در كشور ما و شايد خيليجاهاي ديگر، مردم فرت و فرت مواد مخدر مصرف ميكنند. منظور از مواد مخدرتنها مخدرهاي رسمي مثل ترياك و مورفين و هروئين نيست. مخدرهاي خفيفتر مثلكدئين و ترامادول هم جايگاه ويژهي خود را دارند و با عنوان مسكن عرضه ومصرف ميشوند.
بارها اتفاق افتاده كه در يك سازمان، قهوهخانهي بين راهي، هتل ياكارخانه، دراژهي خالي يا نيمهخالي قرص را روي زمين ديدهام و از رويفضولي آن را برداشتهام. نتيجه به احتمال 85% يك قرص مسكن/مخدر بوده است.
خوب، انسان در فرآيندهاي شيميايي درون بدنش حسابي دخالت ميكند تا ارتباطشرا با واقعيت كم كند. جدولي پيدا كردم كه انواع داروهاي شبهافيوني را بامعادل مرفين آنها مقايسه ميكند(مرفين از مرفئوس خداي رؤياها در اساطيريونان گرفته شده).
ببينيد: نام دارو قدرت معادل مرفين Aspirin 1/360Difusinal 1/160 Dextropropoxyphene 1/40 Codeine 1/10 Tramadol 1/10Anileridine 1/4 Demerol 0.36 Hydrocodone 0.6 Morphine 1 Oxycodone 2-1.5Morphine IV/IM 4 Hydromorphone 5 Oxymorphone 7 Levorphanol 8Buprenophine 40 Fentanyl 100-50 *Carfentanyl 100000 * فقط براي تخديرحيوانات بزرگ به كار ميرود. منبع به اين ترتيب، يك قرص 325 ميليگرميآسپرين، كمي كمتر از يك ميليگرم مرفين خاصيت تخديري دارد.
چند ماه پيشوقتي نسخهي داروهاي مادرم را از داروخانه گرفتم، صندوقدار بجايباقيماندهي پول ده قرص ترامادول به من داد. اما يك قرص ترامادول مثلا 100ميليگرمي معادل چقدر ترياك است؟
از جدول بالا ميشود فهميد كه 100 ميليگرم ترامادول معادل 10ميليگرم مرفين خوراكي است. مرفين 16% و كدئين 0.3 تا 3 درصد ترياك راتشكيل ميدهد (+ و +). ما براي راحتي، هر گرم مرفين را معادل 6.2 گرمترياك ميگيريم. بنابراين هر قرص ترامادول معادل 62 ميليگرم ترياك است.
قرص ترامادول يعني 10 میلی گرم ترياك!
مدیران انجمن: رونین, Dr.Akhavan, شوراي نظارت

- سپاسهای ارسالی: 27 بار
- سپاسهای دریافتی: 99 بار
Re: قرص ترامادول يعني 10 میلی گرم ترياك!
برای اثر بهتر ترامادول میشه اونو به صورت تزریق عضلانی استفاده کرد ما تو بیمارستان تو بخش های ارتوپدی واسه بیمار هایی که درد شدید دارن ترامادول رو عضلانی میزنیم ولی معمولا IV یا تو رگی زده میشه . از عوارض جانبیش هم حالت تهوع استفراغ سرگیجه تشنج خشک شدن دهان و ... است و ترامادول باعث اعتیاد نمیشه
بلند آسمان جایگاه من است هر کجا هستم و باشم آسمان مال من است

- محل اقامت: خانه
- سپاسهای ارسالی: 636 بار
- سپاسهای دریافتی: 561 بار
Re: قرص ترامادول يعني 10 میلی گرم ترياك!
چرا جونم باعث اعتیاد میشه ..
این دارو در خارج از ایران فقط برای بیماران خاص با دردهای شدید " غده سرطانی یا تومور مغزی و ..." نوشته میشه و خیلی عوارض جانبی وخیمی داره .
این دارو در خارج از ایران فقط برای بیماران خاص با دردهای شدید " غده سرطانی یا تومور مغزی و ..." نوشته میشه و خیلی عوارض جانبی وخیمی داره .