مهدويت و علائم آخرالزمان

به كاربران برتر امكان ايجاد موضوع در اين بخش و مديريت آن موضوع داده مي‌شود

مدیر انجمن: شوراي نظارت

ارسال پست
Major
Major
سپاس‌های ارسالی: 50 بار
سپاس‌های دریافتی: 181 بار

پست توسط zector »

zector, دوست عزیز

لطفا این نظرات را در پی ام با نویسنده این تاپیک در میان بگذارید و در گفتار خود تمایل به گفتار دوستانه داشته باشید و از گفتن بعضی کلمات تند پرهیز نمایید ایشان هم از دوستان ما هستند

HRG
این موضوع چه ربطی به تاپیک دارد ؟
کجای حرف من ، غیردوستانه است ؟ شما همینجوری برای اینکه یک چیزی گفته باشی ، این وسط یک چیزی پرانده ای. اصلا" نوشته های من را هم نخواندی. فقط خواستی یک چیزی گفته باشی. شما خواستی بحث را منحرف کنی تا زودی تاپیک را قفل کنی. من می دانم که ahmad6644 برای تاپیک خودش زحمت کشیده و برای تاپیکش ارزش قائل هستم اما شما می خواهی تاپیک را منحرف کنی و بعد بیایی تاپیک را قفل کنی. واقعا" برای شما متاسفم که چنین طرز تفکری دارید. حداقل به دوستان خود رحم کنید. من دارم بحث دوستانه می کنم. شما می خواهید سریع تاپیک را قفل کنی و بعد بگویی به خاطر zector ، تاپیک قفل شده است. از این شگردها قبلا" در این سایت زیاد دیده ایم. واقعا" متاسفم.

گر آرماني نباشد مي خواهيم آرمانيش کنيم

دارم می بینم.

zector, عزيز يادم نمي‌آد كه ادعا كرده باشم همه‌ي ياران آن حضرت از قم يا مشهد بوده باشن

شما ادعا کرده بودید. مگر آن لیست را تایید نمی کنید ؟ پس چرا این حرف شما که ادعا کرده بودید اینها از قم و مشهد هستند پس چرا در آن لیست نیستند ؟ یعنی در حرفهای شما تناقض دیده می شود. مگر شما در گفته های صفحه قبل خود نگفتید که قم "قبله گاه عالم" است. پس چرا در آن لیست یک نفر از آنجا نبود ؟ یا همین طور مشهد ؟ چرا ؟ حتما" باید یک چیزی باشد که از آن شهرها در آن لیست کسی نیست. حداقل یک دقیقه خودتان فکر کنید.

لطفا اين اين جور بحثها كه به تاپيك ربطي نداره رو مطرح نكنيد ، اما در جوابتون بايد بگم تا حالا كه تحريم به نفعمون بوده و ميزان تورم هم در آمار منتشره هر سال نسبت به سال قبل در حال كاهشه و يادتون باشه هيچ كشوري توي دنيا تورم در حد 0 نداره

دقیقا" برعکس دارد اتقاق می افتد.

ببين دوست عزيز قبل از اينكه به اين حرف شما پاسخ بدم بايد آرماني معني بشه و هر شخصي بسته به نظر خودش آرماني رو معني مي كنه ، به عقيده ي من اين مملك ما به آرماني نزديكه و هر سال كه ميگذره داره ارماني تر هم ميشه

نه خیر اشتباه فکر می کنید.
-----------------------------------------------
من دیگر به این بحث ادامه نمی دهم چون خیلی آدم های کم ظرفیتی هستید و لیاقت بحث هم ندارید البته بعضی هایتان.
Captain I
Captain I
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 7 بار
سپاس‌های دریافتی: 71 بار

پست توسط Ahmad6644 »

شما ادعا کرده بودید. مگر آن لیست را تایید نمی کنید ؟ پس چرا این حرف شما که ادعا کرده بودید اینها از قم و مشهد هستند پس چرا در آن لیست نیستند ؟ یعنی در حرفهای شما تناقض دیده می شود. مگر شما در گفته های صفحه قبل خود نگفتید که قم "قبله گاه عالم" است. پس چرا در آن لیست یک نفر از آنجا نبود ؟ یا همین طور مشهد ؟ چرا ؟ حتما" باید یک چیزی باشد که از آن شهرها در آن لیست کسی نیست. حداقل یک دقیقه خودتان فکر کنید.

