پيشگويي‏هاي نوسترآداموس

به كاربران برتر امكان ايجاد موضوع در اين بخش و مديريت آن موضوع داده مي‌شود

مدیر انجمن: شوراي نظارت

ارسال پست

مايل به درج ادامهء‌ مطالب هستيد؟

بلي
290
87%
خير
45
13%

مجموع رای گیری: 335

Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 275 بار
سپاس‌های دریافتی: 1290 بار
تماس:

پست توسط Professional »

سلام دوستان.از آنجایی که دیدم این تاپیک طرفدار داره.
گفتم برنامه مخصوص جاوای پیگویی های این پیشگو رو براتون اینجا قرار بدم تا استفاده کنید:

تصویر

شما نیتی که دارید رو در دل بگید و این برنامه به شما جواب میده: :-) :-) :-)

نام برنامه NostradamusProphecy است و قابل اجرا روی انواع گوشی هایی که جاوا رو پشتیبانی می کند هست:

[External Link Removed for Guests]

امیدوارم خوشتون بیاد. :(
[ دست نوشته های من: [External Link Removed for Guests]] - [[External Link Removed for Guests]

Every Thing That U Feel,Is Every Thing That I Feel
New Member
نمایه کاربر
سپاس‌های دریافتی: 1 بار

پست توسط king_amir »

ببينيد دوستان با تشكر از نظراتون من اين سناريوي تخيلي را بر اساس پيشگويي هاي نوسترآداموس نوشته ام :-o

و اگر منصفانه نگاه كنيد به پيشگويي هاي نوستر آداموس كه بحث شيرين اين تاپيك خواندني هست شباهت نزديكي دارد :?

اين سناريو ناگهان در ذهن من نقش بست و من هم قبل از اينكه يادم برود آن را به رشته تحرير درآوردم و در اينجا قرار دادم تا شما

نظر بدهيد.البته ما قادر نيستيم وقوع اين سناريو را در واقعيت و جلوي چشمانمان تصور كنيم ولي بهرحال واقعيت تلخ است و

من اين سناريوي تخيلي را بر اساس اتفاقات قبل از ظهور حضرت مهدي و در نهايت قدرتمندي مسلمانان به رهبري ايران و نابودي

غرب و تشكيل امپراطوري اسلامي به دست امام عصر عج نگاشته ام :-P

در حقيقت به نظر خودم اين سناريوي من تلفيقي است است پيشگويي هاي نوستر آداموس و روايت ائمه اطهار ع

ديگه قضاوت با شما دوستان گرامي و من خوشحال ميشم در اين مباحث شيرين شركت كنم. :-)
مسلمانان بهوش باشيد.دين مبين اسلام تا به حال انقدر دست اويز استبدادهاي ظلم ستم سركوب و فساد و نفسهاي شيطاني نبوده است.
New Member
نمایه کاربر
سپاس‌های دریافتی: 1 بار

پست توسط king_amir »

دوستان سلام عليك.من يك پيشگويي از فردي آلماني به نام آنتونيوس را ترجمه كردم و اگر ميتوانيد لطفا تفسيرتون را از اين پيشگويي كه مربوط به چه واقعه اي خواهد بود بفرمائيد.ممنون

يك جهانگرد آلماني كه نامش آنتونيوس است.كسي كه متولد كلن به سال 1820 جنگ جهاني سوم را پيشگويي كرد كه از قرار است:من ميگويم يك جنگ را در آلسايس.به طور ناگهاني از سمت بيرون از متز و نانسي.يگانهاي بزرگ جابهجا ميشوند.هركجا پس از اينكه نبرد شروع شد دو روز طول كشيد كه با پيروزي فرمانده پروسين(شايد منظور پارسيان يعني ايرانيها باشه) پايان يافت.فرانسوي ها پروسين ها را از جهت هاي زياد بالاي رود راين تعقيب كردند.در يك نبرد مهم در فرانكفورت پروسين ها به سختي مغلوب بودند.عقب نشيني كردند به سايگبورگ.آنها پيمودند تا از جايي وارد سرزمين روسها شدند.روسها پروسينها را به بدي مهمان كردند.به من پديدار شد كه پروسين ها كمك كردند به فرانسوي ها.نبرد كنار سايگبورگ هرگز برابر وحشت نبوده است.چند روز بعد روسها و پروسين ها از قيد رها كردند و شروع كردند عقب نشيني به پايين بن كناره غربي رود راين.شهر كلن سرتاسر مورد اصابت (احتمالا موشكباران و بمباران شديد) بود.فقط يك چهارم شهر برقرار بود.آنها به كوتاهي بعد از آن ترك كردند و مردم آنجا خوشحال و مسرور و روسفيد بودند.
مسلمانان بهوش باشيد.دين مبين اسلام تا به حال انقدر دست اويز استبدادهاي ظلم ستم سركوب و فساد و نفسهاي شيطاني نبوده است.
Major
Major
سپاس‌های ارسالی: 50 بار
سپاس‌های دریافتی: 181 بار

