تشکر ویژه میکنم از رامین عزیز ، یکی از بهترین دوستان من که در همین خانه ی نارنجی با هم آشنا شدیم و خوشحالم از اینکه دوستی ما به همین فروم و تلفن و ... ختم نشده و هر از گاهی هم یکدیگر رو بعضا" در کنار دیگر عزیزان ملاقات میکنیم.

بی شک یکی از بهترین و برجسته ترین و شناخته شده ترین کاربران سنترال همین رامین عزیز هست که با بار علمی و دانش خویش و آگاهی خودش ، کسی رو بی نصیب نمیگذاره

در مورد سالروز ورود بنده هم ، در اوائل و سالهای اول(الان دوستان میگن حالا مگه چند ساله!!) ، خیلی به نوبه ی خودم فعال بودم..
اما الان نه متاسفانه..دیگه اون شور و شوق فروم و به اصطلاح فروم بازی رو ندارم!البته دلایلی هم داره///

رامین جان در مورد آواتار ، همونطور که شاهد هستید در جبهه ی جنگی در اون سمت میدون(!!!) من تامکتی هستم!اما فانتوم رو هم خیلی دوست دارم.برای من بین تامکت و فانتوم ، اختلاف در حد 90% و 10% نیست!در حد 55% و 45% هست.اما دوستان مخصوصا این دانیال بگم چی(!!واقعا نمیدونم چی بگم!!
) روزگار برای ما نزاشته!راجب ماکت هم وقتی اسم ایران و سربلندی نام کشورمون و نیروی هوایی قهرمانمون در میان هست ، هرکاری از دستمون بر بیاد باید انجام بدیم.(لینک ماکت مورد نظر توسط کمپانی [External Link Removed for Guests])
باز هم ممنونم که به یاد من بودی عزیزم.البته رادار های شما از پدافند قهرمان خارک خودمون هم قوی تره!!

با سپاس

به خاطر اینکه از یکنواختی در بیاد این تاپیک و صمیمت زیاد بشه با دوستان همکاری میکنم

سالروز ورودتون رو تبریک میگم.
و محمد حسین(سکوت اسمانی)
مهشید خانوم