ویکی مانیا ... اسرئیل سلام ! پرده ها کنار میرود!

در اين بخش ميتوانيد درباره موضوعاتي كه در انجمن براي آنها بخشي وجود ندارد به بحث و گفتگو بپردازيد

مدیران انجمن: رونین, Shahbaz, MASTER, MOHAMMAD_ASEMOONI, شوراي نظارت

ارسال پست
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 5879 بار
سپاس‌های دریافتی: 12411 بار
تماس:

ویکی مانیا ... اسرئیل سلام ! پرده ها کنار میرود!

پست توسط Solver »

زمان که بعضی جاها گفتم (زمان انتخابات) ویکی پدیا بدجور داره شیطنت میکند، همه گفتن بابا اینجا که دیگه یک سیستم باز هست و مردم دارن توش فعالیت میکنند و شما از سامانه اش بی اطلاع هستی!

من بیش از 200 تا مطلب کامل در ویکی داشتم اون زمان که این دوستان فکر میکردند از روی نا آشنایی با ویکی چنین نظراتی دارم و معتقد بودند این ویکی قربونش برند یک سایت بی طرف و آزاد است!

من همون روزها با بررسی قفل شدن برخی صفحات و از طرف مقابل باز شدن بعضی قفل ها مثل آمار انتخابات گذشته ایران که خود من جزو مشارکین اصلیش بودم و پس از نهایی شدن آمار و تائیدش باز شدن اون صفحات (انتخابات قبل و پس از انقلاب نه انتخابات اخیر) برای ویرایش یک شیطنت کاملا واضح بود برای من، فهمیدم ویکی هم به هر دلیل در سمت جریان سبز انتخابات قرار دارد. البته نه به خاطر کاربراش، بلکه به شکل مدیریتی چنین تصمیم اتخاذ شده اون هم در یک فضای باز که به ظاهر باز اما کاملا کنترل شده. اون روز واقعا پشیمون شدم که یکی از توسعه دهندگان همچون سایتی بودم!

بعد ها باز در ویکی فعال شدم البته سعی کردم دیگه طرف مباحث جامعه شناسی و سیاسی و امثالهم نرم و بیشتر تو حوزه رایانه و برقش فعال باشم که طی 2 سال کلاً 10 - 20 تا مطلب گذاشتم و این شاید اثر همون دلسرد شدن از ویکی هست.

اما امروز در ویکی چشمم خورد به بنر ویکی مانیا! خوب برای آنان که نمی دانند: 

[External Link Removed for Guests]

ویکی‌مانیا

ویکی مانا به انگلیسی: Wikimania

از رخدادهای سالانه و جهانی بنیاد ویکی‌مدیا است که شامل ویکی‌پدیا، ویکی نسک، ویکی‌نبشته، ویکی‌خبر، ویکی‌واژه، ویکی‌دانشگاه، ویکی گفتاورد، ویکی گونه و ویکی انبار می‌شود این کنفرانس، در واقع یک اجتماع برای ایجاد روحیه همکاری و فرصتی است برای تمامی ویرایشگران و کاربران پروژه‌های ویکی مدیا برای ملاقات با یکدیگر، تبادل ایده‌ها و نظرات، گزارش و تحقیق دربارهٔ پروژه‌ها و همکاری در پروژه‌های آینده.

اما وقتی محل برگزاری ایندوره وان را اسرائیل دیدم کاملا جالب شد برام و عهد شکنی کردم و پیگیرش شدم، متوجه شدم محل برگزاری این دوره با پشتیبانی مالی [External Link Removed for Guests] در
تصویر
حیفا, اسرائیل است!

