سالروز ورودت به سنترال مبارک

اخبار و قوانين انجمن را در اين بخش مطالعه فرماييد

مدیر انجمن: شوراي نظارت

ارسال پست
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
محل اقامت: همشهری فضل الله جاوید نیا
سپاس‌های ارسالی: 2466 بار
سپاس‌های دریافتی: 8401 بار

Re: سالروز ورودت به سنترال مبارک

پست توسط javadfakoori »

ممنون از نظر لطفتون...!
این مشکل سر زدن پیاپی به سنترال رو من هم داشتم و فکر کنم اکثر بچه در یک برهه ای گرفتارش بودن!
خود به خود با گذشت زمان حل میشه...!
:razz:
ای آنکه دیده دوخته ای بر خلیج فارس این لقمه با شکمبه ی توسازگار نیست
زیرا درون آب زلالش بدون شک ماهی ست, پا برهنه سوسمار نیست

آسمان اصفهان
Super Moderator
Super Moderator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 19718 بار
سپاس‌های دریافتی: 21369 بار

پست توسط SAMAN »

درود تصویر تصویر

امروز 4ام آبان سالروز ورود یکی از دوستان عزیزم, عکاس و دانش آموخته صنعت هوافضا است. تصویر

DJ Dani تصویر تصویر تصویر

با تشکر فراوان از دوست عزیزمان جناب @lirez@ تصویر تصویر تصویر تصویر
پیام حکم قتل خود شنفتن مرا خوشتر بود, از یک تملق به نزد مردمان سفله گفتن!
Captain I
Captain I
نمایه کاربر
محل اقامت: تهران-فرودگاه مهرآباد-منطقه يکم هوايي
سپاس‌های ارسالی: 2750 بار
سپاس‌های دریافتی: 7452 بار
تماس:

پست توسط DJ Dani »

ممنون از شما سامان جان و جناب @lirez@ و همچنین سایر دوستان سنترالی بابت لطفی که به بنده دارند.
امیدوارم در پناه خداوند متعال همواره موفق و موید باشید.
:razz:
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 7461 بار
سپاس‌های دریافتی: 7118 بار
تماس:

پست توسط @lirez@ »

سلام بر همه دوستان
امروز 8 ابان 1390مصادف با 5 سالگرد ورود یکی از مدیران ارشد و با سابقه سنترال میباشد
moh-597
تصویر

تبریک عرض میکنم پنجمین سالگرد ورودتون رو جناب مدیرتصویر
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 9280 بار
سپاس‌های دریافتی: 22106 بار

پست توسط sinaset »

سلام بر دوستان
انجمن سنترال ، باید به داشتن این همه کاربر متخصص و با منطق افتتخار کند ...
از همه دوستانی که برای ایجاد صمیمت در انجمن تلاش می کنند ، صمیمانه تشکر می کنم .
انشالله انجمن به یمن وجود این چنین انسان ها زحمت کشی روز به روز به سمت پیشرفت و ارتقاء حرکت کند .
خدواند همه شما را خیر دهد
باتشکر از اعضا انجمن سنترال. :razz:
"قرآن"(کلام خدا) ...راه سعادت و خوشبختی.
با عرض پوزش،دیگر در انجمن حضور ندارم،که به پیام ها پاسخ بدم.
Captain
Captain
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط @lirez@ »

سلامتصویر
امیدوارم درشب سرد پاییزی در خانه گرم و صمیمی نارنجی احساس خوبی داشته باشین.
اذر ماه هست و تشریفات سنترال یکم تو این ماه پر مشغله
چون اساتید و دوستان صمیمی بنده در این ماه سالروز ورودشون هست و به ترتیب زمان میریم تا تبریک عرض کنیم خدمت این دوستان تا کمی بیشتر در این خانه احساس رفقات بدمیم و به دور از بحثهای تخصصی لحظه ای با هم احساس دوستی بیشتری داشته باشیم.

خوب با اجازه دوستان یکم تغیرات ایجاد کنیم در نحوه عرض تبریک به کاربران تا از این شکل کلیشه بودن فاصله بگیره و کمی خشک نباشه فکر میکنم بهتره.

