N e M e S i S,
هميشه مطمئن باش که پاورت زير 25% باشه من بخاطر اينکه نيروگاه کم داشتم.با ماهوارهemp اول تمام پاورم رو زدند و تمام ساختمانهاي دفاعيم که زياد هم بودند بخاطر کمبود برق ار کار افتاد.بعد هم 2000 تا نيرو از دست دادم.به همين راحتي
(با نيروهايي حمله کردند که نيروهاي من نمي تونستند از خودشون دفاع کنند از جمله رپتور و هورنت و اف 35)
پس هميشه حواست به توان مصرفي باشه که زير 25% باشه.زير 20که چه بهتر.
Sardar Ali,
من تا بتونم نيروهاي از دست رفته رو دوباره بسازم کلي طول ميکشه.تو اين مدت فقط ميتونم موشک بزنم.مشکلي که نداره.
Saeid12345,
الان دارم فقط رو ساختمان دفاعي و پاور(بايد بسيار بالا باشه)
نبرد مجازي
مدیر انجمن: شوراي نظارت

- سپاسهای ارسالی: 8 بار
- سپاسهای دریافتی: 258 بار
bmyazdani,
شما بهتر است که بجاي کمانچي از اف-18 استفاده کنيد و ترکيب 1500 اف-18 با 500 بي-2 خيلي موثر است.
بنابراين در بعد دفاع هوايي مشکل زيادي نخواهي داشت و فقط 200 تا سام بسازي کافيه.
براي دفاع زميني هم 300 تا ضد زره و 200 تا ضد نفر و در بعد دريا هم 250 تا ضد کشتي کافيه و سعي کن هر چه ميتوني ضد موشک بسازي.
شما بهتر است که بجاي کمانچي از اف-18 استفاده کنيد و ترکيب 1500 اف-18 با 500 بي-2 خيلي موثر است.
بنابراين در بعد دفاع هوايي مشکل زيادي نخواهي داشت و فقط 200 تا سام بسازي کافيه.
براي دفاع زميني هم 300 تا ضد زره و 200 تا ضد نفر و در بعد دريا هم 250 تا ضد کشتي کافيه و سعي کن هر چه ميتوني ضد موشک بسازي.

-
- سپاسهای ارسالی: 60 بار
- سپاسهای دریافتی: 44 بار
Sardar,
اگر میدونستم میشه به این راحتی پاور رو کم کرد(تنها با 5 حمله ماهواره EMP تمام پاورم خوابید).به جای 2500 نیرو 1500 تا میساختم و به جای 200 فرودگاه برای 1000 نیروی دیگه 200 نیروگاه میساختم که به این راحتی پاور از دست ندم.
راستی شما ها چه طور حمله میکنید که تلفات تون کم هست.من برای گرفتن همین30 امتیاز نسبت به شما تلفات زیاد تری دادم.
اگر میدونستم میشه به این راحتی پاور رو کم کرد(تنها با 5 حمله ماهواره EMP تمام پاورم خوابید).به جای 2500 نیرو 1500 تا میساختم و به جای 200 فرودگاه برای 1000 نیروی دیگه 200 نیروگاه میساختم که به این راحتی پاور از دست ندم.
راستی شما ها چه طور حمله میکنید که تلفات تون کم هست.من برای گرفتن همین30 امتیاز نسبت به شما تلفات زیاد تری دادم.

كيارش,
خوب گفتم که با اين وضع کشته ميشي ديگه!
اين بازي که فقط حساب 2*2=4 است و شوخي ندارد.
N e M e S i S,
شما 250 تا نيروگاه بسازي کافيه.
Sardar Ali,
من مخالف کم کردن nw هستم و اين کار يعني ترس از دشمن و عقب نشيني! بايد جنگيد و ميدان را هرگز خالي نکرد.
من پيشنهاد ميکنم که ما براي دشمن تله بزاريم؟
چطوري؟
چند نفر با نيروي کم به چند کاربر دشمن حمله ميکنيم که باعث پيروزي کذايي دشمن شود و آنها را به حمله ترغيب کند! تا زمان حمله دشمن ما هيچ کاري نميکنيم ولي بلافاصله که دشمن با پدافند سنگين ما روبرو شد با موشک و ماهواره و نيرو بهشون حمله ميکنيم.
خوب گفتم که با اين وضع کشته ميشي ديگه!
اين بازي که فقط حساب 2*2=4 است و شوخي ندارد.
N e M e S i S,
شما 250 تا نيروگاه بسازي کافيه.
Sardar Ali,
من مخالف کم کردن nw هستم و اين کار يعني ترس از دشمن و عقب نشيني! بايد جنگيد و ميدان را هرگز خالي نکرد.
من پيشنهاد ميکنم که ما براي دشمن تله بزاريم؟
چطوري؟
چند نفر با نيروي کم به چند کاربر دشمن حمله ميکنيم که باعث پيروزي کذايي دشمن شود و آنها را به حمله ترغيب کند! تا زمان حمله دشمن ما هيچ کاري نميکنيم ولي بلافاصله که دشمن با پدافند سنگين ما روبرو شد با موشک و ماهواره و نيرو بهشون حمله ميکنيم.

