کانناوارو:صدای سوت تماشاچیان را نمیشنیدم

در اين بخش ميتوانيد درباره كليه مسائل ورزشي به بحث بپردازيد

مدیر انجمن: شوراي نظارت

ارسال پست
Major
Major
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 80 بار
سپاس‌های دریافتی: 238 بار

کانناوارو:صدای سوت تماشاچیان را نمیشنیدم

پست توسط samanrossonero »

تصویر

فابيو كاناوارو پس از ديدار رئال مادريد برابر يوونتوس گفت: ‌آن‌قدر روي بازي تمركز داشتم كه صداي سوت تماشاگران را نمي‌شنيدم.

تيم‌هاي يوونتوس و رئال مادريد سه‌شنبه شب در چارچوب رقابت‌هاي ليگ قهرمانان اروپا برابر يكديگر به ميدان رفتند كه اين ديدار با رويارويي فابيو كاناوارو مقابل تيم پيشين وي همراه شد.

اين ديدار كه در ورزشگاه المپيكوي تورين برگزار شد با نتيجه 2 بر يك به سود يوونتوس به پايان رسيد و در جريان بازي هر زمان كه كاناوارو صاحب توپ مي‌شد هواداران يووه دست به سوت زدن مي‌كردند.

كاناوارو پس از ديدار برابر يوونتوس گفت‌: من حتي صداي سوت‌ها را نمي‌شنيدم چرا كه روي بازي متمركز بود. اين بازي تمام شد اما، ما دوست باقي خواهيم بود و خدا را شكر من دوستان بسياري در توين دارم.

مدافع 35 ساله ايتاليايي در مورد بازي سه‌شنبه شب گفت: همواره گفته‌ام كه در مواقع دشوار، يوونتوس بهترين نمايش خود را به اجرا مي‌گذارد. در مورد اينكه مي‌گويند اين تيم دچار بحران است بايد گفت كه يوونتوس همواره زير ذره‌بين است و زماني كه آنها به تساوي رسيده و يا خارج از خانه بازي را واگذار مي‌كنند، اين مساله براي آنها بحران تلقي مي‌شود. بازيكنان يووه همواره ارزش‌هاي بالاي خود را نشان داده‌اند.

كاناوارو در پايان پيرامون علاقه‌اش نسبت به بازگشت به ايتاليا صحبت كرده و گفت: دوست دارم به ايتاليا برگردم. به هر حال، ناپولي در حال حاضر روي بازيكنان جوان متمركز است و بايد به آ‌نها اجازه داد تا كار خود را به درستي انجام دهند، سپس بايد ديد كه در آينده چه رخ دادهايي اتفاق خواهد افتاد.

منبع:ایسنا
(( خدا دوست دارد آن لب که ببوسد نه آن لب که از ترس دوزخ بپوسد

خدا دوست دارد من و تو بخندیم نه در جاهلیت بپوسیم بگندیم ))

تصویر تصویر تصویر
ارسال پست

بازگشت به “انجمن ورزش”