نظر به اینکه فردا اینجانب یکم مشغله دارم بنده به بعضیا گفتم این کار پسندیده رو انجام بدن اما شانه خالی کردن(من که نمیگم اویس بودتصویر) به همین جهت کمی زودتر این مهم صورت میگیرد اما اصل موضوع به یاد بودن هست که به صورت تمام و کمال صورت پذیرفت

خوب این کاربر اسمشون رضاست اما اکثرا ایشون رو به نام کاربری میشناسند
یکی از به روز ترین و جامع ترین افراد از نظر اطلاعات نظامی که در حال حاضر در سنترال هستند ایشون هستند
و یکی از محبوب ترینها(این رو میشه از میزان تشکر نسبت ارسالهاشون دونست که رقم قابل توجه ای هست)
البته اقا رضای ما هم مثل اشکان خان دست یه دکمه سپاسشون خوبهتصویر
تازگیا هم تو مجله مقاله میده و با بالاییها میپره تصویر

[External Link Removed for Guests]
shola عزیز تبریک عرض میکنم سومین سالگرد ورودت
تاریخ عضویت 5 اذر1387
ساعت 13.41
1) علت عضویتت و تو اون ساعت و روز یادت میاد؟
2)یک خاطره که با سنترال شریک بودی و همیشه به یادت مونده رو تعریف کن.

و اما نفر دوم.
من خودم به شخصه وقتی تاریخ عضویت ایشون رو دیدم تعجب کردم ایشون پنجمین سالگرد ورودش هست
و جز یکی از با سابقه های سنترال
از بار علمی زیادی هم برخوردار هستن و ارسالهای ایشون کامل دال بر این موضوع میباشد
از کم سعادتی بنده بوده که اشنایی خاصی با ایشون ندارم و از این حیث محروم شدیم
تاریخ عضویت 5 اذر 1385تصویر
تصویر

HASAN BARATY [COLOR=#000000]تبریک فراوان دوست با سابقه و جدیدا پر کار  
1)امیدوارم همچنان شاهد شیب صعود ارسالهات باشیم
2)در بعضی از بحثها ادامه ندادن بحث و مباحثه شاید بهترین راه برای کاستن جبهه گیریها باشد هر چند برچسب کم اوردن به شما زده شودتصویر

خوب بگذریم
1) واسه چی عضو سنترال شدی؟؟؟تصویرتصویر
2)چه چیزی ناراحتت کرده تو سنترال که هنوز به یاد داری؟

خوب شرمنده دوستان اگر کمی زیادی تایپ کردم
با تشکرتصویر(یاد سیناست به خیر)
Captain I
Captain I
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1602 بار
سپاس‌های دریافتی: 3486 بار

پست توسط HASAN BARATY »

ممنون علیرضا جان :razz: :razz:
در مورد سئوال اول:مثل همه.سرچ توی فضای وب.بکباره با انجمنی مواجه میشی که پاسخ گوی خیلی از نیازهاته.البته اون زمان سنترال این قدر گسترده نبود ولی همون زمان هم اگر وب گرد حرفه ای بوده باشید در بین سایتهای فارسی تقریبا بیهمتا یا حداقل کم نظیر بود.حالا البته با اون خشونتی که پرسیدی اماده ام استعفا بدم. :ch: :-D ::ss
در مورد سئوال دوم:چیزهای زیادی است.به نظرم مهمترینشون اینه که خیلی وقتها وقتی وارد انجمن میشی کمتر مقالاتی میبینی که چیز جدیدی را به دانسته هات اضافه کنه.حالا شاید هم این بخاطر تنبلی منه.که علاقه دارم دیگران مقالات را قرار بدهند من فقط استفاده کنم.چیزی که واقعا در گذشته اتفاق می افتاد.ولی وقتی این کم میشه و یک نوع سیکل تکرار دیده میشه مثل بالا اوردن مطالبی که تاریخشون بسیار قدیمی است و چه بسا اصلا نویسنده هاشون فعال نباشند و بحث سر چیزهای تکراری که در بیشتر موارد هم به کدورت منجر میشه حداقل برای ما تنبلها که ناچار میشیم خودمون هم دست به ترجمه ببریم بسیار ناامید کننده است. ::ss ::ss انشاءالله مثل قدیما دوباره شاهد جدلهای خیلی تند ولی کاملا علمی بر سر موضوعات جدید باشم این وسط یه چیزی هم گیر من بیاد. :grin: :grin:
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 18344 بار
سپاس‌های دریافتی: 12308 بار

