انشالا همه دوستان روزی اسمشون در این تاپیک قرار بگیره
و جا داره به همه آقایون و خانوم های سنترال بابت ارتقا درجه تبریک بگم
یا علی
مدیر انجمن: شوراي نظارت

CAPTAIN PILOT نوشته شده:دوست عزیز و بزرگوار, جناب [FONT=Tahoma, Tahoma, Tahoma, Tahoma][COLOR=#0000ff]Mahdi mahdavi
تثبیت عنوان و ارتقاء به درجه [FONT=Tahoma, Tahoma, Tahoma, Tahoma] خدمت شما دوست گرامی تبریک و تهنیت عرض مینماییم و امیدوار هستیم همواره در زندگی و رسیدن به اهداف خود موفق و پیروز باشید.
زحمات و دانش شما در بخش های مربروط به کامپیوتر و همچنین علاقه شما به صنعت هوانوردی, شایان تحسین و ستودنی میباشد.
mahshid-banoo نوشته شده:
و البته منم به [FONT=Tahoma, Tahoma, Tahoma, Tahoma][COLOR=#0070c0]naghme کاپیتان شدنشو تبریک میگم و همینطور به جناب [FONT=Tahoma, Tahoma, Tahoma, Tahoma][COLOR=#0000ff]Mahdi mahdavi رو تبریک عرض میکنم

اما این حالت استثنا هست چون ما 3 ارتقاء درجه داشته ایم

، البته قرار ه که یه خبر خوش هم بدم!
) 
دیگه از این خبر ها نیست،
بابا کارخونه نوشابه سازیمون ور شکسته شد و رفت
، از بس برای هم نوشابه باز کردیم
، دیگه وقتشه که من به یسری مسائل اعتراف کنم !
چیه ضربان قلبتون رفت بالا
!
یکی از اضلاع مثلث روان شناسی، اعتراف می کنم که ما خانوم های یک ضلعی که با هم می شیم مثلث سه ضلعی
، هر سه نفرمون پایان نامه رو نیست و نابودش کردیم و به صورت کاملا محرمانه متوجه شدیم که استادمون که بانی اصلی همه این جنگ و آشوب ها ست، به هر سه تامون 20 داده !! 

و در پی این اقدامات ناجوانمردانه ،مرکز ستاد دانشجویان آشوب گر و پایان نامه نیست و نابود کن
که مسئول اصلی آن سر کار خانم کارشناس خانم
،گروه بود، ابرویی بالا انداخت گفت :بر اساس قانون نمی دونم چیچی ، شما تا جنازه کامل پایان نامه را تا آخر شهریور تحوبل ندین ، از بیســـــــــــــــــــــت هیچ خبری نیســـــــــــــــــــــت
، و این جمله را با کمال آرامش و در حالی که داشت از همه این موجودات جانی و خلاف کار تعهد می گرفت ،گفت و هی پشت سر هم تکرار می کرد که این یه قانون است و
هر سال این تعهدات بی رحمانه از دانشجویان گرفته می شه !
و در حالی که به زور می خواست دستانش رو باز کنه ، همش می گفت همه این ماجراها زیر سر ،میلاد صندلیه
، اون گفت اگه این قرص ها بفروشی کلی پول به جیب می زنی
، منم که در حال فروش قرص ها بودم ،وسوسه شدم و یه چند تاشو خوردم ، نمی دونم چی شد این حرف ها رو زدم!
من نبودم دستم بود ،تقصیر آستینم بود !!

که شما دوستان عزیزم در این خانه همیشه نارنجی باز هم ارتقا درجه گرفتین

و به شما بزرگواران تبریک می گم و از اینکه که دیرشد عذر می خوام متاسفانه تا به الان به نت دسترسی نداشتم و امیدوارم که در پناه خداوند رحیم
، همیشه موفق و موید باشید

) و سلامت(
) و عاقبت به خير(
) .