پست توسط zector »

پروسین ها همان آلمانی ها هستند. ایشان احتمالا" پیشگویی وقایع خود المان و اروپا را کرده است !
این مطلب شما احتمالا" پیشگویی جنگ جهانی سوم در اروپا است(؟)
Major I
Major I
نمایه کاربر
محل اقامت: تهران-شهرک غرب
سپاس‌های دریافتی: 6 بار
تماس:

پست توسط MAX »

دوست من زکتور
مطالب شما در این تاپیک واقعا ارزنده است
یک سئوال دارم
آیا در کتاب نوسترداموس مطالب گفته شده در هر قرن
درهمان قرن اتفاق می افتد
ودومین سئوال تاچند سال دیگر هستی به نیستی میگراید
یعنی دنیا نابود می شود

:)
Major
Major
سپاس‌های ارسالی: 50 بار
سپاس‌های دریافتی: 181 بار

پست توسط zector »

تقریبا" میشه گفت بله. چون کتاب نوستراداموس به چندین سنتوری تقسیم شده است و هر سنتوری به معنای قرن است اما تفسیر ابیات خیلی مشکل است.
البته من فقط به پیشگویی های نوستراداموس بسنده نکردم بلکه پیشگویی های یکصد پیشگوی اروپایی و غیره را هم نگاه کرده ام و تقریبا" همگی نکات مشترکی دارند.
در مورد سوال دوم تان بعضی ها از ابیات نوستراداموس این طور برداشت می کنند که اواسط قرن بیست و چهارم شاید دنیا به پایان برسد (راست و دروغشان با خودشان).
Novice Poster
Novice Poster
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 4 بار
سپاس‌های دریافتی: 14 بار
تماس:

پست توسط kingsaeid »

درود
اينجانب سعيد مبشري به تمامي افرادي که در اين تايپيک زحمت کشيده اند مخصوصا آقاي زکتوز تبريک مي گوييم چون منبع خيلي خوبي از آب در اومده آفرين
من چند هفته اي مي شه که تخصصي دارم روي نستراد آموس کار مي کنم حتي 7500 تومان دادم کتابشو خريدم از کتاب فروشي هاشمي ضلع جنوب شرقي ميدان وليعصر ( قصد تبليغ ندارم ) البته خيلي وقت پيش تا اينکه در کنکاش در اينترنت سايت شما را پيدا کردم آفرين فقط در پيشگوييها حول موضوع ايران بگرديد و مطالب سانسورس رژيم هم کشف کنيد شايد خودم هم انقريب توانستم برايتان درج مي کنم
زکتور خان آفرين به من بگو چرا نام کاربرت را زکتور گذاشتي علاقه دارم بدونم اين همه تلاش منبعش چه مدليه ؟
به اميد ايران نستراد آموس و آنچه خود در نظر داريم ايران باشد به اميد برگشت سايه خدا
بدرود :razz:
بدرود _ پاينده و خرسند باشيد _ ياعلي
شاه سعيد مبشري
Major
Major
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 361 بار
سپاس‌های دریافتی: 834 بار

آيا واقعه آرماگدون پايان جهان است؟

پست توسط renger »

