سالروز ورودت به سنترال مبارک

اخبار و قوانين انجمن را در اين بخش مطالعه فرماييد

مدیر انجمن: شوراي نظارت

ارسال پست
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 7461 بار
سپاس‌های دریافتی: 7118 بار
تماس:

Re: سالروز ورودت به سنترال مبارک

پست توسط @lirez@ »

سلام بر دوستان عزیز تصویر
امروز 17 اذر
سالروز ورود اف 5 تک خال سنترال میباشد
اقا محمد حسین که از دوستان عزیز و گرامی بنده به شمار میروند
که اوج فعالیت این عزیز با کپتن رامین در افتتاح مدرسه هوانوردی سنترال بود
البته این روزها حضورش مثل قبل در سنترال حس نمیشه اما از دور دستی بر اتش داره

تصویر
از مدیران محبوب هم به شمار میره این اقا کل ارسالهاش 2315 میباشد که تعداد تشکرها از ایشون 20436 است و این یعنی هر پست ایشون 9 بار تشکر شده که خودش گویای همه چی هست
من اشکان رو اذیت میکنم که زیاد دکمه سپاس رو میزنی محمد جان تو که بدتر از اون هستی تصویر
sokuteasemuni عزیز تبریک میگم من سومین سالگرد ورودت رو به سنترال
1) دلیل اینکه این نام کاربری رو انتخاب کردی چی بود؟
2)یه خاطره خوب از تو و سنترال
Captain
Captain
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط @lirez@ »

سلامی دوباره بر دوستان
ببخشید اگه برای بار چندم مزاحم دوستان شدم
بازم مدیر...!
روز مدیران هست
امروز که تولد سامان خان بود و مدیر!(از همین جا تبریک میگم بت سامانتصویر)
سالگرد ورود 2 مدیر هم بود
دیگه این مدیران هم به گردن ما هم حق دارند
از جمله اعضا و مدیران قدیمی و متخصص در امور کامپیوتر و نرم افزار هستند و هم اکنون مدیریت بخش متفرقه درباره نیروی هوایی بر عهده ایشان است.
با اینحال از جمله علاقه مندان به مسائل هوایی و مخصوصا" نیروی هوای کشورمان نیز میباشند
تصویر
تبریک میگم چهارمین سالگرد ورودتون رو به سنترال.
Persian Cat عزیز بنده به قول رامین جان با شما کمتر تعامل داشته ام از همین رو
1)اسم کوچکتون رو ذکر میکنید؟
2)استقلال حذف میشه یا پرسپولیس ؟
3)دلیل عضویتت رو در سنترال یادته؟

(کپتن و دانیال جان تشکرتصویر)
Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
محل اقامت: Tehran
سپاس‌های ارسالی: 6153 بار
سپاس‌های دریافتی: 953 بار

پست توسط Persian Cat »

به دوست عزیر@lirez@ و سایر عزیزانی که افتخار حضور در جمع آنان را دارم . هومن هستم و وقتی در حال جستجو در خصوص موضوعات هوانوردی نظامی در گوگل بودم از این طریق با سایت آشنا شدم . الحمدلله رب العامین به ورزش خصوصاً فوتبال علاقه ای ندارم ، تنها از موفیقیت تیم های باشگاهی و ملی ایران در عرصه بین المللی خوشحال و از حذف آن نارحت می شوم . از حسن نظر و محبت شما سپاسگذارم .

در پناه حق باشید
یا  
Moderator
Moderator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 29119 بار
سپاس‌های دریافتی: 21533 بار
تماس:

پست توسط sokuteasemuni »

@lirez@ نوشته شده:سلام بر دوستان عزیز تصویر
امروز 17 اذر
سالروز ورود اف 5 تک خال سنترال میباشد
اقا محمد حسین که از دوستان عزیز و گرامی بنده به شمار میروند
که اوج فعالیت این عزیز با کپتن رامین در افتتاح مدرسه هوانوردی سنترال بود
البته این روزها حضورش مثل قبل در سنترال حس نمیشه اما از دور دستی بر اتش داره

