والله و بالله ما در برابر اين قضيه مسئوليم . به خدا قسم مسئوليت داريم . به خدا قسم ما غافل هستيم .......
اگر میخواهيم به عزاداری حسين بن علی ارزش بدهيم ، بايد فكر كنيم كه اگر حسين بن علی امروز بود و خودش میگفت برای
من عزاداری كنيد ، میگفت چه شعاری بدهيد ؟
[COLOR=#000000]آيا میگفت بخوانيد : ((نوجوان اكبر من ) يا میگفت بگویيد زينب مضطرم الوداع ، الوداع ) چيزهايی كه من ( امام حسين ) در عمرم هرگز
به اينجور شعارهای پست و كثيف ذلت آور تن ندادم و يك كلمه از اين حرفها نگفتم ؟! اگر حسين بن علی بود میگفت اگر میخواهی
برای من عزاداری كنی ، برای من سينه و زنجير بزنی ، شعار امروز تو بايد فلسطين .....شمر هزار و سيصد سال پيش مرد ، شمر
امروز را بشناس .......
اولين سئوالی كه بعد از مردن از ما میكنند همين است كه در زمينه همبستگی اسلامی چه كرديد؟ پيغمبر فرمود : « من سمع مسلما
ينادی يا للمسلمين فلم يجبه فليس بمسلم » ( 1 ) هر كس بشنود صدای مسلمانی را كه فرياد میكند ياللمسلمين مسلمانان به
فرياد من برسيد ، و او را كمك نكند ، ديگر مسلمان نيست ، من او را مسلمان نمیدانم .........
(از شهید مطهری)
[HR]
خودت رو شهید کن , حق رو زنده نگه دار ... راست باش , پاک باش , درست باش , این شهادت ......معنی سجود و حضور دایم
خداوند است این معنی کربلاست.....
دوتا دین بیشتر نیست .... یا آدم حق پرسته خدا پرسته , یا خود پرسته ....یکی از این دوتاست.
زترک خویش بگو ای که عاشق اویی درست شد که به یک دل دو دوست نتوان داد
بنابر این مهم اون تصمیم که انسان رو به شهادت میرسونه و مامیتونیم که این واقعه رو هر روزش کنیم جامعه ما نیاز به این
شهادت داره.. هر روز ...که من هر لحظه حق رو نگاه کنم و خود را فدای او کنم.....حق همون الاه چرا تلخه؟.... کی این حلاوت رو و حلوا
رو چشید که تونست دیگه بعد از تو کسی رو انتخاب کنه؟ بنابر این اگر ما این واقعه رو هر روزش بکنیم مهمترین درس رو از مکتب این
برگوار گرفتیم ... گریه ماتم و عزا نیست اصلا معنی داره که ما برای اما حسینی(ع) که ملک و ملکوت و فتح کرده , افتخار آفرینش
تاج آفرینش , همه فرشتها به وجود او بهجت و شادی میکنند... به حال او گریه بکنیم؟
(از دکتر الهی قمشه ای)
[HR]
آری یک انسان کربلایی , انسانی که مرد عقیده و جهاد است , انسانی که میفهمد شهادت چیست , میداند که آزادگی بشری که
حسین(ع) آن را در کنار دین یاد میکند یعنی چه؟ می داند که کربلا صحنه یک مصیبت , یک حادثه غم انگیز نیست , ابزار گریه و سینه و
غش و ضعف های تکراری همه ساله و همه عمر نیست , یک مدرسه است , یک مکتب است , آرامگاه نیست , دانشگاه است ,
قبرستان نیست , تمدن است و آبادی و خرمی و سرزمین حیات عشق و عشق و حرکت و مسئولیت و شجاعت و آگاهی ....
(دکتر علی شریعتی)
[HR]
هر سه مطلب از سخنرانیهای این بزرگواران است - 1:شهید مطهری (کتاب حماسه حسینی 2) - سخنرانی دکتر الهی قمشه ای
3- تشیعه علوی تشیعه صفوی دکتر شریعتی.
ایام نزدیک شدن به قیام محرم به نظرم بهترین فرصت برای معرفی زلال تر قیام حسینی است.به همین خاطر سعی میکنیم که طی
سلسله مطالبی در مورد قیام حسینی امام شجاعت و آزادگی را بهتر بشناسیم .ان شاء ال... به دید بزرگان هم در رابطه با این قیام
جانانه , عبرت آموز و زلال اشاره میشود تا ژرف تر به این موضوع بیندیشیم و مهمتر , این که عمل کنیم.

[COLOR=#0070c0]یا حق

ما داغ دل را گذارد