شمر 1400 سال پیش مرد..... نگاهی زلال به قیام و عاشورای حسینی

در اين بخش ميتوانيد درباره موضوعاتي كه در انجمن براي آنها بخشي وجود ندارد به بحث و گفتگو بپردازيد

مدیران انجمن: رونین, Shahbaz, MASTER, MOHAMMAD_ASEMOONI, شوراي نظارت

ارسال پست
Moderator
Moderator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 14938 بار
سپاس‌های دریافتی: 14994 بار

شمر 1400 سال پیش مرد..... نگاهی زلال به قیام و عاشورای حسینی

پست توسط oweiys »

به نام خداوند بخشاینده مهربان

والله و بالله ما در برابر اين قضيه‏ مسئوليم . به خدا قسم مسئوليت داريم . به خدا قسم ما غافل هستيم .......

اگر می‏خواهيم به عزاداری حسين بن علی ارزش‏ بدهيم ، بايد فكر كنيم كه اگر حسين بن علی امروز بود و خودش می‏گفت برای

من عزاداری كنيد ، می‏گفت چه شعاری بدهيد ؟

[COLOR=#000000]آيا می‏گفت بخوانيد : ((نوجوان اكبر من ) يا می‏گفت بگویيد زينب مضطرم الوداع ، الوداع )  چيزهايی كه من ( امام حسين ) در عمرم هرگز

به  اينجور شعارهای پست و كثيف ذلت آور تن ندادم و يك كلمه از اين حرفها نگفتم ؟! اگر حسين بن‏ علی بود می‏گفت اگر می‏خواهی  

برای من عزاداری كنی ، برای من سينه و زنجير بزنی ، شعار امروز تو بايد فلسطين  .....شمر هزار و سيصد سال پيش مرد ، شمر

امروز را بشناس .......

اولين سئوالی كه بعد از مردن‏ از ما می‏كنند همين است كه در زمينه همبستگی اسلامی چه كرديد؟ پيغمبر فرمود : « من سمع مسلما

ينادی يا للمسلمين فلم يجبه فليس بمسلم » ( 1 ) هر كس بشنود صدای مسلمانی را كه فرياد می‏كند ياللمسلمين مسلمانان به‏

فرياد من برسيد ، و او را كمك نكند  ، ديگر مسلمان نيست ، من او را مسلمان نمی‏دانم .........

(از شهید مطهری)

[HR]
خودت رو شهید کن , حق رو زنده نگه دار ... راست باش , پاک باش , درست باش , این   شهادت ......معنی سجود و حضور دایم

خداوند است
این معنی کربلاست.....

دوتا دین بیشتر نیست .... یا آدم حق پرسته خدا پرسته , یا خود پرسته ....یکی از این دوتاست.

زترک خویش بگو ای که عاشق اویی درست شد که به یک دل دو دوست نتوان داد

بنابر این مهم اون تصمیم که انسان رو به شهادت میرسونه و مامیتونیم که این واقعه رو هر روزش کنیم جامعه ما نیاز به این

شهادت داره.. هر روز ...که من هر لحظه حق رو نگاه کنم و خود را فدای او کنم.....حق همون الاه چرا تلخه؟.... کی این حلاوت رو و حلوا

رو چشید که تونست دیگه بعد از تو کسی رو انتخاب کنه؟ بنابر این اگر ما این واقعه رو هر روزش بکنیم مهمترین درس رو از مکتب این

برگوار گرفتیم ...   گریه ماتم و عزا نیست
اصلا معنی داره که ما برای اما حسینی(ع) که ملک و ملکوت و فتح کرده , افتخار آفرینش

تاج آفرینش , همه فرشتها به وجود او بهجت و شادی میکنند... به حال او گریه بکنیم؟

(از دکتر الهی قمشه ای)

[HR]

آری یک انسان کربلایی , انسانی که مرد عقیده و جهاد است , انسانی که میفهمد شهادت چیست , میداند که آزادگی بشری که

حسین(ع) آن را در کنار دین یاد میکند یعنی چه؟ می داند که کربلا صحنه یک مصیبت , یک حادثه غم انگیز نیست , ابزار گریه و سینه و

غش و ضعف های تکراری همه ساله و همه عمر نیست , یک مدرسه است , یک مکتب است , آرامگاه نیست , دانشگاه است ,

قبرستان نیست , تمدن است و آبادی و خرمی و سرزمین حیات عشق و عشق و حرکت و مسئولیت و شجاعت و آگاهی ....

(دکتر علی شریعتی)

[HR]
هر سه مطلب از سخنرانیهای این بزرگواران است - 1:شهید مطهری (کتاب حماسه حسینی 2) - سخنرانی دکتر الهی قمشه ای

3- تشیعه علوی تشیعه صفوی دکتر شریعتی.

