي اين مسائل باعث شده است تا از کاسياس به عنوان يکي از شانس هاي کسب عنوان مرد سال فوتبال اروپا ياد شود.
البته در اين ميان نبايد از درخشش "فرناندو تورس" نيز به سادگي عبور کرد؛مهاجمي که در نخستين فصل حضورش در ليورپول بسيار درخشان ظاهر شد و در جام ملت هاي اروپا نيز يکي از بهترين هاي ماتادورها بود و گل قهرماني تيمش را به ثمر رساند. به همين خاطر تورس نيز يکي ديگر از کانديداهاي کسب توپ طلاي اروپا است.
طي چند روز اخير در رسانهها موضوع رقابت اين دو بازيکن بزرگ مطرح شده است،اما کاسياس از زاويه ديگري به اين موضوع نگاه مي کند.او در اين باره به روزنامه AS گفت :من با تورس در اين باره صحبت کرده ام.او هم تيمي من است و يکي از دوستان خوبم به شمار مي رود و هيچ چيزي مهمتر از اين وجود ندارد.
کاسياس افزود:همه چيز ميان ما روشن و واضح است و اين که گفتم،پايان اين بحث پيش آمده است.
دروازه بان رئال مادريد عنوان کرد:براي من رسيدن به توپ طلاي اروپا يک عقده روحي و فکر دائمي نيست.معتقدم همه چيز درون زمين خوب است و هر آنچه پس از آن رخ مي دهد،اتفاق افتاده است.بهترين چيزي که در ليست امسال ديده مي شود،وجود چند بازيکن اسپانيايي براي رسيدن به عنوان است.
منبع:برنا