مشکل اساسی در k750i

در اين قسمت ميتوانيد درباره گوشي‌هاي سوني بحث و تبادل نظر نماييد

مدیران انجمن: Thunderclap, SHAHRAM, شوراي نظارت

ارسال پست
New Member
سپاس‌های ارسالی: 1 بار
تماس:

مشکل اساسی در k750i

پست توسط bitdefender »

سلام.خسته نباشید. من گوشی k750i دارم هر کاری میکنم فایلهای aac رو باز نمیکنه در صورتی که رو جعبه نوشته aac رو هم پخش میکنه اگر کسی به من کمک کنه ممنون میشم. یه سوال دیگه هم داشتم ایا میشه باتری w800 رو روی k750 انداخت یا نه.ممنون
only bitdefender
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 72687 بار
سپاس‌های دریافتی: 31681 بار
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

bitdefender جان
در مورد فرمت AAC بايد عرض کنم که اين فرمت با تکنولوژي‌هاي مختلفي قابل ايجاد هست که ممکنه گوشي شما تمام اونها رو پشتيباني نکنه، چند فايل رو با اين فرمت تست کنيد و ببنيد که آيا تمام اونها خوانده نمي‌شوند يا نه
در مورد باتري هم هر دو از يک نوع باتري استفاده مي‌کنند و باتري يکي قايل استفاده در ديگري هست :D
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
New Member
سپاس‌های ارسالی: 1 بار
تماس:

پست توسط bitdefender »

مرسی از اطلاعاتت . اگه لطف کنی لینک نر مافزارهایی رو که کار تبدیل به aac رو میکنن و k750 اونا رو بدون مشکل اجرا میکنه رو هم بدی ممنون میشم. و اگه باطری هاش یکی پس چرا اون میتونه تا30 ساعت mp3 پخش کنه ولی مال من خیلی بشه 1.5 .
only bitdefender
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 72687 بار
سپاس‌های دریافتی: 31681 بار
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

bitdefender جان
از برنامه Total Video Converter مي‌تونيد استفاده کنيد، لينک اين برنامه به همراه رجيستر اون رو در بخش Multimedia قرار دادم
موفق باشيد
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
ارسال پست

بازگشت به “Sony”