ميشه نقل قول كنيد ، چون واقعا يادم نمي آد همچين حرفي زده باشم كه قم قبله گاه عالمه ، ليستي هم كه نوشتم تعييد مي كنم

نقل قول:

لطفا اين اين جور بحثها كه به تاپيك ربطي نداره رو مطرح نكنيد ، اما در جوابتون بايد بگم تا حالا كه تحريم به نفعمون بوده و ميزان تورم هم در آمار منتشره هر سال نسبت به سال قبل در حال كاهشه و يادتون باشه هيچ كشوري توي دنيا تورم در حد 0 نداره

دقیقا" برعکس دارد اتقاق می افتد.

دوست عزيز همين خودكفائي در صنعت و بخصوص صنايع نظامي رو مديون تحريم هستيم ، شما فكر مي كنيد اگه تحريم نبوديم تلاش جدي‌اي واسه رفع كمبودها مي كرديم ؟

نقل قول:

ببين دوست عزيز قبل از اينكه به اين حرف شما پاسخ بدم بايد آرماني معني بشه و هر شخصي بسته به نظر خودش آرماني رو معني مي كنه ، به عقيده ي من اين مملك ما به آرماني نزديكه و هر سال كه ميگذره داره ارماني تر هم ميشه

نه خیر اشتباه فکر می کنید.

دقيقا همين طوره ، به طور مثال از نظر بعضي افراد معني آرماني بودن پيشرفته ، از نظر بعضي افراد آزادي جنسي هست ، از نظر بعضي افراد وابستگي به بيگانگان به معني نهايت ارماني بودنه

تعريف شما از آرماني بودن چيه ؟

من دیگر به این بحث ادامه نمی دهم چون خیلی آدم های کم ظرفیتی هستید و لیاقت بحث هم ندارید البته بعضی هایتان.

شما لطف داري دوست عزيز اما ميشه دليلت رو هم بگي ؟

ما داريم بحث ميكنيم يا به هم توهين مي‌كنيم ؟
آخرین ويرايش توسط 1 on Ahmad6644, ويرايش شده در 0.
  ازل مهر علي را به من آموخته اند ****** تا ابد نيز دلم دست به دامان علي‌ 
Captain I
Captain I
نمایه کاربر

پست توسط Ahmad6644 »

گرفتن خورشيد و ماه

گرفتن خورشيد و ماه پديده‌ي جديدي نيست ، بلكه سابقه‌ي تاريخي آن به ميليون‌ها سال باز مي‌گردد و شناختن سبب آن نيز اينك منظور ما نيست چرا كه از موضوع بحث كتاب خارج است . بلكه منظور اين است كه گرفتن خورشيد در اواخر ماه قمري رخ مي‌دهد و گرفتن ماه نيز در اواسط ماه قمري و اين مسأله از صدها سال پيش تاكنون مورد اتفاق دانشمندان كيهان‌شناس و ستاره‌شناس است .
اين مسأله تا آنجايي در ميان انسان‌ها از قرون و اعصار گذشته تاكنون محسوس بوده است كه از فرود آدم به كره‌ي زمين تاكنون ، انسان‌ها در مورد آن اختلاف نداشته‌اند .
اما اين شيوه‌ي طبيعي و عادي در جريان خورشيد و ماه ، كمي پيش از ظهور حضرت مهدي (عج) به هم مي‌خورد و درنتيجه ، خورشيد بطور بي‌سابقه‌اي در وسط ماه دچار گرفتگي مي‌شود و ماه برخلاف جريان عادي خويش ، در آخر ماه .