یک مرور بکنید در شهرهای برگزاری این ویکی مانیا :

تصویر

فرانکفورت
, آلمان

تصویر
کمبریج (ماساچوست),
ایالات متحده
تصویر
, تایپه,
تایوان
تصویر
اسکندریه, مصر

تصویر
بوئنوس آیرس, آرژانتین

تصویر
گدانسک, لهستان

تصویر
حیفا, اسرائیل

عجیب هست وقتی تاریخ برگزاری ها را در اخبار جستجو کردم برای تک تک شهر ها متوجه شدم در اون مقطع زمانی دولت با مردم بر سر مسئله ای درگیر بوده و غیر از این ویکی مانیا خیلی مراسم های بین الملی منحرف کننده دیگری در این شهرها برگزار شده است!

حالا انتخاب اسرائیل برای ویکی مانیا، بیان گر وجود موضوعی در اسرائیل است که ویکی مانیا در کنار احتمالا برخی مراسم های بین المللی دیگر به میزبانی این کشور در صدد منحرف کردن افکار مردم از آن هستند یا اینکه من کلاً زیاد خیال پرداز شده ام.

به هر حال اگر خواستید برید ویکی مانیا، خوش بگذره ... 
Personal Site: [External Link Removed for Guests]
New Member
سپاس‌های ارسالی: 1 بار
سپاس‌های دریافتی: 1 بار

Re: ویکی مانیا ... اسرئیل سلام ! پرده ها کنار میرود!

پست توسط امین آفاق »

سلام

بنده هنگامی عضو این فروم شدم که نوشته شما را خواندم و خوشحال شدم که علی رغم خواب زمستانی دیگران،برخی دیگر مانند شما در مورد این نشست و مکانش که و مسائل حاشیه ی آن سخن گفته اید،مدتی درنگ کردم تا ببینم کسی چیزی اضافه می کند یا خیر دیدم که همه ماشاالله خواب هستند انگار نه انگار که قرار است نشست سالیانه این سایت بزرگ و تاثیر گذار در سرزمین های اشغالی فلسطین ان هم با حمایت موسسات بزرگ صهیونیستی برگزار شود نمونه اش بابیلون که نرم افزار مترجم و البته جاسوسی اش مشهور است. داوری و احساس شما در مورد ویکی پدیا کاملاً مطابق با واقع است و هر چه هم بدان بیافزاییم باز آنچه گفتید پایه ای برای بقیه است و خللی در آن وارد نمی آید،واقعاً هضم شدن در ویکی پدیا برای همه مقدور نیست ولی فا ویکی یک بنده و یک برده ی کامل می خواهد که مقرراتش را مو به مو اجرا کند که بسیاری از آنها مانند سکولار بودن و یا منابع معتبرش (که بی بی سی و واشنگتن پست و رادیو فردا و امثالهم هستند) با اعتقادات و منافع ملی ما جور که در نمی آید هیچ بنیان آنها را نیز هدف گرفته است و همه انیها در حالیست که بسیاری از خوانندکان این سایت حتی نمی دانند که ویکی پدیای فارسی فقط فارسی است نه ایرانی! بنابر این در این میان جای تعجب ندارد که کسان آگاهی چون شما دچار احساساتی چون دلسردی و پشیمانی شوند....خیر شما خیال پرداز نشده اید!
در این مورد سخن فراوان است که به بعد موکول می کنم

پاینده باشید...
Rookie Poster
Rookie Poster
سپاس‌های ارسالی: 59 بار
سپاس‌های دریافتی: 98 بار

پست توسط RF-4E »

دایی جان ناپلئون هم از این فکرا زیاد می کرذ ::ss
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1264 بار
سپاس‌های دریافتی: 10137 بار

پست توسط typhoon »

دایی جان ناپلئون هم از این فکرا زیاد می کرذ
سلام
فکر نمی کنید این ادبیات زیبنده این انجمن نیست ؟اگر مطلبی مستدل در رد صحبت دوستان دارید بفرمایید وگرنه دایی جان ناپلئون خیلی قرابتی با این بحث ندارد.
Old soldiers never die.They just fade away
ارسال پست

بازگشت به “ساير گفتگوها”