از دوستان کسی هست که بدونه متن زیر برای کدام آهنگ هست و لینک دانلودش رو قرار بده؟ (البته فکر کنم برای افشین آذری و نسیم هست اما اسم آهنگ اسم و آلبومش رو نمی دونم)
"میگم بمون همیشه میگی بازم نمیشه میگم خیلی دیوونم میگی اره میدونم میگم بشین کنارم میگی دوست ندارم تو رو قسم به عالم منم طاقت ندارم میگم بمون همیشه بازم میگی نمیشه میگم خیلی دیوونم میگی اره میدونم میگم بشین کنارم میگی دوست ندارم تو رو قسم به عالم منم طاقت ندارم "
سپاس
دانستني که تو را اصلاح نکند گمراهي است. حضرت علي (ع)
[FONT=tahoma, Verdana, Helvetica, Arial, sans-serif][COLOR=#444444]================================== دانلود مقاله در انجمن علمي تامين رايگان مقالات گيگا پيپر [External Link Removed for Guests] ==================================
kimiya75 نوشته شده:سلام بچه ها کسی اهنگ قدیمی ترسون ترسون لرزون لرزونو داره جااااااااااااااااااااااااااان من پیداش کنید حیاتیه
آهنگ شهرام کاشانی به نام پرسون پرسون
اگه لینک دانلودی پیدا کردم میزارم
agenis1
تقدیم به شما
[External Link Removed for Guests] [External Link Removed for Guests] [External Link Removed for Guests] [External Link Removed for Guests] [External Link Removed for Guests] [External Link Removed for Guests] [External Link Removed for Guests] [External Link Removed for Guests] [External Link Removed for Guests] [External Link Removed for Guests] [External Link Removed for Guests] [External Link Removed for Guests] [External Link Removed for Guests] [External Link Removed for Guests] [External Link Removed for Guests] [External Link Removed for Guests] [External Link Removed for Guests]
سلام یه موزیک هست که upload کردم حدودا دقیقه 29 قسمت 2 سریال t e e n wolf میخواستم بدونم مال کیه وکاملش رو از کجا می تونم بگیرم مخصوصا تو این سبک ممنون میشم کمک کنید .