روايات در مورد خورشيد گرفتگي و ماه گرفتگي

1- امام باقر (ع) فرمودند : « دو نشانه جوي ، اندكي پيش از ظهور مهدي (عج) در آسمان رخ مي‌دهد ، يكي گرفتن ماه در 25 ماه و ديگري گرفتن خورشيد در 15 ماه و اين دو حادثه‌ي جوي از فرود آدم (ع) به زمين تاكنون و تا هنگام رخداد ، بي‌سابقه است و در آن هنگام كه حساب ستاره‌شناسان و كيهان شناسان به هم مي‌خورد »
2- از « بدر بن خليل اسدي » آورده‌اند كه گفت : « حضرت باقر (ع) بود كه از دو نشانه و علامت كه پيش از قيام قائم پديدار مي‌گردد يا فرمود : دو نشانه است كه از زمان آدم تاكنون بي‌سابقه و تنها پيش از ظهور قائم (ع) پديد مي‌آيد و آن دو عبارتنداز : گرفتن خورشيد در نيمه‌ي ماه رمضان و گرفتن ماه در آخر ماه . مردي كه در آنجا بود گفت : سرورم ! .....نه ! خورشيد در آخر ماه مي‌گيرد و ماه در وسط آن . حضرت فرمود : آنچه تو مي‌گويي درست است ، جريان طبيعي اينگونه است ، اما اين دو نشانه‌ي جوي ظهور مهدي (عج) همان است كه گفتم و از زمان آدم تا هنگامه‌ي ظهور بي‌سابقه است . آن مرد به حضرت اعتراض كرد كه : خورشيد تنها در آخر ماه مي‌گيرد و ماه در وسط آن . امام پاسخ مي‌دهد : اين قاعده پيش از ظهور شكسته مي‌شود تا نشانگر نزديك شدن هنگامه‌ي ظهور امام مهدي (ع) باشد »
3- در جايي ديگر امام باقر (ع) مي فرمايد : « پيش از ظهور مهدي (عج) دو نشانه‌ي جوي خواهد بود ، يكي گرفتن خورشيد در 15 ماه رمضان و ديگر گرفتن ماه در 25 آن . و آنكاه است كه حساب ستاره‌شناسان درهم مي‌ريزد »
آري ! خواننده‌ي گرامي ! پس از ترسيم اين روايات روشن مي‌شود كه در آستانه‌ي ظهور ، در منظومه‌ي شمسي ، تغييري رخ مي‌دهد به گونه‌اي كه زمان گرفتن خورشيد و ماه تغيير مي‌يابد و جريان طبيعي مسير خورشيد و ماه و كره زمين دگرگون مي‌گردد .
و آنچه قطعي و ترديدناپذير است اين است كه : « اين تصرفات كار بشر نيست همانگونه كه نمي‌توان آن را به طبيعت و تصادف نيز نسبت داد »
شايسته‌ي يادآوري است كه خود وقوع خسوف و كسوف در يك ماه نيز طبيعي بنظر نمي‌رسد و نگارنده در هيچ كتاب مربوط به كيهانشناسي نديده‌ام كه گرفتن ماه و خورشيد هر دو در يك ماه اتفاق افتد .
لازم به يادآوري است كه اين روايات ، هر دو حادثه را با ظهور آن حضرت مرتبط مي‌داند و آنها را از نشانه‌هاي جوي ظهور اعلان مي‌كند . دو نشانه‌ي آشكار در جهان هستي ، دو نشانه از نشانه‌هاي آسماني كه كسي نمي‌تواند آن‌ها را ناديده بگيرد و خود را به ناداني يا غفلت يا تغافل زتد :

ادامه دارد .............
Captain I
Captain I
نمایه کاربر

پست توسط Ahmad6644 »

بارش بسيار باران

هر انسان باايمان در اين موقعيت ، ذره‌اي ترديد به خود راه نمي‌دهد كه قطرات باران به اراده‌ و خواست و طبق قانون خدا بر زمين فرو مي‌بارد و قوانين طبيعي تنها ، هيچ نقش و بهره‌اي در ريزش باران نخواهند داشت .
قرآن كريم در آيات متعددي به اين واقعيت تصريح مي‌كند و مي‌فرمايد : ( دوستان توجه داشته باشند به دليل ذيغ وقت از نوشتن عربي جمله معذورم )
« و اوست كه پيشاپيش رحمت خود ، بادها را به مژده دادن فرستاد . و از آسمان آبي پاك نازل ساختيم » ( سوره فرقان آيه 48 )
« و خداست كه بادها را مي‌فرستد تا ابرها را برانگيزند » ( سوره فاطر آيه 9 )
« و برايشان از آسمان باران‌هاي پياپي فرستاديم » ( سوره انعام آيه 6 )
« و ما بادهاي آبستن كننده را فرستاديم پس از آسمان آبي نازل ساختيم » ( سوره حجر آيه 22 )
« و اگر از آنان بپرسي : چه كسي از آسمان باران فرستاد و زمين مرده را بدان زنده ساخت ؟ خواهند گفت : خداي يكتا » ( سوره عنكبوت آيه 63 )
« و از آسمان آبي پربركت فروفرستاديم و بدان باغ‌ها و دانه‌هاي درو شدني رئيانيديم » ( سوره ق آيه 9 )
« و از آسمان براي شما باراني فرو مي‌فرستد تا شست و شويتان دهد » ( سوره انفعال آيه 11 )
« و از آسمان به اندازه‌ي نياز آب فرستاديم » ( سوره مؤمنون آيه 18 )