ایام نزدیک شدن به قیام محرم به نظرم بهترین فرصت برای معرفی زلال تر قیام حسینی است.به همین خاطر سعی میکنیم که طی

سلسله مطالبی در مورد قیام حسینی امام شجاعت و آزادگی را بهتر بشناسیم .ان شاء ال... به دید بزرگان هم در رابطه با این قیام

جانانه , عبرت آموز و زلال اشاره میشود تا ژرف تر به این موضوع بیندیشیم و مهمتر , این که عمل کنیم.

تصویر

تصویرتصویرتصویرتصویر

[COLOR=#0070c0]یا حق

السلام عليك يا علي ابن موسي الرضا المرتضي (ع)
Moderator
Moderator
نمایه کاربر

Re: شمر 1400 سال پیش مرد..... نگاهی زلال به قیام و عاشورای حسینی

پست توسط oweiys »

(از سخنرانی عاشورا دکتر الهی قمشه ای)

من (امام حسین (ع)) یک   لایزال ابدی  هستم ....اینو به اثبات رسوند حضرت حسین ...

وقتی که در دانشگاه این عالم که در حقیقت دانشگاه عشق هست , این عالم اصلا دانشگاه عشقه ... بچه عشق داره به آغوش

مادرش ... بعد یواش یواش بزرگتر میشه, عشقهای دیگه پیدا میشه , عشقهای دیگه پیدامیشه , همینطور میاد بالاتر , اون درس آخری رو

در دانشگاه امام حسین میشه گرفت که اونجا انسان همه هستیش رو بده و[COLOR=#7030a0] اون بالاترین رو و برترین رو که چیزی بالاتر از او نیست ,  

انتخاب بکنه ... 

بنابر این ما این ادبیات فارسی رو که گفت:

زیر شمشیر غمش رقص کنان باید رفت کان که شد کشته او نیک سر انجام افتاد

اینو کی میفهمیم؟ با کی میفهمیم؟

با [COLOR=#548dd4][COLOR=#0070c0]امام  حسین   ....  

تصویر

Captain II
Captain II
نمایه کاربر
محل اقامت: تهران
سپاس‌های ارسالی: 1394 بار
سپاس‌های دریافتی: 2882 بار
تماس:

پست توسط Takhrib Chi »

اگر سيدالشهدا نبود، من و تو حالا مسلمان امام حسيني نبوديم

تصویر

به گزارش خبرنگار سياسي باشگاه خبري فارس «توانا»، حضرت امام با اشاره بهجمله معروف «كل ارض كربلا» و خطاب به وعاظ تهران فرمودند: نوحه‌ها و گريهكردن‌ها مكتب را تا به اينجا نگه داشته است و اگر سيدالشهداء نبود، ايننهضت هم پيش نمي‌رفت، سيدالشهداء همه جا هست و همه جا محضر سيدالشهداست.
ايشان در خصوص تباكي، ندبه و زاري در عزاي حسيني و مخالفت برخي افرادبا اين مراسم‌ها فرمود: هر مكتبي تا پايش گريه‌كن، بر سر و سينه زن نباشدحفظ نمي‌شود. برخي كه مخالفند، اينها بچه‌اند نمي‌دانند كه اين گريه‌ها وذكر مصيبت‌ها مكتب سيدالشهدا را هميشه زنده نگه‌داشته است.
حضرت امام (ره) با تذكر به جاهلان از نقش روحانيت و اهل منبر دراسلام گفتند: وقتي يك نفر از حزبي كشته مي‌شود با برگزاري ميتينگ‌هافرياد‌ها سر مي‌دهند، اين هم فريادي است كه براي احياي مكتب سيدالشهداءبرقرار مي‌شود، ولي اينها ملتفت نيستند.
ايشان به نقش موثر سيدالشهداء عليه السلام در زنده نگه‌داشتن و سعييزيد و اعقابش در فراموش كردن اسلام اظهار داشتند: اگر اسلام هم فراموشنشده بود، يك رژيم طاغوتي در خارج منعكس شده بود، معاويه و يزيد يك رژيماسلامي را رژيم طاغوتي معرفي مي‌كردند. اگر سيدالشهداء نبود اينها اينرژيم طاغوتي را تقويت مي‌كردند و به جاهليت برمي‌گرداندند.
بنيانگذار جمهوري اسلامي در ادامه مطالب بالا ابراز فرمودند: حالااگر من و تو هم مسلم بوديم، مسلم طاغوتي بوديم، نه مسلم امام حسيني. امامحسين عليه‌السلام اسلام را نجات داد. آيا ما براي يك آدمي كه اسلام رانجات داده و كشته شده، سكوت كنيم؟
همچنين خميني كبير، رهبر انقلاب اسلامي در بخش ديگري از بيانات وافاضاتشان، ملت مسلمان را به ادامه مبارزه در مقابل سلاطين جائر فراخواندند و نثار جان و مال در راه خدا، اسلام و ملت مسلمان را شيوهپيغمبران، اوصياء و اولياء الهي معرفي كردند و از هراسيدن در مقابل سلاطينجائري كه مستمسك به اسلام و خود را خليفه اسلام مي‌دانند، منع كردند.
ايشان در بخش ديگري از سخنان خود با اشاره به اينكه خون ما رنگين‌تراز خون شهداي كربلا نيست، به آحاد ملت توصيه كردند: شما كه براي اسلامبپاخاسته‌ايد و جان و مال نثار مي‌كنيد، در صف شهداي كربلائيد، چرا كهپيروان اين مكتبيد.
امام همچنين در مراسمي كه برخي اعضاي آن مهمانان خارجي بودند، صورتهمه اعمال را يكي برشمردند و تفاوت آنها را فقط به غايت اعمال موكول كردهو افزودند: ظاهر عمل اگر از فاجر فاسد، مومن موحد و يا ولي خدا صادر شود،يكي است. آنچه اين عمل را ممتاز مي‌كند غايت و انگيزه عمل است يعني اينكار براي چه انجام شده است؟
وي حادثه قتلگاه كربلا را يادآور شده و فرمودند: شمشيري كه ابن ملجمكشيد و بهترين خلق‌الله را شهيد كرد، با شمشيري كه بهترين خلق الله مي‌كشدو عدوالله را اعدام مي‌كند در ظاهر يكي است. شمشير، قدرت عمل، كشتن ياشهيد كردن، امتياز آن‌ها در اين است كه اين شمشير براي چه كشيده شد و برايچه زده شد؟
او ياد خدا را ياد آور شدند و ادامه دادند: اگر شمشير براي خدا بلندشده و براي خدا پايين بيايد، اين انگيزه ارزشمند، انگيزه الهي است. ايننداي حسيني براي چه بلند شد و به چه ختم شد؟

