سامانه توپ ضدهوایی

در اين بخش مي‌توانيد در مورد اخبار نظامي منتشر شده به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: abdolmahdi, Java, Shahbaz, شوراي نظارت, مديران هوافضا

ارسال پست
New Member
نمایه کاربر
پست: 13
تاریخ عضویت: جمعه ۱۸ بهمن ۱۳۸۷, ۱۰:۰۸ ب.ظ
سپاس‌های ارسالی: 1 بار
سپاس‌های دریافتی: 7 بار

سامانه توپ ضدهوایی

پست توسط sepah Bod »

  گزارش واحد مرکزی خبر، وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح گفت: این سامانه کاملا بومی و در سازمان صنایع دفاعی طراحی و ساخته شده  [FONT=Times New Roman] . 
   سرتیپ مصطفی محمد نجار افزود: این سامانه با مجهز بودن به رادار، هدف را رهگیری می کند و به صورت کاملاً هوشمند و بدون نیاز به خدمه، توانایی شلیک را به سمت اهداف  [FONT=Times New Roman] . 
   از دیگر ویژگی های سامانه پدافند هوایی صد میلی متری را، تنظیم ماسوره به صورت هوشمند بیان کرد و گفت: چنانچه گلوله توپ این پدافند هوایی به طور مستقیم به هدف اصابت نکرد، به صورت خودکار در محیط هدف منفجر و ترکش های آن با حجم و مواد انفجاری بالا، موجب انهدام هدف خواهد  [FONT=Times New Roman] . 
   محمدنجار با بیان این که در آغاز دهه چهارم انقلاب اسلامی صنایع دفاعی کشور از رشد و بالندگی خوبی برخوردار شده است، گفت: هم اکنون همه نیازمندی های دفاعی کشور بدون وابستگی به بیگانگان تأمین می  [FONT=Times New Roman] . 
   دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح افزود: سامانه توپ ضدهوایی هوشمند صد میلی متری علاوه بر مقابله با تهدیدات هوایی، قادر است موشک های کروز را رهگیری  [FONT=Times New Roman] . 
  ، دقت، افزایش حجم آتش و برد مناسب از دیگر مشخصات سامانه توپ ضدهوایی هوشمند صد میلی متری  [FONT=Times New Roman] . 
 
این سامانه برای پوشش هوایی در ارتفاع پست و متوسط استفاده می شود
[FONT=Times New Roman]  .
 
  
ارسال پست

بازگشت به “اخبار نظامي”