اين آيات شريفه ، به روشني تصريح مي‌كند كه بادهايي كه ابرها را به حركت در مي‌آورند و آن‌ها را به سوي شرق ، غرب ، شمال و جنوب مي‌برند همه‌ي اينها تنها به فرمان خدا و خواست و قدرت او انجام مي‌گيرد .
و نيز تصريح مي‌كند كه : اندازه و نسبت باران نيز به خواست خدا و طبق برنامه‌ي اوست همانگونه كه اين مطلب از آخرين آيه به روشني دريافت مي‌گردد .
از اين رو با توجه به اين آيات ، هيچ ترديدي نمي‌ماند كه اين رحمت آسماني همواره به دستور خدا و اذن او بر زمين و زمينيان نازل مي‌گردد .
گاهي از اين رحمت الهي از برخي شهرها و كشورها در برخي سال‌ها به دليل خاصي قطع مي‌گردد ، به همين جهت است كه در فقه اسلامي در اين شرايط به خواندن نماز « استسقاء » يعني : طلب باران از خداي مهربان ، فرمان داده شده و توصيه گرديده است كه به هنگام كم شدن نزول باران و خشك شدن نهرها ، اين نماز را با اخلاص برگزار كنند .
و مورخان و محدثان آورده‌اند كه پيامبر خدا (ص) در سرايط مشابهي از پروردگار خويش ، طلب باران و سيراب شدن زمين را نمود و از پي آن ، آسمان ابري و باراني گرديد و باران بسياري باريد و دشت‌ها و دره‌ها لبريز از آب گرديد .
و نيز در روايات آمده است كه : اميرالمؤمنان علي (ع) و برخي از امامان اهل بيت (ع) نماز استسقاء خوانده‌اند و با پايان يافتن نماز پراخلاص آنان ، باران باريده است و همه‌ي اين‌ها ، نشانگر اين واقعيت است كه بارش باران يا عدم بارش آن ، به خواست و اراده‌ي خداست .
از اين رو ، جاي شگفتي ندارد اگر خدا بخواهد رحمت و بخشايش افزونتر خويش را بر زمينيان ارزاني دارد و آسمان به فرمان او باران بسياري فرو ريزد كه در سراسر تاريخ انسان جز عصر نوح كه آب همه‌ي كره زمين را فرا گرفت ، نظير نداشته باشد .
و ريزش اين باران بي‌سابقه و بي‌نظير در همان سالي كه امام (ع) در آن ظهور مي‌كند انجام گيرد .
نگارنده بطور دقيق به ياد ندارد كه آيا اين عنايت خاص الهي ، ويژه‌ي خاورميانه همچون : حجاز ، عراق و ... است يا همه‌ي جهان و تمامي بشريت را در بر مي‌گيرد ؟ بدين‌وسيله اعلاميه‌هاي جهاني براي نزديك شدن هنگامه‌ي ظهور نجات بخش انسان‌ها حضرت مهدي ( عج ) است .
همو كه دوران حكومتش ، دوران تمامي خوبي‌ها ، بركت‌ها ، شادماني‌ها و طراوت‌ها ، براي زمين و زمان ، گياه و حيوان ، روزگاز رفاه ، آسايش ، آزادي و نيك‌بختي انسان است . اينك يك روايت از رواياتي كه در بردارنده‌ي اين نويد براي مردم روي زمين است ، ترسيم مي‌گردد :
امام صادق (ع) مي‌فرمايند :
« آن‌گاه كه هنگامه قيام او فرا رسد – در ماه جمادي و ده روز از ماه رجب – باراني بي‌همانند بر مردم مي‌بارد ، باراني كه نظير آن ديده نشده است »
در بيان شيخ مفيد ، در مورد نشانه‌هاي ظهور گذشت كه :
« آنگاه اين سلسله نشانه‌ها به 24 روز باران پياپي و فراوان پايان مي‌پذيرد و خداوند به وسيله‌ي آن ، زمين را پس از مردنش زنده مي‌سازد و بركات آن را آشكار مي‌كند »