تصویر
از مدیران محبوب هم به شمار میره این اقا کل ارسالهاش 2315 میباشد که تعداد تشکرها از ایشون 20436 است و این یعنی هر پست ایشون 9 بار تشکر شده که خودش گویای همه چی هست
من اشکان رو اذیت میکنم که زیاد دکمه سپاس رو میزنی محمد جان تو که بدتر از اون هستی تصویر
sokuteasemuni عزیز تبریک میگم من سومین سالگرد ورودت رو به سنترال
1) دلیل اینکه این نام کاربری رو انتخاب کردی چی بود؟
2)یه خاطره خوب از تو و سنترال

سلام بر همگی تصویر

تشکر ویژه دارم از علیرضای عزیز که به یاد بنده بودند و سایر دوستانی که در این دوران پرمشغله ام، یادی ازم می کنند تصویر تصویر تصویر تصویر تصویر تصویر

بنده به شخصه کار خاصی برای سنترال انجام ندادم و خودم رو عضو کوچکی از خانه نارنجی می دونم

به دلیل اشتغال دو شغل آزاد و ازدواج و تحصیل، خیلی کمتر می تونم به سایت سر بزنم و در واقع اگه از اون شغل های پشت میز نشینی داشتیم بیشتر مزاحم می شدیم ولی شغل خصوصی یعنی اگه کار نکنی پول نمیدن و خب ما هم که نون آور خانواده.
خلاصه اینکه خیلی دوست دارم دوباره بتونم حضور پررنگی داشته باشم ولی تا تغییر شرایط فعلیم فعلا مقدور نیست

ببخشید اگه لحنم کمی خسته بود؛ حرفهایی که بعضا پشت سر حقیر زده میشه توسط دوستان سابق، به گوشم میرسه... و خاطرات خوبم از سنترال رو مغشوش می کنه علیرضا جان.

تشویق های فریبرز عزیز فقط تو ذهنم پررنگ هست از خاطرات خوش.

باز هم از همه دوستان تشکر می کنم به خصوص علیرضای گل و شولا و استاد فریبرز و سینا و دانیال که به یاد ما بودن.
[External Link Removed for Guests]
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 9280 بار
سپاس‌های دریافتی: 22106 بار

پست توسط sinaset »

با سلام خدمت دوستان
تبریک عرض میکنم سالگرد حضور مدیر متخصص "Persian Cat" (اقا هومن عزیز).تصویر
==
اقا محمد حسین عزیز، شکست نفسی می کنید، البته اگر این حرف رو نمی زدید باید بهتون ذره ای شک می کردیم.زحماتی خیلی فراوانی برای انجمن متحمل شدید و همیشه خوش اخلاق و خوش رفتار و خوش برخورد بودید و هستید (من که چیزی بدی از شما به خاطر ندارم ، جز خوبی )تصویرتصویر

انشالله زندگی شما روز به روز بهتر شود و عاقبتتون بخیر شود
[HIGHLIGHT=#00b0f0]ما همیشه به یاد شما هستیم و شما را دوست خواهیم داشت  
باتشکر از شما .تصویرتصویر
"قرآن"(کلام خدا) ...راه سعادت و خوشبختی.
با عرض پوزش،دیگر در انجمن حضور ندارم،که به پیام ها پاسخ بدم.
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 3096 بار
سپاس‌های دریافتی: 11996 بار

پست توسط Mil@d »

سلام به همگی !تصویر
به جا میارید دیگه ایشالا! تصویرما چند ماه پیش یک سر زدیم ولی بازم گرفتاری های سنگین زندگی مجالمون نداد نتونستیم ادامه بدیم و شرمنده هم مهدی و هم بقیه دوستان سنترالی شدم! این عذرخواهی لازم بودتصویر

