وزير خارجه: تهديدات جدي است

در اين بخش مي‌توانيد در مورد اخبار نظامي منتشر شده به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: abdolmahdi, Java, Shahbaz, شوراي نظارت, مديران هوافضا

Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 8 بار
سپاس‌های دریافتی: 258 بار

پست توسط Saeid12345 »

PARAND,
شما هم لطفا نحوه پيروزي آقا امام زمان بر کفار را بي هيچ سلاحي توضيح دهيد تا به جواب خود برسيد. :shock:
New Member

پست توسط PARAND »

Saeid12345 نوشته شده:PARAND,
شما هم لطفا نحوه پيروزي آقا امام زمان بر کفار را بي هيچ سلاحي توضيح دهيد تا به جواب خود برسيد. :shock:
    شما مثل اينكه با من خيلي دشمن هستيد درست نميگم .بابا ما ديگه نظر نميديم. تموم شد؟يا بازم ميخاي ما رو بزني؟
Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 2 بار
سپاس‌های دریافتی: 238 بار
تماس:

پست توسط Sardar »

PARAND,

امکان حمله مجدد به ايران نيست زيرا
هم اکنون هزينه جنگ عراق و افغانستاني که هيچ سلاحي براي مقابله نداشتند ساليانه نزديک 400 تا 600 ميليارد دلار است.
خب شما هزينه جنگ با ايران را که شايد به همراه هزينه جنگ عراق و افغانستان را حساب کن که ميبيني نزديک 1200 ميليارد دلار خواهد شد و همچنين افزايش قيمت نفت رو هم به آن اضافه کن مي بيني که بودجه 2000 ميليارد دلاري آمريکا به هيچ وجه توان مقابله با اين همه هزينه نيست و يقيقنا سقوط اقتصاد آمريکا همراه خواهد بود که با سقوط اقتصاد آن ايالات آن به جهت حفظ منافع خود اعلام استقلال مي کنند.

دوست عزيز اينجا محل گفتگو است و بايد تحمل شنيدن عقايد دوستان رو هم داشته باشيد. :) :-)
هیهات منا الذلة
Commander
Commander
سپاس‌های ارسالی: 941 بار
سپاس‌های دریافتی: 1474 بار
تماس:

پست توسط Mohsen1001 »

دوستان عزيز

اگر قرار باشه دوباره تبادل آراء همراه با دعوا و نزاع بين يکديگر باشه تمام تاپيکهاي اينچنيني قفل خواهند شد ، پس لطفا رعايت کنيد.
Captain I
Captain I
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 7 بار
سپاس‌های دریافتی: 71 بار

پست توسط Ahmad6644 »

PARAND عزيز جواب شما رو سردار عزيز گفتن ، ايالات متحده بدون اقتصادش هيچي نيست ، پس اگه اقتصادش سقوط كنه امپراتوري آمريكا هم سقوط ميكنه . علاوه بر هزينه ي اقتصادي جنگ آمريكا با عراق رو كه يادتون نرفته ، هر روز در شهرهاي بزرگشون تظاهرات بود ، اخبار رو كه نگاه مي كنيد :shock: :-o :eek:
  ازل مهر علي را به من آموخته اند ****** تا ابد نيز دلم دست به دامان علي‌ 
New Member

پست توسط PARAND »

Ahmad6644 نوشته شده:PARAND عزيز جواب شما رو سردار عزيز گفتن ، ايالات متحده بدون اقتصادش هيچي نيست ، پس اگه اقتصادش سقوط كنه امپراتوري آمريكا هم سقوط ميكنه . علاوه بر هزينه ي اقتصادي جنگ آمريكا با عراق رو كه يادتون نرفته ، هر روز در شهرهاي بزرگشون تظاهرات بود ، اخبار رو كه نگاه مي كنيد :shock: :-o :eek:
    من فكر كردم منظور شما از تجزيه ايالات متحده حمله نظامي ارتش و سپاه ايران به امريكا است.ولي تو اين بحثي كه شما مطرح كرديد با نظر شما موافقم.
Captain I
Captain I
نمایه کاربر

پست توسط Ahmad6644 »

نه منظور من حمله نظامي نبود ، همن طوري كه شما و همه ي دوستان مي دونن سپاه يا ارتش ايران همچين كاري نمي تونه بكنه ، البته منكر قابليتها و توانايي هاي ارتش يا سپاه نيستم
  ازل مهر علي را به من آموخته اند ****** تا ابد نيز دلم دست به دامان علي‌ 
Captain I
Captain I
نمایه کاربر

ناو هواپيمابر "استينس" آمريكا وارد خليج فارس مي‌شود...

پست توسط Ahmad6644 »

اعزام ناوهای هواپيمابر آمریکا به خليج فارس

آمریکا به منظور هشدار به ایران مبنی بر اینکه گزینه "حمله نظامی" هنوز روی میز مقامات این کشور قرار دارد، ناوهای جنگی خود را به زودی به منطقه خلیج فارس اعزام خواهد کرد.

به گزارش عصرايران (asriran.com)، شبکه خبری CBS اعلام کرد: پنتاگون به منظور کنترل فعالیت نظامی ایران و در پاسخ به مانور اخیر این کشور در خلیج فارس، ناو هواپیمابر و چند ناو دیگر راهی منطقه خواهد کرد.

این شبکه تلویزیونی، تمرینات نظامی ایران در خلیج فارس را نمایش حمایت از شیعیان عراق و تداوم راه دست یابی به تکنولوژی هسته ای توصیف کرد و افزود: هر چند آمریکا تمایلی به حمله نظامی به ایران ندارد اما شاید حضور این ناوها باعث شود تا مقامات ایرانی دست از گسترش "انقلاب شیعی" خود بردارند.

مقامات پنتاگون بدون تایید یا رد ادعای شبکه CBS ، پرسش گزارشگر این شبکه مبنی بر اینکه آینده حضور این ناوها در خلیج فارس چه خواهد بود را بدون پاسخ گذاشتند.

شبکه مذکور افزود: در حالی که ایران مدعی حذف اسراییل از روی نقشه جغرافیایی است، نظامیان آمریکایی نمی توانند فقط شاهد ماجرا باشند و برای دفاع از متحد نظامی خود باید "یک حرکت کلیدی" صورت دهند.

منبع : [External Link Removed for Guests]
New Member

پست توسط JohnSmith »

به غیر از مطالب بالا سلاح های جدید ایران (که اعلام شده اند) + سلاح های اعلام نشده را در نظر بگیرید. اگر آمریکا 1% احتمال دهد که بر ایران همین الان بتواند پیروز شود مطمئن باشید حمله می کند.
Major
Major
نمایه کاربر
محل اقامت: آبادان شهر خوبان- آبادان شهر خدا
سپاس‌های ارسالی: 10 بار
سپاس‌های دریافتی: 339 بار

پست توسط jamal_khodamam »

خدا به دادمون برسه تو کشوري هستيم که از همه طرف دوستان آمريکا همسايمون هستن البته نبايد شجاعت و آن چيزهايي رو که در کشور خودمون به دست آورديم فراموش کنيم
Major
Major
نمایه کاربر
سپاس‌های دریافتی: 20 بار

پست توسط Admiral »

نه نترس همش كشكه اونم از مودل امريكاييييي :grin:
my GF kill me if I speak with U
Captain I
Captain I
نمایه کاربر