ادامه دارد .............
Captain I
Captain I
نمایه کاربر

پست توسط Ahmad6644 »

تاپيك يكم يك نواخت شده واسه اينكه از اين حالت بياد بيرون چندتا عكس مي‌ذارم ، اميدوارم خوشتون بياد

تصویر

تصویر

تصویر

تصویر

تصویر

آقا جون مي دونم آدم بدي هستم ، مي دونم از دستم ناراضي هستي ، اما قول مي دم آدم خوبي بشم ، فقط زود بيا :AA:
Major
Major

پست توسط zector »

علت اینکه از تاپیک استقبال نمیشه همان موضوعی است که گفتم یعنی نمی گذارید بحث شود.
موفق باشی
Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 2 بار
سپاس‌های دریافتی: 238 بار
تماس:

پست توسط Sardar »

zector,
کي گفته استقبال نداره :eek:
برو تعداد مشاهده شده تاين تايپيک رو ببين. :-(
در ظمن تشکر از پست zector هم اشتباهی رخ داد :grin: احمد جان به دل نگیری :(
هیهات منا الذلة
Major
Major

پست توسط zector »

Sardar
من به دل نمی گیرم محتاج تشکر شما هم نیستم.

ميشه نقل قول كنيد ، چون واقعا يادم نمي آد همچين حرفي زده باشم كه قم قبله گاه عالمه ، ليستي هم كه نوشتم تعييد مي كنم

خوبه که لیست را خودتان تایید کردید.
من دارم می گویم که چرا یک نفر از قم و مشهد در این سپاهیان نیستند !؟
ضمنا" غلط املایی زیاد دارید. اصلاح بفرمایید و سعی کنید شکسته ننویسید.
Captain I
Captain I
نمایه کاربر

پست توسط Ahmad6644 »

علت اینکه از تاپیک استقبال نمیشه همان موضوعی است که گفتم یعنی نمی گذارید بحث شود.

اتفاقا من از بحث در تاپيك استقبال مي‌كنم و موافق بحث هستم ، اين دوستان هستند كه بحث نمي‌كنند

در ظمن تشکر از پست zector هم اشتباهی رخ داد احمد جان به دل نگیری

نه بابا اين چه حرفيه من و دلگيري ؟ اگه هم تشكر كرده باشي خوب شايد نظرت اونه و من هم به نظرت احترام مي‌ذارم

من دارم می گویم که چرا یک نفر از قم و مشهد در این سپاهیان نیستند !؟

من دقيقا ليست رو تاييد مي‌كنم ، شايد اين شهر ها در آينده از فساد لبريز ميشه به خاطر همين ، نمي‌دونم :?

ضمنا" غلط املایی زیاد دارید

ممنون از تذكرتون دوست عزيز ، سعي مي‌كنم از اين به بعد بيشتر دقت كنم ( به علت كمبود وقت نمي‌تونم زياد وقت بذار واسه همين امكان داره غلط املايي هم داشته باشم )

سعی کنید شکسته ننویسید.

متوجه منظورتون نشدم ميشه واضح تر بگيد ؟
Major
Major

پست توسط zector »

منظورم از شکسته نویسی آن بود که محاوره ای ننویسید.
درباره اجوج و ماجوج چه می دانید ؟ آیا درست است که آنها همان چینی ها هستند ؟
آیا می دانستید که بسیاری از ادیان دیگر و بسیاری از پیشگویان ، اجوج و ماجوج را Gog and Magog می گویند و چون در عربی حرف "گ" وجود ندارد به جای آن حرف "ج" به کار رفته است.