-

Sardar Ali,
يادم مياد روزي که هنوز کلان پرشن وجود داشت شما به من قول دادي که يا ct ميشم يا co که تاکنون نشده؟!
حالا کاري به اين موضوع ندارم اما يک استراتژي حرفه اي دارم که لطفا با cl هم صحبت کن و اين روش را به همه اعضا دستور بديد انجام بدن. روش بصورت زير ارايه ميگردد :
کلان بايد 20 عضو داشته باشد.
هر نفر بيش از 5 موشک اتمي داشته باشد.
15 نفر داراي ماهواره emp و پنج نفر lbs به عنوان پشتيبان.
با 3 تا emp ميشه برق دشمن را کلا از کا انداخت پس ميشه همزمان به 5 نفر حمله کرد.
سپس lbs ها هر کدام به يک دشمن و به پادگانها يا ... حمله ميکنن.
بعدا به هر دشمن 4 تا موشک اتمي ميزنيم.
سپس حمله زميني يا هوايي ... .
روي اين طرح فکر کنيد و به راحتي از کنارش نگذريد چون ميتونيم با اين روش حتي کلانهايي تا دو برابر قويتر را شکست دهيم و در عرض چند هفته جزو 10 کلان برتر بشيم.
از بابت پول هم ممنون و به بقيه هم بگو که فردا هر کدوم يه 50 الي 100 هزار تايي به من پول بدن.

يادم مياد روزي که هنوز کلان پرشن وجود داشت شما به من قول دادي که يا ct ميشم يا co که تاکنون نشده؟!
حالا کاري به اين موضوع ندارم اما يک استراتژي حرفه اي دارم که لطفا با cl هم صحبت کن و اين روش را به همه اعضا دستور بديد انجام بدن. روش بصورت زير ارايه ميگردد :
کلان بايد 20 عضو داشته باشد.
هر نفر بيش از 5 موشک اتمي داشته باشد.
15 نفر داراي ماهواره emp و پنج نفر lbs به عنوان پشتيبان.
با 3 تا emp ميشه برق دشمن را کلا از کا انداخت پس ميشه همزمان به 5 نفر حمله کرد.
سپس lbs ها هر کدام به يک دشمن و به پادگانها يا ... حمله ميکنن.
بعدا به هر دشمن 4 تا موشک اتمي ميزنيم.
سپس حمله زميني يا هوايي ... .
روي اين طرح فکر کنيد و به راحتي از کنارش نگذريد چون ميتونيم با اين روش حتي کلانهايي تا دو برابر قويتر را شکست دهيم و در عرض چند هفته جزو 10 کلان برتر بشيم.
از بابت پول هم ممنون و به بقيه هم بگو که فردا هر کدوم يه 50 الي 100 هزار تايي به من پول بدن.

-

- سپاسهای ارسالی: 2 بار
- سپاسهای دریافتی: 238 بار
- تماس:
Sardar Ali,
من استراتژيک برابري نت ورد را دارم.
1.منظور من اين است که در درجه اول تمام اعضا کلان داراي نت ورد مساوي باشند.
2. براي نبرد نت وردمان حداکثر 430 باشد.(اگر هدفمان کسب امتیاز است)
3.تمامي دوستان داراي ماهواره EMP باشند.
4. اسم کانت هاي تمامي دوستان بايد با يک کلمه مشترک شروع شود و حداکثر کلمه مورد نظر در قسمت دوم از 4 حرف باشد.
6.برنامه ساخت نيرو و دفاع و حمله را فقط از مرکز سي تي دريافت کنند.
7.نيروي کل کلان بايد يکي باشد.
8.فقط از ماهواره ضد موشک استفاده شود(زیرا ضد موشک باعث بزرگ شدن بیخودی نت ورد میشود)
9.برای عضوگیری فقط از افراد باتجربه و قبول قوانین باشد.
10.اشکالی ندارد از غیر ایرانی (در صورت نیاز و نبود فرد با اولویت) عضوگیری کنیم.
11...
من استراتژيک برابري نت ورد را دارم.
1.منظور من اين است که در درجه اول تمام اعضا کلان داراي نت ورد مساوي باشند.
2. براي نبرد نت وردمان حداکثر 430 باشد.(اگر هدفمان کسب امتیاز است)
3.تمامي دوستان داراي ماهواره EMP باشند.
4. اسم کانت هاي تمامي دوستان بايد با يک کلمه مشترک شروع شود و حداکثر کلمه مورد نظر در قسمت دوم از 4 حرف باشد.
6.برنامه ساخت نيرو و دفاع و حمله را فقط از مرکز سي تي دريافت کنند.
7.نيروي کل کلان بايد يکي باشد.
8.فقط از ماهواره ضد موشک استفاده شود(زیرا ضد موشک باعث بزرگ شدن بیخودی نت ورد میشود)
9.برای عضوگیری فقط از افراد باتجربه و قبول قوانین باشد.
10.اشکالی ندارد از غیر ایرانی (در صورت نیاز و نبود فرد با اولویت) عضوگیری کنیم.
11...
هیهات منا الذلة

