تولد یکی از اعضای شورای مخوف (نظارت)سنترال کلابز هست...
دوستان حدس بزنید ، زود ، زود....
خوب چون اکثر دوستان حدس نزدند و وقتم هم تموم شد ، اعلام میکنم!
بله ، در چنین روزی (ششم شهریور) ، رامین عزیز وارد 24 سالگی خودش میشه و تنها یک سال دیگه به گذشتن از مرز یک ربع قرن مونده!!!
خلاصه پیر شدی دیگه ، البته بگم ، منم پنج ماه دیگه وارد 24 سالگی میشم و نتیجا دوتایی میریم پارک و شطرنج بازی میکنیم و ...
اما جدا از شوخی ، رامین سرمایه ارزشمند و در حقیقت ستاره درخشان سنترال کلابز هست که همه کاربران به این مسئله واقف هستند که حضورش اولا جو سایت رو خیلی تغییر داد ، دوما در بخش های هوانوردی و تخصصی ، رویکردی جالب و کاملا با ارزش شروع شد و سوما سطح دانش همه ، از جمله بنده در این موارد افزایش چشم گیری پیدا کرد.
تعریف نمیکنم ، چون آنچه عیان است ، چه حاجت به بیان است و مطلب رو با جملات زیر به پایان می برم.
رامین عزیز ، دوست گل و نازنینم ،
امیدوارم در تمام مراحل زندگی همواره موفق و شاد باشی و به هرچی که آرزوش رو داری ، در پناه خداوند متعال برسی و تولد 120 سالگیت رو به همراه بر و بچه های سنترال جشن بگیریم. موفق و موید باشی...
یادم رفت ، کیک و کادو من یادت نره... من عادت دارم هم تولدم کادو بگیرم ، هم تولد میرم یا تبریک میگم کادو دریافت بکنم!
انتظار جعبه کادو شما از بلاد کفر هستم!
ضمن یاد آغاز کننده این تاپیک ، الهه خانم، که واقعا کار به یاد ماندنی از آب در آمد ، بخیر. بای بای...

مبارک رامین
دیگه تولد نمیمونه که
:grin:
و همه دوستان CC رو هم دعوت کنیم