سلام
بچه ها از نظر شما k810 سونی اریکسون چطوره؟
ارزش 70-80 تومان بیشتر پرداخت کردن نسبت به k800 رو داره؟
k810 چطوره؟
مدیران انجمن: Thunderclap, SHAHRAM, شوراي نظارت

-
- محل اقامت: ..مازندران..
- سپاسهای دریافتی: 75 بار
به نظر من که انتخاب اقتصادی نیست.چون عملا هیچ تفاوتی با k800 نداره که هیچ یه جاهایی مثل(توانایی پخش بعضی فرمتها+فرمان صوتی)k800 نسبت به کا810 برتری هم داره.در مورد دوربین و مقدار حافظه داخلی که به نظرم از همه چی مهمتر هست کاملا یکسان هستن." فقط k810 سال ساختش 2007 هست ولی کا 800 2006 .در ابعاد هم k810 در طول و عرض تنها 1میلیمتر افزایش داره و در ضخامت 5 میلیمتر کاهش داره. از نظر وزن هم کا 810 "12 " گرم سبکتر هست"
به نظر من که پول الکی دادنه
فقط اگه با برنامه های کاربردی زیاد سر کار داری توصیه میکنم دور se رو خط بکش.ولی اگه کیفیت عکاسی و صدا برات مهمه با این مقدار هزینه انتخاب خوبی میتونه باشه
[External Link Removed for Guests]
به نظر من که پول الکی دادنه
فقط اگه با برنامه های کاربردی زیاد سر کار داری توصیه میکنم دور se رو خط بکش.ولی اگه کیفیت عکاسی و صدا برات مهمه با این مقدار هزینه انتخاب خوبی میتونه باشه
"لشگر گوسفندان که توسط يک شير اداره ميشود,ميتواند لشگر شيران را که توسط يک گوسفند اداره ميشود ,شکست دهد."

- سپاسهای ارسالی: 946 بار
- سپاسهای دریافتی: 2887 بار
خوب دوست عزيز بستگي به مورد استفاده شما از گوشي داره!.....به نظر من دوربين اين گوشي 810 در حالت اتوفوکوس بهتر و واضح تر کار ميکنه(البته در حالت شب 800 بهتر عمل کرد دليلش هم نميدونم).....در ضمن سرعت کار با گوشي بالاتر رفته و از لحاظ ظاهري به نظر من بهتر شده(البته اين ديگه سليقه خودتون هست)....
البته تفاوت ديگرش هم ghadami2005, گفتند.......در کل نسبت به قيمتش بد نيست
البته تفاوت ديگرش هم ghadami2005, گفتند.......در کل نسبت به قيمتش بد نيست

"هرکس از راه رسید نانش دهید و از ایمانش مپرسید . چه ، آنکس که به درگاه باریتعالی به جان ارزد ، قطعا بر سفره بوالحسن به نان ارزد "
( شیخ ابوالحسن خرقانی )
( شیخ ابوالحسن خرقانی )