- تماس:
Saeid12345,
1.نوع نيرو هيچ تاثيري بر تلفات ندارد بلکه بسته به ساختمان هاي دفاعي است و به نظر من شايد پياده نظام يک انتخاب درست باشد.
2.توي پرانتز هم گفتم در صورت نبود فرد مورد نظر و نياز ما (مي توان از مسلمانان دعوت کرد)
3.با نت وردي که پيشنهاد دادم مي توانيم به راحتي مي توانيم به افرادي که هنوز در حال تحقيق هستند و يا نيمه کاره بازي را ول کرده اند حمله کنيم و پول و زمين بدست آوريم.
4.خسارت ماهواره تهاجمي ليزري حداکثر 50 ساختمان است ولي با از کار انداختن ساختمان هاي دفاعي دشمن (قطع برق) خسارت آنان فوق العاده رشد مي کند.
1.نوع نيرو هيچ تاثيري بر تلفات ندارد بلکه بسته به ساختمان هاي دفاعي است و به نظر من شايد پياده نظام يک انتخاب درست باشد.
2.توي پرانتز هم گفتم در صورت نبود فرد مورد نظر و نياز ما (مي توان از مسلمانان دعوت کرد)
3.با نت وردي که پيشنهاد دادم مي توانيم به راحتي مي توانيم به افرادي که هنوز در حال تحقيق هستند و يا نيمه کاره بازي را ول کرده اند حمله کنيم و پول و زمين بدست آوريم.
4.خسارت ماهواره تهاجمي ليزري حداکثر 50 ساختمان است ولي با از کار انداختن ساختمان هاي دفاعي دشمن (قطع برق) خسارت آنان فوق العاده رشد مي کند.
هیهات منا الذلة

- تماس:
Sardar Ali,
هدف من بيشتر در مورد نت ورد اين است که ساخت زياد ساختمان دفاعي باعث بزرگ شدن نت مي شود ولي مي توان با نيرو فراوان به جبران آن پرداخت.(البته در برخي موارد نيز مي توان حساب کرد که کدام يک از نظر نت ورد باصرفه تر است )
توي اين راند دارم در مورد بهترين وضعيت نظامي تحقيق مي کنم و در راند بعدي انشا الله حتي لحاظ خواهيم کرد.
حالا اين راند که گذشت تو راند بعدي حتما يک اسم حداقل 5 حرفي مشترک فرمان کلي بده. هر کي هم که گوش نکرد با پس گردني بندازش بيرون ( معني پس گردني: تمام افراد کلان بايد فرد خاين را نابود کنند.)
به نظر من فرماندهي مرکزي از همه چيز مهمتر است.
هدف من بيشتر در مورد نت ورد اين است که ساخت زياد ساختمان دفاعي باعث بزرگ شدن نت مي شود ولي مي توان با نيرو فراوان به جبران آن پرداخت.(البته در برخي موارد نيز مي توان حساب کرد که کدام يک از نظر نت ورد باصرفه تر است )
توي اين راند دارم در مورد بهترين وضعيت نظامي تحقيق مي کنم و در راند بعدي انشا الله حتي لحاظ خواهيم کرد.
حالا اين راند که گذشت تو راند بعدي حتما يک اسم حداقل 5 حرفي مشترک فرمان کلي بده. هر کي هم که گوش نکرد با پس گردني بندازش بيرون ( معني پس گردني: تمام افراد کلان بايد فرد خاين را نابود کنند.)
به نظر من فرماندهي مرکزي از همه چيز مهمتر است.
هیهات منا الذلة