پست توسط shola »

ممنون از محبتی که نسبت به من دارید تصویر تصویر

1) علت عضویتت و تو اون ساعت و روز یادت میاد؟

علت عضویت در سنترال برای من نه تصادفی بوده و هیچ چیز دیگه ! راستش اوایل که با نام سنترال در فروم های نظامی مواجه می شدم فرض می کردم که سنترال نیز مکانی چون Iran Military Forum است شاید باورش سخت باشد اما مدتی به دنیال central club بودم که همان xوری که مشاهده می کنید نتیجه ایی مقصود نمی گشت تا اینکه در یک روز پائیزی از طریق یک لینک ! وارد انجمن شدم و بعد عضویت و ... البته تا مدتی نمی دانستم سنترال کلابز معروف و معظم همان جایی است که در ان ثبت نام کردم و باقی ماجرا ...

)یک خاطره که با سنترال شریک بودی و همیشه به یادت مونده رو تعریف کن.

یادمه روزهای اول بود و تازه مطالبی در مورد نیروی دریایی ایران به قلم اقای فریبرز حق شناس در همین فروم خواندم (تاپی ایجاد شده توسط یک فریبرز عزیز دیگر) و ... این روال ادامه داشت تا اینکه تاپیک فاخر و بسیار زیبای گربه های ایرانی استاد بسیار محترم Fariborz عزیز تصویر رو خواندم
تا مدتی فکر می کردم جناب فریبرز همان اقای حق شناس اند که در سنترال نیز عضو هستند و ...

به هر حال امیدوارم که سالی پر از خیر و نیکی در پیش روی داشته باشیم و خانه ایی گرم تر و نارنجی تر از گذشته با همیاری و همدلی تمامی دوستان داشته باشیم.

در پناه خدا موفق و موید باشید. تصویر
منم مرگ، مادر تو، منم که دوباره تو را از نو میزایم.
Captain
Captain
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط @lirez@ »

سلام بر همه دوستان
خوبین؟
اذر ماه هست دیگه و باید بنده رو تحمل بفرمائید.
برای معرفی این کاربر یکم میخوام متفاوت تر از قبل باشم(چون این بنده خدا خدائیش تو سنترال یکی بود)

دیروز بود مدیران محترم دو تا از پستهارو پلمپ کردن خوب؟
این دوست ما یکی از کاربران جنجالی بودن و هستن (هرچند چند وقتی هست که جز متاهلین شدن و کمتر به سنترال سر میزنند و اظهار وجود میکنند با ارسالهاشون) از هر 10 تا ارسال ایشون 11 تاش مثل دیروز پلم نمیشد بلکه محو میشد!!!!

دست به داستان نویسی و تخیلش فوف العاده است! سال پیش چند تا داستان نوشت که حسابی تو انجمن ترکوند
نام کاربریش زمانی که تازه عضویت پیدا کرده بود دریا سالار بود
بعدها تغییرش داد به نام اصلی خودش
این محمد 1985 هست؟ میگن رفیق جینگش بود!
[email]Mil@d[/email]
تصویر
تازه نام کاربری من هم به یادگار ازش نگه داشتم اخه نام کاربری بنده اول جزغله بودتصویر اما اقا مهدی دستور فرمودن که عوض شود نام کابریم منم اسم اصلی خودم و به کمک میلاد خان این نهادم

میلاد اظهار نظراش خیلی تند بود اون اوایل زمانی که من هنوز عضو نشوده بودم اما گویا بعضی از همین اظهار نظرات ایشون و دوستانشون در جبهه مقابل سایت رو چند روزی به فیلتر میکشونن
میلاد دیگه.......
از اون ابادانی های خون گرم که همیشه جواب پیامهای من و میدادتصویر
میلاد جان میدونم خیلی به گردن من حق داری اما شرمنده من بیشتر از این در توانم نبود تا از طریق گوشی بتونم لطفات رو جبران کنم این کار را بر عهده دوستان دیگه گذاشتم که امیدوارم از من بپذیری
راستی سوالام
1) خاطره خوب تو و سنترال؟
2)سایت چرا فیلتر شده بود؟
تبریک میگم چهارمین سالگرد ورودت رو امیدوارم باز هم شاهد حضورت در انجمن باشیم
Moderator
Moderator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 14938 بار
سپاس‌های دریافتی: 14993 بار

