حمله دانشجوی سنی به همکلاسی شیعه با چاقو

در اين بخش مي‌توانيد در مورد اخبار و حوادث روز به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: MASTER, MOHAMMAD_ASEMOONI, شوراي نظارت

ارسال پست
Major I
Major I
پست: 5234
تاریخ عضویت: پنج‌شنبه ۲۵ خرداد ۱۳۸۵, ۲:۴۷ ب.ظ
سپاس‌های ارسالی: 1747 بار
سپاس‌های دریافتی: 4179 بار
تماس:

حمله دانشجوی سنی به همکلاسی شیعه با چاقو

پست توسط ganjineh »

[FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif]بهگزارش شیعه آنلاین، اخبار رسیده از دانشگاه علوم پزشکی ایران حکایت ازدرگیری خونین دو دانشجوی سال اولی پزشکی در این دانشگاه دارد. بر اساسگفته شاهدان عینی به خبرنگار ما، این دو دانشجو که یکی از شهر یزد و دیگریاز اهل سنت کردستان هستند، هر دو ساکن یک خوابگاه بوده و در دانشگاه نیز،بیشتر واحدهایشان مشترک بوده است.
در همین راستا دوستان این دو دانشجومی‏گویند: ناگهان دیدیم دانشجوی اهل کردستان با چاقوی جیبی به همکلاسیشیعه مذهب خود حمله‏ور شده و با وارد کردن ضربه‌ای در ریه و قفسه سینه او،این دانشجوی شیعه را راهی بیمارستان کرد.
گفته می‏شود مضروب هم ‏اکنوندر بیمارستان حضرت رسول (ص) تهران و در بخش CCU بستری شده و حال وی نیزوخیم اعلام شده است. ضارب هم پس از بازداشت توسط نیروهای حراست دانشگاه،تحویل پلیس داده شده و در حال حاضر منتظر جلسه دادگاه خود است.
در همین حال کمیته انضباطی دانشگاه علوم پزشکی ایران با صدور حکمی فوری، ضارب را از ادامه تحصیل در رشته پزشکی این دانشگاه منع کرد.
ناظرانیکه در صحن دانشگاه حضور داشتند در این باره می‏گویند: علت آغاز ایندرگیری، مشاجره کلامی دو دانشجو بر سر مسائل عقیدتی مذهبی بوده است. 
مرکز انجمنهای تخصصی گنجینه دانش
[External Link Removed for Guests]
مرکز انجمنهای اعتقادی گنجینه الهی
[External Link Removed for Guests]
ارسال پست

بازگشت به “اخبار و حوادث”