zector, دوست عزیز
لطفا این نظرات را در پی ام با نویسنده این تاپیک در میان بگذارید و در گفتار خود تمایل به گفتار دوستانه داشته باشید و از گفتن بعضی کلمات تند پرهیز نمایید ایشان هم از دوستان ما هستند
HRG
این موضوع چه ربطی به تاپیک دارد ؟
کجای حرف من ، غیردوستانه است ؟ شما همینجوری برای اینکه یک چیزی گفته باشی ، این وسط یک چیزی پرانده ای. اصلا" نوشته های من را هم نخواندی. فقط خواستی یک چیزی گفته باشی. شما خواستی بحث را منحرف کنی تا زودی تاپیک را قفل کنی. من می دانم که ahmad6644 برای تاپیک خودش زحمت کشیده و برای تاپیکش ارزش قائل هستم اما شما می خواهی تاپیک را منحرف کنی و بعد بیایی تاپیک را قفل کنی. واقعا" برای شما متاسفم که چنین طرز تفکری دارید. حداقل به دوستان خود رحم کنید. من دارم بحث دوستانه می کنم. شما می خواهید سریع تاپیک را قفل کنی و بعد بگویی به خاطر zector ، تاپیک قفل شده است. از این شگردها قبلا" در این سایت زیاد دیده ایم. واقعا" متاسفم.
گر آرماني نباشد مي خواهيم آرمانيش کنيم
دارم می بینم.
zector, عزيز يادم نميآد كه ادعا كرده باشم همهي ياران آن حضرت از قم يا مشهد بوده باشن
شما ادعا کرده بودید. مگر آن لیست را تایید نمی کنید ؟ پس چرا این حرف شما که ادعا کرده بودید اینها از قم و مشهد هستند پس چرا در آن لیست نیستند ؟ یعنی در حرفهای شما تناقض دیده می شود. مگر شما در گفته های صفحه قبل خود نگفتید که قم "قبله گاه عالم" است. پس چرا در آن لیست یک نفر از آنجا نبود ؟ یا همین طور مشهد ؟ چرا ؟ حتما" باید یک چیزی باشد که از آن شهرها در آن لیست کسی نیست. حداقل یک دقیقه خودتان فکر کنید.
لطفا اين اين جور بحثها كه به تاپيك ربطي نداره رو مطرح نكنيد ، اما در جوابتون بايد بگم تا حالا كه تحريم به نفعمون بوده و ميزان تورم هم در آمار منتشره هر سال نسبت به سال قبل در حال كاهشه و يادتون باشه هيچ كشوري توي دنيا تورم در حد 0 نداره
دقیقا" برعکس دارد اتقاق می افتد.
ببين دوست عزيز قبل از اينكه به اين حرف شما پاسخ بدم بايد آرماني معني بشه و هر شخصي بسته به نظر خودش آرماني رو معني مي كنه ، به عقيده ي من اين مملك ما به آرماني نزديكه و هر سال كه ميگذره داره ارماني تر هم ميشه
نه خیر اشتباه فکر می کنید.
-----------------------------------------------
من دیگر به این بحث ادامه نمی دهم چون خیلی آدم های کم ظرفیتی هستید و لیاقت بحث هم ندارید البته بعضی هایتان.

احمد جان به دل نگیری