
، مناقصه خرید 22 فروند هلیکوپتر تهاجمی برای ارتش هند را در یک رقابت سخت به هلیکوپتر آمریکائی AH-64D Apache واگذار کرد. به نقل از یک منبع در وزارت دفاع هند، علت نپذیرفته شدن Mi-28N دلایل فنی بوده است. این منبع می افزاید: Mi-28N نتوانست نیازهای مورد انتظار در مناقصه را برآورده سازد، این در حالیست که هلیکوپتر آپاچی پرفورمنس بهتری از خود نشان داد. روسیه قرار داد 600 میلیون دلاری را در این مناقصه از دست داد.
علیب رغم باخت روسیه در این مناقصه، هنوز این کشور در دو مناقصه دیگر هند شرکت دارد، مناقصه تحویل 12 فروند هلیکوپتر سنگین و 197 فروند هلیکوپتر سبک. مناقصه اول شامل هلیکوپتر Mi-26T2 و CH-47F شنوک آمریکائیست در حالیکه در مناقصه دوم هلیکوپترهای Ka-226T روسی و AS550 اروپائی شرکت دارند. ضمنا روسیه در حال تحویل هلیکوپتر های Mi-17-B5 به هند بر اساس قرارداد سال 2008 برای تهیه 80 فروند هلیکوپتر به ارزش 1.4 میلیارد دلار میباشد.
بازار هلیکوپتر نظامی هند، با پتانسیل تقاضای 700 فروند در دهه آینده، رقابت شدیدی را در بین کارخانجات خارجی فراهم آورده است.
October 25
بخش انگلیسی ریانووستی