معني‌ كلمه‌ آرماگدون‌

كلمه‌ آرماگدون‌ از كلمه‌ «مگيدو» (مجدّو) كه‌ شهر مهمي‌ در فلسطين‌ قديم‌ بود ريشه‌ گرفته‌ است‌. بسياري‌ از محققان‌ فكر مي‌كنند كه‌ آرماگدون‌ از «هرمجدون‌» به‌ معني‌ «تپه‌ مجدّو» گرفته‌ شده‌ باشد. اين‌ ناحيه‌ تاريخي‌ غني‌ دارد. حفاري‌هاي‌ انجام‌ شده‌، بيست‌ دوره‌ اشغال‌، از تاريخ‌ چهار هزار سال‌ قبل‌ از ميلاد تا چهار صد و پنجاه‌ سال‌ قبل‌ از ميلاد مسيح‌ (ع‌) را نشان‌ مي‌دهد. «مجدّو» در 18 مايلي‌ «بندر حيفا» در اسراييل‌ شمالي‌ و 55 مايلي‌ شمال‌ بيت‌ المقدس‌ واقع‌ است‌.
موقعيت‌ استراتژيكي‌ مگيدو (مجدّو)، بيش‌ از مساحتش‌ به‌ آن‌ اهميت‌ بخشيده‌ است‌. اين‌ منطقه‌ مشرف‌ بر كوه‌هاي‌ اسراييل‌ شمالي‌ است‌ و به‌ روستاي‌ «اسدارلون‌» نيز معروف‌ است‌. در قديم‌ فلسطين‌ شمالي‌ به‌ ويژه‌ منطقه‌ مگيدو به‌ علت‌ محافظت‌ از شرقي‌ترين‌ راه‌ به‌ «منطقه‌ حاصل‌خيز» اهميت‌ نظامي‌ داشت‌. جاده‌ عبوري‌ ميان‌ سه‌ قاره‌ آفريقا، آسيا و اروپا كه‌ از مغرب‌ به‌ درياي‌ مديترانه‌ و از مشرق‌ به‌ صحراي‌ عربستان‌ مي‌رسيد تحت‌ قلمرو كهن‌ اسرائيل‌ بود. اين‌ منطقه‌ كوچك‌ ارتباطي‌ بين‌ دريا و دشت‌، سرزمين‌ استراتژيكي‌ بود كه‌ سه‌ قاره‌ را به‌ هم‌ متصل‌ مي‌كرد. اين‌ پل‌ باريك‌، منطقه‌اي‌ آن‌چنان‌ مهم‌ بود كه‌ نظاميان‌ دائماً بر سر به‌ دست‌ آوردن‌ آن‌ در حال‌ جنگ‌ بودند.
در گذشته‌ قسمت‌هايي‌ از قلمرو اسرائيل‌ گذرگاه‌هاي‌ مهم‌ نظامي‌ به‌ حساب‌ مي‌آمد و ميگدو از يكي‌ از اين‌ گذرگاه‌ها محافظت‌ مي‌كرد. تاكنون‌ بيش‌ از 200 جنگ‌ در اين‌ منطقه‌ يا اطراف‌ آن‌ رخ‌ داده‌ است‌. به‌ همين‌ خاطر يكي‌ از محققين‌ آن‌ را «سرزمين‌ جنگ‌ قرون‌» ناميده‌ است‌ .
آينده‌مگيدوياآرماگدون‌چيست‌؟آياكتاب‌مقدس‌چيزي‌ درباره‌اين‌سرزمين‌حياتي‌واستراتژيكي‌بيان‌كرده‌است‌؟

پيشگويي‌ آرماگدون‌

اگر چه‌ در كتاب‌ مكاشفات‌ يوحنا به‌ آرماگدون‌ اشاره‌ شده‌ امّا چيزي‌ در باره‌ اينكه‌ نيروهاي‌ نظامي‌ به‌ هم‌ پيوسته‌ در منطقه‌ به‌ يكديگر حمله‌ مي‌كنند بيان‌ نگرديده‌ است‌. ليكن‌ ذكر شده‌ كه‌ اين‌ نيروها در دشت‌ مگيدو جمع‌ شده‌ و از اين‌ منطقه‌ هموار و وسيع‌ به‌ عنوان‌ پهنه‌اي‌ جهت‌ آماده‌ شدن‌ براي‌ حمله‌ بزرگ‌ استفاده‌ مي‌كنند. سؤال‌ اين‌ است‌ چه‌ كساني‌ در آنجا جمع‌ مي‌شوند و چه‌ كسي‌ آنها را جمع‌ مي‌كند و بالاخره‌ اينكه‌ و براي‌ چه‌ هدفي‌ در آنجا جمع‌ مي‌شوند؟
به‌ نظر مي‌رسد اين‌ افراد از چند گروه‌ سياسي‌ و مذهبي‌ باشند: «پادشاه‌ جهان‌ ـ شيطان‌ ـ پادشاه‌ كل‌ عالم‌ خدا» و «پادشاهي‌ از شرق‌ رود فرات‌». شايان‌ ذكر است‌ كلمه‌ «پادشاه‌» لزوماً به‌ شكل‌ امروزي‌ آن‌ به‌ رهبران‌ اطلاق‌ نمي‌شود. بلكه‌ ممكن‌ است‌ از آنها به‌ عنوان‌رييس‌جمهور،نخست‌وزيريارييس‌ياد شده‌ باشد.
در تاريخ‌، بسياري‌ از ملت‌ها به‌ هم‌ پيوسته‌اند تا از قدرت‌ «چهار پاي‌» نيرومندي‌ كه‌ در كتاب‌ مكاشفات‌ به‌ آن‌ اشاره‌ شده‌ حمايت‌ كنند. خداوند قدرت‌ عظيم‌ اين‌ اتحاد را به‌ حيواني‌ كه‌ به‌ وسيله‌ نيروهاي‌ غير خدايي‌ هدايت‌ مي‌شود تشبيه‌ كرده‌ است‌.
در كتاب‌ مقدس‌ آمده‌ كساني‌ كه‌ اين‌ اتحاد را تشكيل‌ مي‌دهند «از يك‌ ذهنند و قدرت‌ و فرمانروايي‌ خود را به‌ چهارپا خواهند داد.»
كتاب‌ مقدس‌ ذكر كرده‌ است‌ كه‌ آنها ارواحي‌ هستند كه‌ معجزاتي‌ را ظاهر مي‌سازند و بر پادشاه‌ تمام‌ ربع‌ مسكون‌ خروج‌ مي‌كنند تا آنها را براي‌ جنگ‌ عظيم‌ آن‌ روز فراهم‌ آورند .
سؤال‌ اين‌ است‌ كه‌ چرا نيروهاي‌ نظامي‌ در آرماگدون‌ جمع‌ مي‌شوند؟ از قرار معلوم‌ اين‌ نيروهاي‌ نظامي‌بدين‌منظوردرخاورميانه‌جمع‌مي‌شوند كه‌ نشان‌ دهند چه‌ كسي‌ كنترل‌ جهان‌ را در دست‌ خواهد گرفت‌.
هر چند به‌ جاي‌ نبرد با يكديگر شروع‌ به‌ جنگ‌ عليه‌ عيسي‌ مسيح‌ مي‌كنند!
ما تا به‌ حال‌ در مورد افرادي‌ كه‌ شجاعت‌ اين‌ را داشته‌ باشند تا به‌ جنگ‌ در مقابل‌ خدا بروند، فكر نكرده‌ايم‌. معمولاً انسان‌ها با يكديگر مي‌جنگند. امّا كتاب‌ مقدس‌ آشكار مي‌سازد كه‌ در واقع‌ مردم‌ سعي‌ خواهند كرد تا با عيسي‌ مسيح‌ جنگ‌ كنند در اين‌ زمان‌ پاياني‌، ديكتاتورها و عوام‌ فريب‌ها براي‌ فرمانروايي‌ بر جهان‌ طمع‌ مي‌كنند واميد دارند كه‌ در مقابل‌ نيروهاي‌ عظيم‌ و سلاح‌هاي‌ كشنده‌ آنها پيروز شوند. سلاح‌هايي‌ آنچنان‌ قدرتمند كه‌ قادرند زندگي‌ را نابود كنند.تنها خداوند است‌ كه‌ مي‌ داند اگر عيسي‌ مسيح‌ (ع‌) را نفرستد تا در امور انسان‌ها مداخله‌ بكند «هيچ‌ موجود زنده‌اي‌ نجات‌ نخواهد يافت‌» .