مشغله تا حدی که امروز 21 اذر اول صبح بعد از 11 روز دارم جواب میدمتصویر

والا علیرضا جان تاهل یا تجردم فعلا در هاله ای از ابهام باقی می مونه! تصویرها یادته چقدر پست از ما به شهادت رسید! 24 ساعت هم دوام نمی اورد! کله خرابی بودما...هرچی میگفت رعایت کن و فیلان و اینا..نع ما حالیمون نبود.اخرش هم به عظما دادیم سایت رو...
از لطفی که تو نوشتارت بود خیلی احساساتی شدم...یه بغلللللللل داداشانه اصنتصویرتصویر

اما جواب به سوالات:
1.بهترین خاطره من تو سنترال این بود که میل و استعداد ذاتی ام در خنداندن دوستانم رو تونستم از دنیای واقع به دنیای مجازی هم منتقل کنم..چیزی که قبلش تجربه نکرده بودم..اشنایی با همه دوستان...چه حزبل ها...چه اینوری ها...کلا کاری کرد ادما رو از دریچه اعتقاد نگاه نکنم..از دریچه انسانیت ببینم...چیزی که رسیدن بهش خیلی سخته ! خیلی از ما هنوز این درک را نداریم!...شیرین ترین خاطره یک مقدار خصوصی است...با نگفتنش راحت ترم ولی ارزوی خوشبختی براش دارم
2.فیلتر سایت بخشیش تقصیر تندرویها و خامی من در ان سال بود ! علت اصلیش رو خصوصی از مدیریت بپرس! شاید راضی نباشه من بگم...اصولا ادم راز نگهداری بودم اینجا و همه اسراری که بچه ها اعتماد کردند و به ما سپردند همچنان با وجود اینکه اینجا نیستم درون من محفوظ باقی مانده
3.بازگشت مجدد که فک نمی کنم بشه ولی در حد کامنت گذاشتن هفتگی میشه..ضمن اینکه دیگه خیلی وقته بحث نمی کنم ...تغییر دادن عقیده ها کار اسونی نیست..فقط انرژی می سوزه

و اما اویس...یار غار ما و محرم دلتصویر

عکس خلیج فارس مونه میخوای چیکار عااااامو...خواستی اصل کاری هاشو بت میدوم :دی
والا اشنایی های مجازی بیشتر یک اتفاق در یک مسیره! شانسی است...در این دریای مجازی خوبیش اینه حق انتخابت بیشتره و چیزی که مطلوبت هست را کمی بگردی پیدا میکنی...ما هم اینجا خواصی که مطلوبمون بود یافتیم و ازشون یاد گرفتیم..یکیش خودت...و همه کسانی که نام بردی...فریبرز پدر سنترال...مهدی یک شخصیت آقا و موقر و مودب...سامان..میلاد نگار....رامین..عبدالرضا...شهریار..محمد..یاسر...مهشید...صدف ..ستاره..فاطمه..المیرا...مریم...وهمه کسانی که لایه لایه این خاطرات را در این سنگر مجازی برای ما رقم زدند...بعضی هاشون دیگه نیستند و ازدواج هم کردند دورادور در فیس بوک خبر ازشون میگیریم...
انگیزه ام از زندگی! والا انگیزه ها که ته کشیدن ولی در حدی که آقای خودم باشم و سربلند برام کافیه..سن من دیگه از بلند پروازی های تخیلی 18 ساله گونه گذشته...
تاهل هم هنوز نع:)تصویر

تصویرتصویر

تصویر
  بی  
Captain
Captain
نمایه کاربر
محل اقامت: تهران
سپاس‌های ارسالی: 15611 بار
سپاس‌های دریافتی: 6443 بار
تماس:

پست توسط ASHKAN95 »

1-2-3 check check

صدا میاد؟

الان منتظرید سلام کنم؟!!!

خب باید بگم انتظار بی جایی دارید، تصویر تصویر چون نمیکنم

اقا بریم سر اصل مطلب، چون من اصولا ادم حاشیه ای نیستم... میشناسیدم که...

امروز سالروز ورود یکی از دوستان عزیز سنترالی هستش که تو محل خانه نارنجی به [HIGHLIGHT=#ff0000]  معروفه.