پست توسط oweiys »

سلام تصویر

راستش خیلی گشتم اما 90 درصد عکس های تاپیک های قدیمی به خاطر آپلود سنترها دیگه قابل دیده شدن نیستند ، میلاد میخواستم

عکسی که توی خلیج فارس روتو برگردونده بودی اونورا ....... اونو پیدا کنم و سوژه کنم اما نبود ، عوضش اینو پیدا کردم :

میلاد 6 ساله:

[External Link Removed for Guests]

اون موقع اصلا فکر میکردی یه روزی با یه oweiys نامی آشنا می شی؟! جدیا ، سنترال ، سامان ، کاپیتان ، علی رضا جزغله ، خود مهدی

فریبرز و رضا و استاد شهریار و شهباز و بقیه دوستان ... به نظرت تو مسیر زندگیت اثرگذار بود؟راستی یه سوالی هست که شاید کلیشه

باشه اما کلیدیه و تازگیا از خیلی از دوستان پرسیدم ، این که انگیزت از زندگی چیه؟ راستی میلاد راسته که مزدوج شدی؟

در پناه حق تصویر

السلام عليك يا علي ابن موسي الرضا المرتضي (ع)
Captain
Captain
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط @lirez@ »

سلام
ضمن عرض تسلیت خدمت دوستان عزیز سنترالی
هرچند حال و هوای تبریک به هیچ وجه ایده عال نیست اما طبق سنتی که در سنترال گذاشتیم رو ادامه میدیم تا انگیزه ای بیشتر برای دوستان باشه
و به دور از جبهه گیری فضای صمیمی داشته باشیم(برای بار هزارم بود که دارم میگم)

دوست عزیز من خیلی تلاش کردم تا با کمک گرفتن از دوستان حداقل اسم کوچیک شما را مطلع بشم اما بعضی از دوستان اطلاعی نداشتن و بعضی یگر هم کم لطفی کردن و جواب پیام بنده را ندادند.
interceptorعزیز تبریک عرض میکنم اولین سالگرد ورودتون به خانه نارنجی

تصویر

1)تاریخ عضویت 13 اذر 1389 ساعت 00.07 نصفه شبی ادم اخه میاد تو خونه کسی؟
2)تو الان جز جبهه ای هستی که با بعضی افراد کارد و پنیری وضعیتتون؟
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 4134 بار
سپاس‌های دریافتی: 2138 بار

پست توسط interceptor »

[HIGHLIGHT=#548dd4]با سلام و عرض ادب حضور دوست گرامی @lirez@ جان  تصویر تصویر تصویر

ببخشید دوست عزیز ، به خاطر گرفتاری اینجا حاضر نبودم. بابت لطفی هم که نسبت به بنده دارید کمال تشکر رو از شما دارم.
چه زود یک سال شد! سال شما هم عین سال من بیچاره هست که عین برق و باد می گذره؟!
می گم وقتی هستیم خبری نمی شه ولی یک روز که حاضر نیستیم این تاپیک میاد بالا ، پهپاد آمریکا سرنگون می شه! می خوام یه چند روزی نیام تو سایت ببینیم این B2 , F-16,F-18 ها سرنگون می شند تصویر

کوچیک شما امیر ا. هستم . تصویر رفیق ، گردن من از مو باریکتره ، نمی دونم چرا برخی باندبازی می کنند تصویرخوبه طاقت نظرات مخالف رو هم داشته باشند ، اگه به کسی نگی سال 90 هست نه دهه 50 تصویر بخاطر محرم این شکلک نیشخند رو معادل با تصویر تلقی فرمایید!

پیروز و سلامت باشید تصویر
خدانگهدار تصویر تصویر
ارسال پست

بازگشت به “اخبار و قوانين سايت”