شيطان‌ و آرماگدون‌

پشت‌ صحنه‌، رهبر قدرتمند ديگري‌ وجود دارد كه‌ نقش‌ برجسته‌اي‌ را در گروه‌ نيروهاي‌ نظامي‌ در آرماگدون‌ ايفا مي‌كند. «خداي‌ اين‌ عصر» تمام‌ ملت‌ها را فريب‌ مي‌دهد . هدف‌ او به‌ عنوان‌ دشمن‌ انسان‌ها فريب‌ و نابودي‌ نسل‌ انسان‌ است‌ .
به‌نظرمي‌رسدلشكريان‌انبوهي‌كه‌درپايان‌زمان‌ گرد هم‌مي‌آيندوسيله‌اي‌براي‌رسيدن‌وي‌به‌هدفش‌هستند .
امّا چيزي‌ كه‌ ملت‌ها نمي‌دانند آن‌ است‌ كه‌ خداوند به‌ شيطان‌ فرصت‌ داده‌ تا رهبران‌ متكبر جهان‌ را بفريبد؛ زيرا كه‌ فكر مي‌كنند با اين‌ جنگ‌ قادر خواهند بود كنترل‌ جهان‌ را به‌ دست‌ گيرند.
طبق‌ آيات‌ كتاب‌ مقدس‌ خداوند خود با آن‌ ملت‌هاي‌ فريب‌ خورده‌ كه‌ كمرشان‌ از ويراني‌ خم‌ شده‌ وارد جنگ‌ خواهد شد . خداوند ثابت‌ خواهد كرد كه‌ خود قادر مطلق‌ است‌ نه‌ شيطان‌ و نه‌ كساني‌ كه‌ او آنها را فريب‌ مي‌دهد و خداوند به‌ انسان‌ اجازه‌ نخواهد داد تا خود را كاملاً نابود كند .
با اين‌ مقدمه‌ زماني‌ كه‌ مي‌خوانيم‌: سپاهيان‌ چگونه‌ در «جنگ‌ عظيم‌ آن‌ روز خداي‌ قادر مطلق‌» گرد مي‌آيند، هدف‌ آرماگدون‌ آشكار مي‌شود.
زكرياي‌ نبي‌ نيز اين‌ زمان‌ بحراني‌ را اين‌ چنين‌ توصيف‌ مي‌كند: «نظاره‌ كنيد! روز خداوند فرا مي‌رسد... و خداوند بيرون‌ آمده‌ با آن‌ قوم‌ها جنگ‌ خواهد نمود. چنان‌ كه‌ در روز جنگ‌ جنگيد و در آن‌ روز پاهاي‌ او بر كوه‌ زيتون‌ كه‌ از طرف‌ مشرق‌ به‌ مقابل‌ اورشليم‌ است‌ خواهد ايستاد .

