k810 چطوره؟

در اين قسمت ميتوانيد درباره گوشي‌هاي سوني بحث و تبادل نظر نماييد

مدیران انجمن: Thunderclap, SHAHRAM, شوراي نظارت

ارسال پست
New Member
نمایه کاربر

k810 چطوره؟

پست توسط ssgl »

سلام
بچه ها از نظر شما k810 سونی اریکسون چطوره؟
ارزش 70-80 تومان بیشتر پرداخت کردن نسبت به k800 رو داره؟
Old Moderator
Old Moderator
محل اقامت: ..مازندران..
سپاس‌های دریافتی: 75 بار

پست توسط ghadami2005 »

به نظر من که انتخاب اقتصادی نیست.چون عملا هیچ تفاوتی با k800 نداره که هیچ یه جاهایی مثل(توانایی پخش بعضی فرمتها+فرمان صوتی)k800 نسبت به کا810 برتری هم داره.در مورد دوربین و مقدار حافظه داخلی که به نظرم از همه چی مهمتر هست کاملا یکسان هستن." فقط k810 سال ساختش 2007 هست ولی کا 800 2006 .در ابعاد هم k810 در طول و عرض تنها 1میلیمتر افزایش داره و در ضخامت 5 میلیمتر کاهش داره. از نظر وزن هم کا 810 "12 " گرم سبکتر هست"

به نظر من که پول الکی دادنه :eek:

فقط اگه با برنامه های کاربردی زیاد سر کار داری توصیه میکنم دور se رو خط بکش.ولی اگه کیفیت عکاسی و صدا برات مهمه با این مقدار هزینه انتخاب خوبی میتونه باشه :D

[External Link Removed for Guests]

[External Link Removed for Guests]
"لشگر گوسفندان که توسط يک شير اداره ميشود,ميتواند لشگر شيران را که توسط يک گوسفند اداره ميشود ,شکست دهد."
Super Moderator
Super Moderator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 946 بار
سپاس‌های دریافتی: 2887 بار

پست توسط SHAHRAM »

خوب دوست عزيز بستگي به مورد استفاده شما از گوشي داره!.....به نظر من دوربين اين گوشي 810 در حالت اتوفوکوس بهتر و واضح تر کار ميکنه(البته در حالت شب 800 بهتر عمل کرد دليلش هم نميدونم).....در ضمن سرعت کار با گوشي بالاتر رفته و از لحاظ ظاهري به نظر من بهتر شده(البته اين ديگه سليقه خودتون هست)....
البته تفاوت ديگرش هم ghadami2005, گفتند.......در کل نسبت به قيمتش بد نيست :-)
"هرکس از راه رسید نانش دهید و از ایمانش مپرسید . چه ، آنکس که به درگاه باریتعالی به جان ارزد ، قطعا بر سفره بوالحسن به نان ارزد "
( شیخ ابوالحسن خرقانی )
ارسال پست

بازگشت به “Sony”