سلام خدمت دوستان ببخشید کسی میدونه آهنگ تیتراژ برنامه ی کودک بهاری شو که از شبکه ی دو پخش میشه چیه؟
کسی اون را داره؟
ممنون
درخواست آهنگ فقط در اين تاپيک
مدیر انجمن: شوراي نظارت

- سپاسهای ارسالی: 1216 بار
- سپاسهای دریافتی: 250 بار
Re: درخواست آهنگ فقط در اين تاپيک
سلام
من یک آهنگ می خواستم به نام "نوک مژگان" یا "ناوک مژگان" نکته مهم اینکه تنظیم سریع تری از آن نسخه اصلی دارد من توی رادیو فردا چند بار شنیدم .
ممنون .
من یک آهنگ می خواستم به نام "نوک مژگان" یا "ناوک مژگان" نکته مهم اینکه تنظیم سریع تری از آن نسخه اصلی دارد من توی رادیو فردا چند بار شنیدم .
ممنون .
Re: مشخصات کاربران انجمن
سلام رضا رضوي هستم
از تهران
ببخشيد دنبال آهنگ چي دلم گرفتي واسه چي داري گريه ميكني كل اينترنت رو زيرو و كردم نتونستم ژيدا كنم اگه ميشه برام بزاريد
از تهران
ببخشيد دنبال آهنگ چي دلم گرفتي واسه چي داري گريه ميكني كل اينترنت رو زيرو و كردم نتونستم ژيدا كنم اگه ميشه برام بزاريد
اهنگ تو منو دعوت کن از معین
سلام ببخشید کسی از اهنگ معین تو منو دعوت کن خبری نداره من هر چی گشتم پیدا نکردم اگه کسی داره لطف بزرگی در حق این دوست بکنه

- سپاسهای ارسالی: 81 بار
- سپاسهای دریافتی: 560 بار
Re: اهنگ تو منو دعوت کن از معین
این آهنگ اصلشو " انوش " خونده که من عاشق اون آهنگ با اون صدا هستم .
اگه دوستان این آهنگ ( تو منو دعوت کن ......... به شهر چشمات ) با صدای انوش رو دارن برای دانلود بزارن ...ممنون میشم خیلی.
اگه دوستان این آهنگ ( تو منو دعوت کن ......... به شهر چشمات ) با صدای انوش رو دارن برای دانلود بزارن ...ممنون میشم خیلی.
[FONT=Times New Roman]هرگز نخواب کوروش ، ای مهر آریایی / بی نام تو وطن نیز ، نام و نشان ندارد
Re: اهنگ تو منو دعوت کن از معین
شترگاو پلنگ نوشته شده:این آهنگ اصلشو " انوش " خونده که من عاشق اون آهنگ با اون صدا هستم .
دوست عزیز اینم از آهنگ انوش :
[External Link Removed for Guests]
shahabgm نوشته شده:سلام
ممنون .
من نسخه اصلیشو دارم برات آپلود کردم
[External Link Removed for Guests]

- محل اقامت: tabriz.khiabane shamse tabrizi
- سپاسهای ارسالی: 10 بار
- سپاسهای دریافتی: 96 بار
- تماس:
سلام..من به شدت دنبال کلیپ اهنگ نازنین مریم هستم....اگه دارین لطف کنید برام
کد نمایش پرچم کوچک:

کد نمایش پرچم و عکس کوچک دکتر:

کد نمایش پرچم و عکس کوچک دکتر:

- سپاسهای ارسالی: 687 بار
- سپاسهای دریافتی: 2866 بار
سلام دوستان ، من تازگیا یک آهنگ Adelante جدید شنیدم ولی از sash نبود ، Nairia هم نبود کسی از دوستان میدونه کی خونده و اگر لینکشم بده ممنون میشم 

دعا نکنید زندگی آسانی داشته باشید ، دعا کنید انسانهایی قوی باشید.
جان.اف.کندی
جان.اف.کندی

- محل اقامت: کرمان/رفسنجان
- سپاسهای ارسالی: 10774 بار
- سپاسهای دریافتی: 12391 بار
- تماس:
سلام
کسی اهنگ تصویری یا بیکلام از یانی نداره؟
حتی اگه خیلی قدیمی باشه
ممنون میشم
کسی اهنگ تصویری یا بیکلام از یانی نداره؟
حتی اگه خیلی قدیمی باشه
ممنون میشم

- محل اقامت: Hell
- سپاسهای ارسالی: 1631 بار
- سپاسهای دریافتی: 1526 بار
سلام...
agenis1 عزیز، من دو سه تا از کنسرتاشو تصویری دارم. و حدود 150 مگ هم آهنگ mp3 ازش دارم. اما فعلا به نت پرسرعت واسه آپ کردم ندارم.
اگه عجله داری برم کافینت برات آپلود کنم. اگه نه یه یکی 2 هفته ای باید بصبری عزیزم.
اما اگه تونستم فردا یا پس فردا میرم سی-نت برات آپ میکنم. از صوتی ها کدوم آلبومشو میخوای؟ من فعلا اینارو دم دست دارم: سال 1992-92-97
از تصویری هم 3تای آخریشو دارم.
agenis1 عزیز، من دو سه تا از کنسرتاشو تصویری دارم. و حدود 150 مگ هم آهنگ mp3 ازش دارم. اما فعلا به نت پرسرعت واسه آپ کردم ندارم.
اگه عجله داری برم کافینت برات آپلود کنم. اگه نه یه یکی 2 هفته ای باید بصبری عزیزم.
اما اگه تونستم فردا یا پس فردا میرم سی-نت برات آپ میکنم. از صوتی ها کدوم آلبومشو میخوای؟ من فعلا اینارو دم دست دارم: سال 1992-92-97
از تصویری هم 3تای آخریشو دارم.
...Death to All who Oppose the Horde, We Shall NOT be Destroyed. Shall NOT نقطه. سر خط.... !...We'll Charge when Satan Laughs