نيروهاي‌ نظامي‌ گرد هم‌ مي‌آيند

تفسير كتاب‌ مقدس‌ فرضيه‌ ديگري‌ را در باره‌ آرماگدون‌ روشن‌ مي‌كند و تعجب‌آور است‌ كه‌ چرا هيچ‌ كس‌ مشتق‌ شدن‌ مگدون‌ را از منظر دوم‌ در نظر نگرفته‌ است‌. يعني‌ از كلمه‌ عبري‌ «گاداد» كه‌ به‌ معني‌ «جمع‌ شدن‌ دسته‌ يا گروه‌ سربازان‌ است‌. در زبان‌ عبري‌ با اضافه‌ كردن‌ حرف‌ «ما» به‌ فعل‌ اسم‌ ساخته‌ مي‌شود.بنابراين‌ «ماگد» كه‌ به‌ معني‌ محلي‌ براي‌ جمع‌ شدن‌ گروه‌ سربازان‌ است‌ ساخته‌ مي‌شود و پسوند «و» به‌ معني‌ «براي‌ او (مذكر)». در نتيجه‌ «محلي‌ از آن‌ او» كه‌ گروه‌ سربازان‌ در آن‌ جمع‌ مي‌شوند.
در كتاب‌ يوئيل‌ نبي‌ خداوند اين‌ فرمانروايان‌ و تداركاتشان‌ را براي‌ تهاجم‌ و جنگ‌ مجسم‌ مي‌كند. چنانكه‌ مي‌گويد: « اين‌ را در ميان‌ اقوام‌ اعلام‌ كنيد (جار زنيد)، براي‌ جنگ‌ آماده‌ شويد! مردان‌ نيرومند را پيدا كنيد، بگذاريد تمام‌ مردان‌ جنگي‌ بيرون‌ آيند. بگذاريد تا به‌ اورشليم‌ بيايند. گاو آهن‌هاي‌ خود را در مقابل‌ شمشيرها و اره‌هاي‌ خود در مقابل‌ نيزه‌ها خرد كنيد. بگذاريد ضعيف‌ بگويد من‌ قوي‌ هستم‌».
پيشگويي‌ فوق‌ اشاره‌ مي‌كند كه‌ رهبران‌ در جايي‌ كه‌ امكانات‌ ساختن‌ ابزار آلات‌ كشاورزي‌ را به‌ ساختن‌ تسليحات‌ و جنگ‌ افزار تغيير مي‌دهند دست‌ از توليدات‌ خود بر مي‌دارند.
سپاهيان‌ در حالي‌ كه‌ تمام‌ اطراف‌ دشت‌ را اشغال‌ كرده‌اند در آرماگدون‌ جمع‌ شده‌ و به‌ پيشروي‌ خود به‌ ديگر مناطق‌ سرزمين‌ مقدس‌ ادامه‌ مي‌دهند. امّا جنگ‌ واقعي‌ 55 مايل‌ پايين‌تر از مگدون‌، در اطراف‌ اورشليم‌ رخ‌ خواهد داد.
در واقع‌ جنگ‌ بزرگ‌ بيش‌تر از يك‌ ستيزه‌ نيست‌. خدا اجازه‌ خواهد داد تا سپاهيان‌ در آرماگدون‌ جمع‌ شوند ولي‌ در پايان‌ ترديدي‌ وجود نخواهد داشت‌ كه‌ خود حكومت‌ خواهد كرد. با اجازه‌ دادن‌ به‌ شيطان‌ و مزدوران‌ او و رهبران‌ فريب‌ خورده‌ براي‌ به‌ حركت‌ درآوردن‌ ملت‌ها براي‌ جنگ‌ با او (خدا)، به‌ آن‌ لشگريان‌ كه‌ مانع‌ حكمراني‌ عيسي‌ (ع‌) بر اورشليم‌ خواهند شد، اجازه‌ خواهد داد كه‌ فقط‌ در جنگ‌ با او نابود شوند. بنابراين‌، آرماگدون‌ نشانه‌ جنگي‌ بزرگ‌، نه‌ ميان‌ ملت‌هاي‌ نيرومند و اتحادهاي‌ نظامي‌ بلكه‌ ميان‌ نيروهاي‌ خير و شر است‌. جنگ‌ نظامي‌ در اورشليم‌ و اطراف‌ آن‌ در خواهد گرفت‌ .
جنگ‌ به‌ هم‌ پيوسته‌ است‌:
كتاب‌ مقدس‌ توضيح‌ مي‌دهد كه‌ زمان‌ تزلزل‌ زمين‌ به‌ عنوان‌ «روز خدا» اتفاق‌ مي‌افتد . زماني‌ كه‌ در طول‌ آن‌، در امور انسان‌ مداخله‌ خواهد شد تا به‌ سركشي‌ او بر عليه‌ خدا پايان‌ دهد .
در ادامه‌ پيشگويي‌ ذكر شده‌، در كتاب‌ يوئيل‌ نبي‌ خداوند مي‌فرمايد: «اجازه‌ دهيد ملت‌ها بيدار شوند و به‌ (اورشليم‌) به‌ روستاي‌ ژهوت‌ بيايند. در آنجا من‌ براي‌ داوري‌ ميان‌ همه‌ اقوام‌ اطراف‌ خواهم‌ نشست‌. داس‌ را پيش‌ آوريد؛ زيرا كه‌ حاصل‌ رسيده‌ است‌. بياييد، پايمال‌ كنيد؛ زيرا كه‌ خمره‌هاي‌ شراب‌ لبريز شده‌اند، زيرا كه‌ شرارت‌ شما عظيم‌ است‌. جماعت‌ها، جماعت‌ها! در وادي‌ قضاوت‌؛ زيرا روز خداوند در وادي‌ قضا نزديك‌ است‌ .
عيسي‌ مسيح‌ (ع‌) در بازگشت‌ خويش‌ با بيان‌ لشگريان‌ روبرو خواهد شد. و از دهانش‌ شمشيري‌ بيرون‌ خواهد آمد كه‌ با آن‌ امت‌ها را مي‌زند... او خود خمره‌ شراب‌ خشم‌ خداي‌ قادر مطلق‌ را، زير پا لگد مي‌كند (مكاشفه‌ 15:19). پرندگان‌ جمع‌ مي‌شوند تا به‌ افرادي‌ كه‌ با عيسي‌ مسيح‌ (ع‌) جنگيدند غذا دهند .
ظاهراً كشتار محدود به‌ منطقه‌ اطراف‌ اورشليم‌ نخواهد بود.مكاشفه‌ 20: 14 اشاره‌ مي‌كند كه‌ پيشروي‌ آن‌ تا حدود 200 مايل‌ ادامه‌ مي‌يابد.