متاسفانه یک سری از دوستان طبق برنامه ای از پیش هماهنگ شده؛ هیچگونه آماری به من راجع به ایشون ندادند. در واقع الان بدون متن، دارم سخن میرانم تصویر

فکر کنم دست استکبار جهانی تو کار باشه تصویر
از این به بعد تصمیم گرفتیم به @lirez@ بگیم استکبار جهانی تصویر

-خلاصه اقا سینای عزیز و دوست داشتنی برای ما یه خاطره خوب و یه خاطره بد از سنترال بگو تصویر

-نحوه ورود، بعلاوه میزان تعصب رو سنترال رو هم بیان کن.

شرمنده من زیاد سوال میپرسم، این آخریشه. اقا شما کدوم تاپیک خودتو بیشتر میپسندی؟ لطفا با لینک تصویر

یکی داره صدام میکنه...فعــــــــلا تصویر
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 9280 بار
سپاس‌های دریافتی: 22106 بار

پست توسط sinaset »

ASHKAN95 نوشته شده:1-2-3 check check
صدا میاد؟
الان منتظرید سلام کنم؟!!!
خب باید بگم انتظار بی جایی دارید، تصویر تصویر چون نمیکنم
اقا بریم سر اصل مطلب، چون من اصولا ادم حاشیه ای نیستم... میشناسیدم که...
امروز سالروز ورود یکی از دوستان عزیز سنترالی هستش که تو محل خانه نارنجی به [HIGHLIGHT=#ff0000]  معروفه.
متاسفانه یک سری از دوستان طبق برنامه ای از پیش هماهنگ شده؛ هیچگونه آماری به من راجع به ایشون ندادند. در واقع الان بدون متن، دارم سخن میرانم تصویر
فکر کنم دست استکبار جهانی تو کار باشه تصویر
از این به بعد تصمیم گرفتیم به @lirez@ بگیم استکبار جهانی تصویر
-خلاصه اقا سینای عزیز و دوست داشتنی برای ما یه خاطره خوب و یه خاطره بد از سنترال بگو تصویر
-نحوه ورود، بعلاوه میزان تعصب رو سنترال رو هم بیان کن.
شرمنده من زیاد سوال میپرسم، این آخریشه. اقا شما کدوم تاپیک خودتو بیشتر میپسندی؟ لطفا با لینک تصویر
یکی داره صدام میکنه...فعــــــــلا تصویر

سلام خدمت اقا اشکان و دوستان خیلی خوبی سنترالی.تصویرتصویر
اقا اشکان و دوستان خیلی لطف دارن، ممنون و تشکر از بابت یادوری این سال،روز (گرچه لایقش نبودیم).تصویر
من به شخصه از انجمن درس های زیادی گرفتم (چه علمی و چه اخلاقی و انسانی ) فکر می کنم بهترین و بدترین خاطراتم موقعه رغم خورد که داشتم این درس ها رو می گرفتم .(ممنون از شما که این سوال رو پرسیدید)
نحویه اشنایی ، همون سال های اولی که انجمن شکل گرفته بود ، یکی از دوستانم خیلی به سنترال می امد و تعریفش رو از این دوستم خیلی شنیدم ، نتیجه چند سال بعد خودم باهش اشنا شدم ، واقعا انجمن خوبی بود و هست(البته هر چقدر مطالب تخصصی تر بشه و کمتر از ک . پ . ی استفاده بشه ، خیلی بهتر خواهد شد )
تصبی خاصی ندارم ، اما جایی که حق باشه (و تشخیص بدم انشالله) طرفدارش هستم .
اقا اشکان در رابطه با تاپیک ، به شخصه تاپیک های که تونسته باشم یک مطالب جدید و تخصصی ارائه کرده باشم رو بیشتر دوست دارم.
ببخشید که زیاد کلی گوی کردم ، انشالله که تویه ذوق شما نزده باشم .تصویر
انشالله که عاقبت بخیر شید
و انجمن با داشتن کاربری چون شما و دیگر دوستان بسیار زحمت کش و متخصص انجمن روز به روز شاهد پیشرفت باشه
باتشکر از همه دوستانتصویرتصویر
"قرآن"(کلام خدا) ...راه سعادت و خوشبختی.
با عرض پوزش،دیگر در انجمن حضور ندارم،که به پیام ها پاسخ بدم.
Major
Major
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1604 بار
سپاس‌های دریافتی: 2353 بار
تماس:

