سلام
امیدوارم درشب سرد پاییزی در خانه گرم و صمیمی نارنجی احساس خوبی داشته باشین.
اذر ماه هست و تشریفات سنترال یکم تو این ماه پر مشغله
چون اساتید و دوستان صمیمی بنده در این ماه سالروز ورودشون هست و به ترتیب زمان میریم تا تبریک عرض کنیم خدمت این دوستان تا کمی بیشتر در این خانه احساس رفقات بدمیم و به دور از بحثهای تخصصی لحظه ای با هم احساس دوستی بیشتری داشته باشیم.
خوب با اجازه دوستان یکم تغیرات ایجاد کنیم در نحوه عرض تبریک به کاربران تا از این شکل کلیشه بودن فاصله بگیره و کمی خشک نباشه فکر میکنم بهتره.
نظر به اینکه فردا اینجانب یکم مشغله دارم بنده به بعضیا گفتم این کار پسندیده رو انجام بدن اما شانه خالی کردن(من که نمیگم اویس بود

) به همین جهت کمی زودتر این مهم صورت میگیرد اما اصل موضوع به یاد بودن هست که به صورت تمام و کمال صورت پذیرفت
خوب این کاربر اسمشون رضاست اما اکثرا ایشون رو به نام کاربری میشناسند
یکی از به روز ترین و جامع ترین افراد از نظر اطلاعات نظامی که در حال حاضر در سنترال هستند ایشون هستند
و یکی از محبوب ترینها(این رو میشه از میزان تشکر نسبت ارسالهاشون دونست که رقم قابل توجه ای هست)
البته اقا رضای ما هم مثل اشکان خان دست یه دکمه سپاسشون خوبه
تازگیا هم تو مجله مقاله میده و با بالاییها میپره
[External Link Removed for Guests] shola عزیز تبریک عرض میکنم سومین سالگرد ورودت
تاریخ عضویت 5 اذر1387
ساعت 13.41
1) علت عضویتت و تو اون ساعت و روز یادت میاد؟
2)یک خاطره که با سنترال شریک بودی و همیشه به یادت مونده رو تعریف کن.
و اما نفر دوم.
من خودم به شخصه وقتی تاریخ عضویت ایشون رو دیدم تعجب کردم ایشون پنجمین سالگرد ورودش هست
و جز یکی از با سابقه های سنترال
از بار علمی زیادی هم برخوردار هستن و ارسالهای ایشون کامل دال بر این موضوع میباشد
از کم سعادتی بنده بوده که اشنایی خاصی با ایشون ندارم و از این حیث محروم شدیم
تاریخ عضویت 5 اذر 1385
HASAN BARATY [COLOR=#000000]تبریک فراوان دوست با سابقه و جدیدا پر کار 1)امیدوارم همچنان شاهد شیب صعود ارسالهات باشیم 2)در بعضی از بحثها ادامه ندادن بحث و مباحثه شاید بهترین راه برای کاستن جبهه گیریها باشد هر چند برچسب کم اوردن به شما زده شود
خوب بگذریم
1) واسه چی عضو سنترال شدی؟؟؟

2)چه چیزی ناراحتت کرده تو سنترال که هنوز به یاد داری؟
خوب شرمنده دوستان اگر کمی زیادی تایپ کردم
با تشکر

(یاد سیناست به خیر)