آرماگدون‌، مقدمه‌ صلح‌

عيسي‌ مسيح‌ (ع‌) سرانجام‌ به‌ عنوان‌ منجي‌ انسان‌ها شناخته‌ خواهد شد. او پادشاه‌ پادشاهان‌ است‌ . بشر بيهودگي‌ طغيان‌ بر ضد خدا را درك‌ خواهد كرد. ملاكي‌ نبي‌ در باره‌ قدرت‌ عظيم‌ خدا صحبت‌ كرده‌ است‌: «زيرا كه‌ از مطلع‌ آفتاب‌، تا مغربش‌، نام‌ من‌ در ميان‌ امت‌ها عظيم‌ خواهد بود» .
در پايان‌ خداوند به‌ عنوان‌ بزرگترين‌ حكمران‌ بشرشناخته‌ مي‌شود. در كتاب‌ بقرنتيان‌ اشاره‌ شده‌ هزاران‌ سال‌ است‌ كه‌ شيطان‌ ـ خداي‌ اين‌ عصر ـ با وجود پيشگويي‌ خدا مبني‌ بر اجراي‌ برنامه‌ خود براي‌ انسان‌كه‌ زمين‌ را براي‌ او خلق‌ كرده‌، خود را به‌ عنوان‌ خداي‌ انسان‌ها جا زده‌ است‌ .
اكثر پيامبران‌ ذكر كرده‌اند، زماني‌ كه‌ اين‌ اتفاق‌ مي‌افتد انسان‌ از صلحي‌ بي‌سابقه‌ و كاميابي‌ بي‌نظير بر روي‌ زمين‌ لذت‌ خواهد برد. اين‌ صلح‌ از هزاران‌ سال‌ قبل‌ به‌ انسان‌ وعده‌ داده‌ شده‌ است‌ .
آرماگدون‌ در حالي‌ كه‌ نشانه‌ نابودي‌ نيروهاي‌ شيطان‌ است‌، مقدمه‌اي‌ براي‌ رستگاري‌ انسان‌ مي‌باشد. اين‌ اتفاق‌ با پايان‌ سوء داوري‌ انسان‌ همراه‌ است‌. در
آرماگدون‌ است‌ كه‌ انسان‌هاي‌ حريص‌ و فريبكار در مكاني‌ مشخص‌ جمع‌ مي‌شوند تا مسيح‌ (ع‌) بتواند به‌ مصيبت‌هايي‌ كه‌ آنهابراي‌ انسان‌ها ايجاد كرده‌اند پايان‌ دهد.
آرماگدون‌ خبر از پايان‌ ترس‌، درد، ويراني‌ ومرگ‌ نابهنگام‌ مي‌دهد، متأسفانه‌ راه‌ ديگري‌ براي‌ انسان‌ وجود ندارد تا درسش‌ را بياموزد. خدا بالاخره‌ بايد در
امور انسان‌ دخالت‌ كند تا صلح‌ را در اين‌ جهان‌ جاري‌ سازد .
طبق‌ سخنان‌ دانيال‌ نبي‌ حضرت‌ عيسي‌ سيستم‌ اجتماعي‌، اقتصادي‌، سياسي‌، تربيتي‌ و مذهبي‌ اين‌ جهان‌ را عوض‌ مي‌كند و جهاني‌ بر مبناي‌ راه‌ و روش‌ خدا بنا مي‌كند .
علايم‌ روز اصلاح‌، نشان‌ مي‌دهد كه‌ مسيح‌ شيطان‌ را اسير مي‌كند و مانع‌ از تاثير گذاري‌ او بر انسان‌ مي‌شود .
روز بزرگ‌ آخر، حاكي‌ از زماني‌ است‌ كه‌ تمام‌ افرادي‌ كه‌ خداي‌ واقعي‌ را نشناختند، زنده‌ مي‌ شوند تا حقيقت‌ او را درك‌ كنند و فرصت‌ رستگاري‌ را به‌ دست‌ آورند .
آرماگدون‌ پايان‌ جهان‌ نيست‌ .بلكه‌ مكاني‌ براي‌ جمع‌ شدن‌ سپاهيان‌ عظيم‌ است‌ و محلي‌ است‌ كه‌ خداوند رهبران‌ فريب‌ خورده‌ را براي‌ شكست‌ در جنگي‌ حتمي‌ با خود در اورشليم‌ فرا مي‌خواند.
فراتر از نابودي‌ انسان‌ها، آرماگدون‌ نويد هزار سال‌ صلح‌ و كاميابي‌ براي‌ همه‌ است‌. انسان‌ به‌ زندگي‌ خود ادامه‌ خواهد داد و آرماگدون‌ حكومت‌ مسيح‌ (ع‌) را به‌ عنوان‌ حاكم‌ زمين‌ و تمام‌ ملت‌ها نويد مي‌دهد، زمين‌ در زير پادشاهي‌ خدا در صلح‌ غوطه‌ ور مي‌گردد.
Novice Poster
Novice Poster
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط kingsaeid »

