مشکل اساسی در k750i
مدیران انجمن: Thunderclap, SHAHRAM, شوراي نظارت
-
- سپاسهای ارسالی: 1 بار
- تماس:
مشکل اساسی در k750i
سلام.خسته نباشید. من گوشی k750i دارم هر کاری میکنم فایلهای aac رو باز نمیکنه در صورتی که رو جعبه نوشته aac رو هم پخش میکنه اگر کسی به من کمک کنه ممنون میشم. یه سوال دیگه هم داشتم ایا میشه باتری w800 رو روی k750 انداخت یا نه.ممنون
only bitdefender

- سپاسهای ارسالی: 72687 بار
- سپاسهای دریافتی: 31681 بار
- تماس:
bitdefender جان
در مورد فرمت AAC بايد عرض کنم که اين فرمت با تکنولوژيهاي مختلفي قابل ايجاد هست که ممکنه گوشي شما تمام اونها رو پشتيباني نکنه، چند فايل رو با اين فرمت تست کنيد و ببنيد که آيا تمام اونها خوانده نميشوند يا نه
در مورد باتري هم هر دو از يک نوع باتري استفاده ميکنند و باتري يکي قايل استفاده در ديگري هست
در مورد فرمت AAC بايد عرض کنم که اين فرمت با تکنولوژيهاي مختلفي قابل ايجاد هست که ممکنه گوشي شما تمام اونها رو پشتيباني نکنه، چند فايل رو با اين فرمت تست کنيد و ببنيد که آيا تمام اونها خوانده نميشوند يا نه
در مورد باتري هم هر دو از يک نوع باتري استفاده ميکنند و باتري يکي قايل استفاده در ديگري هست

زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
-
- سپاسهای ارسالی: 1 بار
- تماس:

- سپاسهای ارسالی: 72687 بار
- سپاسهای دریافتی: 31681 بار
- تماس:
bitdefender جان
از برنامه Total Video Converter ميتونيد استفاده کنيد، لينک اين برنامه به همراه رجيستر اون رو در بخش Multimedia قرار دادم
موفق باشيد
از برنامه Total Video Converter ميتونيد استفاده کنيد، لينک اين برنامه به همراه رجيستر اون رو در بخش Multimedia قرار دادم
موفق باشيد
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد