بقول يک ضرب المثل آمريکايي(( اگه بهت تجاوز شد سعي کن مقاومت کني اگه ديدي کار از کار گذشت شل کن و ازش لذت ببر))! همين وبس!
maryam-paizi عزيز چرا از سر بي دردي حرف ميزني؟ فقط براي يه لحظه خودت بذار جاي اون پدر يا برادر يا همسر ببينم باز هم همين حرف ميرني؟
اين که ناموست همه حيثيتت عکس يا فيلمش داره بين مردم دست به دست ميشه چه حسي بهت دست ميده؟
فيلم اون بازيگر که يادتونه؟ چطور سرو صدا کرد؟ کاري به اين که اون بازيگر کارش درست بود يا نبود شرعي بود يا نبود ندارم. اون مجازاتش جاي خودش همين اين دنيا هم اون دنيا. ولي اين ما بوديم که گناه اونو شستيم و خودمون شريک جرمش کرديم. متاسفانه اين دست منو شما هم نيست. شما جوون هاي 30 سال پيش در نظر بگيرين. زماني که جنگ شروع شد اين همه جوون براي چي رفتن جبهه؟ چرا جنگيدن؟ چون کشورشون حفظ بمونه. دست بيگانه به ناموسشون نرسه. شما آمار تجاوزها به بانوان عراقي توسط آمريکاييها بعد از سال 2003 داري؟ جنگيدن چون نميخواستن سربازهاي عراقي نصفه شب در خونهارو بشکنن بريزن تو زن و مرد ببرن. کاري که الان آمريکايي ها تو عراق دارن ميکنن. ولي الان ما با دست خودمون داريم چوب حراج به ناموسمون ميزنيم. ناموس که ميگم فقط مادر يا خواهر خودم نيست. تمامي زنان و دختران اين کشور ميگم. قبل از اينکه اين خانم همسايه من ، هم محلي من يا حتي يه غريبه باشه که من نميشناسمش يک ايراني.
من نميدونم چرا بعضي ها اينقدر ساده از کنار اين جور مسائل ميگذرن و با بي خيالي تمام ميگن : خب به ما چه ؟
خدا جاي حق نشسته.