درود

با گفتن تبريک سال نو و نوروز باستاني ( که در تايپيک قبل يادم رفت ) و خسته نباشيد خدمت دوستان تايپ امروز را شروع مي کنم .

در پيشگويي هاي فردي عرب در اويل آخرين دهه حکومت شاه آمده مردم پيشوايان خود را از خياباني طولاني و پر درخت از درختان طويلي دار زده و براي مدتي کمتر از روز به همان حال نگاه مي دارند .

باز در پيشگويي از همان فرد آمده مردم از نيازمندي به حدي مي رسند که به قبرستان ها مي روند و از خدايشان طلب مرگ مي کنند .

و اما من شنيدم حذفيات ( سانسوري ها ) کتاب نستراداموي که سر شار از دوران جمهوري خميني در بازار تهران به طور قاچاق به قيمت گزاف به فروش مي رسد کسي اطلاعي نداره که جريان چيه و اون سانسوري ها را چگونه مي توان يافت با هزينه کم .

من امشب از کتاب نستراداموس فالي گرفتم به نيت ايران متن را برايتان درج مي کنم :

سانتوري 6 - سروده 98
نابودي
در انتظار (( ولسکو )) است
و زان پس وحشتي ترس آور
فرا مي رسد
و شهر بزرگ آنان
از رفتارهاي بيمار ناکانه
در حمله به مردان دين
تاراج نمايه هاي ماه و خورشيد
وتجاوز به پرستشگاه ها
و سرخ کردن آب هاي جاري
از خون
بي آبرو
رسوا
و لکه دار مي شود .

يه نکته اي مهم توجهتان را جلب مي کنم گويا سروده 100 سانتوري 6 قرار بوده آخرين سروده نستراداموس باشد اين را از يک اهل فن شنيدم :

سانتوري 6 - سروده 100
شايد
کساني که اين سروده را مي خوانند
درباره آن
اندکي
ژرف بينديشند
اجازه بدهيد
مردم بدکنش و بدانديش و ناآگاه
از اين جا دور شوند
بگذاريد تمامي کوکب شماران
وحشي ها نا آگاهان
از اين جا
بسيار دور شوند
اجازه بدهيد آن مرد
آن که رفتاري متفاوت با ديگران دارد
همان کشيشي باشد
که آخرين تشريفات مذهبي را
((براي من))
انجام مي دهد .

چنان که انديشه در مي يابد اين سروده آخرين الهام نوستراد آموس است حالا چرا پس از آن سروده هاي ديگري هم سروده است نمي دانيم شايد در اشعار او جابجايي هايي انجام شده است و سروده 100 سانتوري 10 جايش را با اين سروده عوض کرده باشد .
شايد هم پيشگو در بحران روحي در هنگامي که مرگ را به خود نزديک مي ديده اين سروده اما زان پس چنان بهبودي يافته که توانسته به سرودن بقيه سروده هايش ادامه بدهد . به هرسان برآيند اينجانب از اين سروده به جز اين نيست .