منبع: [External Link Removed for Guests]
ای چشم من گریان نباش
اینگونه اشک افشان مباش
حیران و سرگردان نباش
در گردش گیتی ،رسد روزی ،به پایان هر غمی
دست نگارتصویر ما داغ دل را گذارد مرهمی.
http://www.centralclubs.com/topic-t78644.html
طلبه جوان دیگری در دفاع از ناموس مردم، چاقو خورد
Moderator
Moderator
نمایه کاربر

پست توسط oweiys »

از کتاب شیعه علوی شیعه صفوی مرحوم دکتر شریعتی:

اسلام مراسم عزاداری مسیحیان بر نمایش زندگی شهدای نخستین نهضت مسیحیت و نشان دادن مظلومیت و شهادت آنها در دوران

حکومت شرک و کفر و امپراطوری وحشی و ....

قفل زنی و سینه زنی و زنجیر زنی و تیغ زنی , حتی اکنون هم اکنون به همین شکل در lourdes سالیانه در سالروز شهادت مسیح برگزار

میشود و اين است كه با اينكه از نظر اسلام اين اعمال محكوم است و علمای حقيقی اسلامی نه تنها آن را تاييد نكرده‌اند، كه

جدا مخالف اند و اين نمايش ها را بر خلاف موازين علمی شرع می‌دانند....

تشیع علوی تشیع وحدت است - تشیع صفوی تشیع تفرقه.

از کتاب حماسه حسینی مرحوم دکتر مطهری:

معمولا اهل منبر وقتی كه می‏خواهند قضيه كربلا را بزرگ كنند جنبه فاجعه‏ بودن و ظلم و ستم‏ها را بزرگ می‏كنند ، در جستجوی پيدا

كردن و حتی جعل‏ كردن فاجعه‏هايی هستند ، با بيانهای مختلف و تشبيهات و مجسم ساختن‏ها جنبه فاجعه بودن را تقويت می‏كنند و

حال آنكه ما بايد از خود بپرسيم‏ بزرگی حادثه كربلا از چه نظر است ؟

اصحاب حسين هيچكدام پناه به دشمن نبرد ولی از دشمن به خود ملحق كردند

يكی از مظاهر قوت و كمال نهضت حسينی اينست كه آنها با آنهمه شدت و گرفتاری هيچكدامشان ملحق به دشمن نشد ولی توانستند

از لشكر غالب طرف‏ مقابل دل بربايند چنانكه حر و سی نفر ديگر را دل ربودند.

تصویر

تصویر

یا حق

ارسال پست

بازگشت به “ساير گفتگوها”