پست توسط Ph.Sepehr »

بسم الله الرحمن الرحیم

درود بر عزیزان و اهالی خانه ی نارنجیتصویر

امروز سالروز ورود یکی از با مدیران محترم هست که جزو قدیمی های سنترال هستن(تاریخ عضویت:بیست و نهم آذر 1386)و واقعا بنده خودم به شخصه خیلی چیزها در مورد موشک های مختلف شوروی و زیر دریایی ها از ایشون یاد گرفتم.

بله،این کاربر کسی نیست جزabdolmahdi گرامیتصویر

جنابabdolmahdi عزیز،تبریک عرض میکنم چهارمین سالگرد ورودتون رو به سنترال.

امیدوارم همیشه حصوری پایدار در مرکز انجمنهای تخصصی داشته باشید تا بتونیم از حضور شما در اینجا همچنان استفاده ببریم.

انشاالله که در تمام مراحل زندگیتان موفق و سلامت باشید و به امید پیشرفت روزافزون شماتصویر

با تشکر از علیرضا گرامیتصویر

در پناه حقتصویر

[External Link Removed for Guests]

وقتی انسان نمی تواند کلمات مناسب برای بیان احوالش بیابد چه شکنجه ای را تحمل می کند
shapooor
Captain
Captain
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط @lirez@ »

سلام بر همه دوستانتصویر
خوبید؟
پائیز هم تموم شد(میدونم امشب همه اماده هستید تا مارش حمله رو بزنن و به سمت میز اجیل و میوه برید تا دلی از عزا در بیارین.....!)

قبل از هر چیز لازم میدونم از اشکان و سپهر تشکر کنم که به دلیل تقسیم کاری که انجام شد تا سالروز ورود اقایان(!) سیناست و عبدلمهدی رو تبریک بگن

خوب میرسیم به اخرین روز اذر ماه
میخوام این کاربر رو توصیف کنم اما به واقعه توصیفی بهتر از توصیف دانیال عزیز ندیدم از این کاربر متخصص.
بله ایشون جز او دسته از کاربرانی هستن که رنگ کاربریشون نارنجی هست و به همین دلیل در رده کاربران متخصص قرار میگیرند

رشته تحصیلی ایشون تعمیر و نگهداری هواپیما میباشد و در این رشته جز دانشجویان درسخون به حساب میاد

تصویر

عکس کاربریش هم فکر کنم کار خودش باشه
دو سال پیش همه کاربران قرار میزاشتن پشت باند مهر اباد تا هم اعضا سایت با هم اشنا بشن هم به عکاسی بپردازن
به این دلیل گفتم حالا خودش میاد توضیح میده که کار خودش هست یا کار دانیال

دانیال جان شرمنده نمیشد خاطره زیبات از نوید رو اینجا بزارم اما از صبر و حوصله که به خرج دادی ممنونتصویر

N@VIDجان تبریک میگم چهارمین سالگرد ورودت رو به انجمن سنترال امیدوارم همچنان شاهد حضورت با دانشی که داری باشیم و از ارسالهای زیبات که با فروتنی خاصی که در وجودت همراه هست ما رو بی نصیب نزاری

1)لینک عکسی که با دانیال و بچه ها بودی تو سال 88 از فوکر ایران ایر عکس گرفتی رو میدی تا همه بچه یک فیضی ببرن
2)بعضی ها (سامان و دانیال) از ابگرمکن اف 7 خوششون میاد تو چی؟ از کدوم پرندهای نهاجا خوشت میاد؟
3)یک خاطره از خودت و سنترال بگو

