خبرگزاري فارس: سردار نجار گفت: توليد محصولات مهمي نظير «سجيل 2»، دسترسي به فضا و سه برابر شدن رشد توليدات نظامي از دستاوردهاي برنامهريزي صحيح در وزارت دفاع است.

به گزارش خبرگزاري فارس به نقل از اداره كل تبليغات دفاعي وزارت دفاع، سردار مصطفي محمدنجار وزير دفاع و پشتيباني نيروهاي مسلح كه امروز دوشنبه در نخستين كنفرانس ملي تعالي و چهارمين جشن جايزه تعالي وزارت دفاع سخن ميگفت، اساس ماموريت وزارت دفاع را خلق قدرت دفاعي كارآمد و هوشمند دانست و تاكيد كرد: نيروهاي مسلح ما امروز با پشتوانه اين قدرت و توانمندي پيشرفته دفاعي از آمادگي كامل در زمين، دريا، زير دريا و فضا برخوردار هستند و با حداكثر توان قادرند با هرگونه تهديدي عليه جمهوري اسلامي ايران مقابله كنند.
نجار افزود: صنايع دفاعي در موج چهارم انقلاب به هستههاي كوچك بعنوان نهادهاي كارفرمايي دانش بنياد و شبكه بزرگ به مثابه نهادهاي پيمانكاري صنعتي و تحقيقاتي از همه قابليتها و ظرفيتهاي كشور براي تقويت صنعت دفاعي و تحقق دفاع همه جانبه بهرهبرداري ميكند.
وي اضافه كرد: با اين نگرش، تقويت ظرفيت نخبگي و خيرگي براي رويش انديشههاي نوين دفاعي يك ضرورت اجتنابناپذير است.
سردار نجار با بيان اينكه، نوآوري يك امر تصادفي نيست و بايد نظام آن را مهندسي كرد، اظهار داشت: بايد انديشه نخبگان نسل سوم و چهارم انقلاب را باور كرد و با ايجاد انگيزه در آنان، خلق شايستگيهاي دفاعي را به منصه ظهور رساند.
وزير دفاع تصريح كرد: با زيرساختهاي مستحكم و تفكر سازمان يافته و روحيه انقلابي و بسيجي كه در صنايع دفاعي وزارت دفاع حاكم است، اين اطمينان را ميدهم كه افقهاي سند چشمانداز بيست ساله كشور در بخش دفاع در زمين مقتضي و حتي فراتر از اهداف پيشبيني شده آن تحقق يابد.
وي افزود: نگاهي به عملكرد وزارت دفاع نشان ميدهد كه اين وزارتخانه در مسير تعالي در حوزههاي دفاعي، رفاهي، حقوقي، ديپلماسي دفاعي و عمراني از يك رشد قابل توجه و جهشگونه برخوردار است.
نجار با اشاره به پرتاب موفقيتآميز زمين به زمين سجيل 2 اظهار داشت: اين دستاورد بزرگ نتيجه همان روحيه و راهي است كه آزادي خرمشهر، شكست حصر آبادان، فتح فاو و شكست قطعي را در حماسه دفاع مقسد بر اردوگاه دشمن تحميل كرد.
وزير دفاع در بخش ديگري از سخنانش با بيان اينكه، برگزاري نخستين كنفرانس ملي تعالي و چهارمين جشنواره جايزه تعالي وزارت دفاع، واكاوي و شناسايي دقيق آن روحيه، متناسب با شرايط و مقتضيات و پيشرفت دانش و فنآوري است، تاكيد كرد: جايزه تعالي، شتابدهنده خلق شايستگيهاي دفاعي است.
نجار، ارتقاء كيفيت و استانداردسازي را دو شاخص مهم براي رسيدن به الگوي تعالي در وزارت دفاع توصيف كرد و افزود: در دهه چهارم انقلاب شاهد امواج خروشان نوآوري و ابتكار در رسيدن به قلههاي فنآوري و دانش دفاعي خواهيم بود و اين دست يافتني است، چراكه ما ميراثداران فاتحان قلههاي حماسه و ايثار هستيم.
وزير دفاع افزود: در چهار سال گذشته تلاش شد وزارت دفاع به صورت فرآيند محور مديريت شود و در اين چارچوب هشت فرآيند تعريف شده در هر فرآيندي مبتني بر برنامههاي ارائه شده به مجلس شوراي اسلامي، شامل هشت محور و تدابير فرمانده معظم كل قوا و سياستهاي كلي ابلاغي ستاد كل نيروهاي مسلح شاخصها و اهداف دقيقي براي فرآيندها تعريف شد.
سردار نجار در ادامه گفت: اين شاخصها در يك شبكه نرمافزاري و شبكههاي مجازي از كارشناسان، متخصصان وزارت دفاع به طور دقيق پايش شد و اكنون نيز اين فعاليتها، توليد محصولات مهمي نظير «سجيل 2»، دسترسي به فضا و سه برابر شدن رشد توليدات نظامي است. در اين چارچوب نيز با اتكا به تجارب گذشته، نقشه راه آينده را ترسيم كردهايم.
وي در پايان با قدرداني از موسسه آموزشي و تحقيقاتي صنايع دفاعي وزارت دفاع و ساير مسئولان برگزاري اين همايش كه مسير تعالي صنعت دفاعي را هموارتر ميكنند، بر استمرار آن اين مسير تاكيد كرد.
فارس
