سلام بر همه دوستان

خوبید؟
پائیز هم تموم شد(میدونم امشب همه اماده هستید تا مارش حمله رو بزنن و به سمت میز اجیل و میوه برید تا دلی از عزا در بیارین.....!)
قبل از هر چیز لازم میدونم از اشکان و سپهر تشکر کنم که به دلیل تقسیم کاری که انجام شد تا سالروز ورود اقایان(!) سیناست و عبدلمهدی رو تبریک بگن
خوب میرسیم به اخرین روز اذر ماه
میخوام این کاربر رو توصیف کنم اما به واقعه توصیفی بهتر از توصیف دانیال عزیز ندیدم از این کاربر متخصص.
بله ایشون جز او دسته از کاربرانی هستن که رنگ کاربریشون نارنجی هست و به همین دلیل در رده کاربران متخصص قرار میگیرند
رشته تحصیلی ایشون تعمیر و نگهداری هواپیما میباشد و در این رشته جز دانشجویان درسخون به حساب میاد
عکس کاربریش هم فکر کنم کار خودش باشه
دو سال پیش همه کاربران قرار میزاشتن پشت باند مهر اباد تا هم اعضا سایت با هم اشنا بشن هم به عکاسی بپردازن
به این دلیل گفتم حالا خودش میاد توضیح میده که کار خودش هست یا کار دانیال
دانیال جان شرمنده نمیشد خاطره زیبات از نوید رو اینجا بزارم اما از صبر و حوصله که به خرج دادی ممنون
N@VIDجان تبریک میگم چهارمین سالگرد ورودت رو به انجمن سنترال امیدوارم همچنان شاهد حضورت با دانشی که داری باشیم و از ارسالهای زیبات که با فروتنی خاصی که در وجودت همراه هست ما رو بی نصیب نزاری
1)لینک عکسی که با دانیال و بچه ها بودی تو سال 88 از فوکر ایران ایر عکس گرفتی رو میدی تا همه بچه یک فیضی ببرن
2)بعضی ها (سامان و دانیال) از ابگرمکن اف 7 خوششون میاد تو چی؟ از کدوم پرندهای نهاجا خوشت میاد؟
3)یک خاطره از خودت و سنترال بگو
به طور قطع از نطر دانش به هم رده تو نمیرسم نوید جان اما چون هم سن هستیم یک صمیمیانه تر حرف زدم

اقا
مدیر؟
این ارسال من و نگاه کن ببین توش اطلاعات خاصی نهفته هست؟(

)