اولين سروده نستراد آموس :

سانتوري 1 - سروده 1
شباهنگام
خيزه به نشانه اي الهام بخش
که
بر سه پايه اي برنجين جاي دارد
نشسته است
در پنهان
رخشه اي باريک بر مي افروزد
و او را که خويشتن فراموش کرده است
شادمانه
مي شکوفاند .

در اين سروده خواننده با روش آينده خواني نوستراد آموس آشنا مي شود روشي که از گذشته هاي بسيار دور در ايران در بابل در اورشليم در آتن در روم و در ميان بيشتر قبيله هاي باستاني به کارگرفته مي شد و هنوز هم مي شود کاهنان معبد بزرگ ((دلف)) غيبگويان مکتبي ((سيبل)) و ((ديونيزوس)) در يونان کارياران معابد ((وستا)) در روم و مغ هاي اسرارساز ميتراييدر مهرخانه هايي سر پوشيده به کار مي گرفتند و زان پس مرده ريگ آنان به افلاتوني هايي رسيد که فلسفه آرايه شده آنان بيشتر ميراث آرياييان ميترايي = زرتشتي بوده از پي آنان نو افلاتوني هاي پيروپلوتونيوس = فلوتين نيز همچنان راه آنان را پي گرفتند .
در اين شيوه پيشگو روي به روي سه پايه اي برنجين که جامي مملو از آب بر آن نهاده شده است مي نشست و آن قدر به جام خيره مي شد تا شعله هاي الهام در ذهنش روشن مي شد و نقش هايي را که بر ساخته ذهن خود او بود در آينه آب باز مي ديد و از ديدگاه خود چيستي آنها را دريافت مي کرد و زان سپس بر آن شرحي باز مي نوشت .

آخرين سروده نستراد آموس :

سانتوري 10 - سروده 100
کشور انگلستان
به امپراطوري نيرومندي بدل مي شود
که به مدت سيصد سال
قدرت خود را حفظ خواهد کرد
نيروهايي بسيار
از زمين ها
و درياها
گذر خواهند کرد
اما
کشور پرتقال
هيچ احساس خشنودي
نخواهد کرد .

هيچ آشکار نيست که نستراد آموس از کدامين دوره کشور انگلستان سخن مي گويد شک بشتر به دوران شکوهمند پادشاهي اليزابت اول مي رود که اگر به تاريخ آن که سال 1558 ميلادي است توجه کنيم در مي يابيم که پيشگو از زماني که بين حکمروايي ملکه اليزابت تا ملکه ويکتوريا سپري شده است البته با پنجاه سال اشتباه ياد کرده و آن سال ها را دوران بالندگي و سرافرازي انگلستان ميداند . اما درباره بخش دوم اين الهام که به گذاره نيروهاي نظامي از زمين و دريا و ناخشنودي پرتقال اشاره کي کند چون مفهوم روشني را آرايه نمي کند هيچ نمي توان گفت .

پيشگويي از ايران :

سانتوري 5 - سروده 86
بزرگ شهر
که به يک سر و سه بازو
بخش شده است .
از جريان آب
به سختي آسيب مند خواهد شد
دسته هايي از
مردان بزرگ
که
در ميان گروه تبعيديان هستند
آواره مي شوند
پيشواي پرشيا
بر بيزانس
فشارهاي سختي
وارد خواهد آورد .

تفسير اين با خودتان :-(

قسمت اول انشالله ادامه دارد

بدرود ياعلي
شاه سعيد مبشري
Captain I
Captain I
سپاس‌های ارسالی: 4147 بار
سپاس‌های دریافتی: 2180 بار

پست توسط حسن2568 »

چقدر جالب فال حافظ داشتيم فال نوستر هم اومد به قول معروف هردم از اين باغ بري ميرسد :)
باآزمايش hla وثبت نام در پايگاه پيوند مغز استخوان كشور در بيمارستان شريعتي شانس زندگي را در بيماران سرطان خون و... افزايش دهيد [External Link Removed for Guests]

[External Link Removed for Guests]
Novice Poster
Novice Poster
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط kingsaeid »

تازه تر از تازه تري مي رسد
شاه سعيد مبشري
Novice Poster
Novice Poster
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط kingsaeid »

سلام Professional جان اون برنامه NostradamusProphecy را که پيشگويي هاي نستراد آموس برا گوشيايه جاواس دانلودش خرابه يه لينک دانلود ديگه بده تا به کارمون بياد خيلي ممنون که اين خلاقيت خوب را بکار بردي .
شاه سعيد مبشري
ارسال پست

بازگشت به “بخش ويژه”