به طور قطع از نطر دانش به هم رده تو نمیرسم نوید جان اما چون هم سن هستیم یک صمیمیانه تر حرف زدمتصویر
اقا مدیر؟
این ارسال من و نگاه کن ببین توش اطلاعات خاصی نهفته هست؟(تصویرتصویر)
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1197 بار
سپاس‌های دریافتی: 2065 بار
تماس:

پست توسط N@VID »

سلام خدمت همه ی دوستای خوبم تو سنترال
امیدوارم شب گذشته حسابی به همگی خوش گذشته باشه و با انرژی فصل جدید رو شروع کنید
ممنونم از علیرضای عزیز که که منو شرمنده کردن. و ممنونم از دانیال جان که به معنای واقعی کلمه ۱ دوست خوبه
عکس کاربریش هم فکر کنم کار خودش با

نه. دقیق یادم نیس ولی فک کنم ماله فارس نیوزه. اما عکسیه که دوسش دارم و بم حس خوبی میده
)لینک عکسی که با دانیال و بچه ها بودی تو سال 88 از فوکر ایران ایر عکس گرفتی رو میدی

airliners.net/photo/Kish-Air-(Iran/Fokker-100-(F-28-0100)/1573953/&sid=62eafe8966d5778f25eefb38faa58647
یاد اون روزا بخیر
البته این عکسو من با دوربین دانیال گرفتم...
بعضی ها (سامان و دانیال) از ابگرمکن اف 7 خوششون میاد تو چی؟ از کدوم پرندهای نهاجا خوشت میاد؟

نه اصلاااااااا. هیچ حسی نسبت به این پرنده ی بیریخت ندارم
تو بین پرنده های نهاجا فانتوم ابهت خاصی داره. صاعقه رو هم از اول دوس داشتم

یک خاطره از خودت و سنترال بگو

خاطره که زیاد هست. ادم نمیدونه کدوم رو بگه. اما یادمه اون زمان که عضو سنترال شدم اوج تفکر نظامیم این بود که یه موشک شهاب رو با کلاهک شیمیایی لود کنیم شلیک کنیم به یه ناو هواپیمایر امریکایی تا همه ی خدمه ی ناو بمیرن. بعد یه گروه از تفنگدارای دریایی رو بفرستیم ناو رو سالم تصرف کنن. این جوری نیروی هواییمون رو هم ۱ نوسازی میکنیم :grin:

به طور قطع از نطر دانش به هم رده تو نمیرسم نوید جان اما چون هم سن هستیم یک صمیمیانه تر حرف زدم

این حرفا چیه؟ شما اقایی...
Captain
Captain
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط @lirez@ »

{ حامد هستم متولد 1361 ، پایان نامه رو دفاع کنم می شم کارشناس ارشد معماری،محل تولد کرمانشاه و ساکن تهران،شغل هم همون معمار،متاهل هستم.رنگ مو خرمایی ، چشم مشکی ، قد 183 وزن 82 و گروه خونی O+ }

تصویرتصویر سلام.
امار از این دقیق تر میخواین برای معرفی یک مدیر؟
تازه بازم هست

{ یکی از شدید ترین کاربران سنترال در زمینه هوافضا است! یعنی خیلی حالیشه! یک چیزی میگم 16 تا چیز میشنوی! خیلی یعنی خیلی }

(این لحن حرف زدن اون میلاد خدا بگم چی کارش نکنه هست) اقا حامد شرمندهتصویر

دوستان اقا حامد قصه ما بیش از اونچه که فکرش رو بکنین مهربان و مودب هستند البته مدتی هست که حضورشون زیاد در سنترال احساس نمیشه.
مخصوصا از میزان سپاسهایی که از ارسال کاربران میکردند

سالروز ورودتون دیروز بود اما بنا به علتهایی نتوانستم این امر و انجام بدم شرمنده.

5 دی 1386
چهارمین سالگرد ورودتون رو تبریک میگمhamed_713 عزیز

1)یک خاطره از خودتون و سنترال
2)جو حال حاضر در سنترال رو چطور میبینی؟

با تشکرتصویر
ارسال پست

بازگشت به “اخبار و قوانين سايت”