با تشکر از شما
Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 2 بار
سپاس‌های دریافتی: 238 بار
تماس:

پست توسط Sardar »

zector, جان
منظورم اين بود که داشتم از پست هاي احمد جان تشکر مي کردم که پست شما اشتباهي وسطش افتاد.
تشکر هم در نظر من به معناي هم عقيده بودن با فرد مورد نظر است و براي اينکه سو تفاهمي نشود آن يادداشت را گذاشتم. :?
هیهات منا الذلة
Captain I
Captain I
نمایه کاربر

پست توسط Ahmad6644 »

سومين جنگ جهاني
در منابع و كتاب‌هايي كه در دست منبود هيچ نام و يادي از سومين جنگ جهاني به صراحت به ميان نيامده .
اما روايات متعددي رسيده است كه به صراحت از نابودي مردم به وسيله‌ي گرسنگي و قحطي و بيماري و قتل و كشتار خبر مي‌دهد .
آيا معناي اين‌ها ، همان جنگ جهاني است كه ميليون‌ها انسان را در هم مي‌نوردد يا اين‌ها چيز ديگري است ؟
بهتر ايت ، نخست برخي از آن روايات را بياوريم تا بنگريم كه از آن‌ها چه پيامي دريافت مي‌گردد .
1- از امير المؤمنين علي (ع) آورده‌اند كه فرمودند :
« مهدي ظهور نمي‌كند تا اينكه يك سوم مردم كشته شوند ، يك سوم آنان بميرند و يك سوم باقي بمانند »
2- و نيز از آن حضرت آورده‌اند كه فرمود :
« پيش از ظهور مهدي مرگ سرخ و مرگ سفيد و آفت ملخ‌هاي خونرگي ، نابهنگام يا بهنگام خواهد بود »
اما مرگ سرخ عبارت است از : شمشير و پيكار
مرگ سفيد : بلاي دهشتناك طاعون .
3- و نيز از آن حضرت است كه فرمود :
« به هنگامه‌ي فرارسيدن ظهور مهدي ميان مشرق و مغرب 300 هزار نفر كشته مي‌شوند ، برخي ديگري را مي‌كشند و آن روز ، تأويل اين آيه‌ي شريفه ، به شمشير است » ( شايد تقابل بين شرق و غرب را بتوان در پيش‌گويي‌هاي نوسترآداموس يافت ، طبق اين پيشگويي ايران به يك ابرقدرت تبديل مي‌شود و با كمك چند كشورآفريقايي و آسيايي مقابل غرب قدالم مي‌كند و پس از كش و قوس فراوان قسمتي از اروپا را تسخير مي‌كند « والله العالم » )
« و همواره سخنانش اين بود تا همه را چون كِشته‌ي درويده و آتش خاموش گشته ، گردانيم » ( سوره انبياء آيه 15 )
4- از امام صادق (ع) آورده اند كه :
« پيش از آمدن قائم (ع) دو مرگ گسترده خواهد بود : مرگ سرخ و مرگ سفيد ، تا از هفت بخش از انسان‌ها ، پنج بخش آن از ميان برود »
5- و نيز آورده‌اند كه مي‌فرمايند :
« ظهور آن حضرت فرانخواهد رسيد تا اينكه دو سوم انسان‌ها از ميان بروند »
از ايشان مي‌پرسند : « بنابراين ديگر چه مي‌ماند ؟ »
ايشان پاسخ دادند : « آيا راضي نمي‌شويد كه شما يك سوم باقي مانده باشيد ؟ »
اين‌ها برخي از رواياتي است كه از نابودي صدها يا هزارها يا مليون‌ها نفر بوسيله‌ي كشتار يا بيماري طاعون و ... گزارش مي‌كند ، صرف نظر از سند اين روايات و به فرض صحت سند آن‌ها ، هيچ كدام به وقوع سومين جنگ جهاني تصريح نمي‌كنند .
آري ! ممكن است انقلابات داخلي در بسياري از كشورها پديد آيد و قرباني آن‌ها به صدها ميليون برسد .
و « طاعون » نيز از بيماري‌هاي مرگباري است كه شبيه بيماري « وبا » در سرعت گسترش و تلفات است .
با اين بيان ، قربانيان بسيارند اما به سومين جنگ ، در آستانه‌ي ظهور تصريح نشده است . ( به نظر شخص خودم احتمالا مرگ سرخ بر اثر وقوع جنگ سوم جهاني به وقوع خواهد پيوست چون تعداد كشته‌هاي ذكر شده قبل از ظهور يعني دو سوم و كشته شدن انسان‌ها به تعداد دو سوم جمعيت يعني نابودي يك كشور و بعيد مي دونم در انقلاب چنين حجمي از مردم كشته شوند )

ادامه دارد .............
ارسال پست

بازگشت به “بخش ويژه”