تجاوز پدر همکلاسی و فیلم برداری مادر همکلاسی

در اين بخش مي‌توانيد در مورد اخبار و حوادث روز به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: MASTER, MOHAMMAD_ASEMOONI, شوراي نظارت

Junior Poster
Junior Poster
سپاس‌های دریافتی: 13 بار

پست توسط Ocean Bird »

مریم خانم بنده کاملاً بی سواتم... از اینکه به من درس دادید ممنون :smile:

بله .... کار هر کسی ممکنه مصداق یک ضرب المثلی باشه!
Major
Major
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 361 بار
سپاس‌های دریافتی: 837 بار

پست توسط renger »

بقول يک ضرب المثل آمريکايي(( اگه بهت تجاوز شد سعي کن مقاومت کني اگه ديدي کار از کار گذشت شل کن و ازش لذت ببر))! همين وبس!

maryam-paizi عزيز چرا از سر بي دردي حرف ميزني؟ فقط براي يه لحظه خودت بذار جاي اون پدر يا برادر يا همسر ببينم باز هم همين حرف ميرني؟
اين که ناموست همه حيثيتت عکس يا فيلمش داره بين مردم دست به دست ميشه چه حسي بهت دست ميده؟
فيلم اون بازيگر که يادتونه؟ چطور سرو صدا کرد؟ کاري به اين که اون بازيگر کارش درست بود يا نبود شرعي بود يا نبود ندارم. اون مجازاتش جاي خودش همين اين دنيا هم اون دنيا. ولي اين ما بوديم که گناه اونو شستيم و خودمون شريک جرمش کرديم. متاسفانه اين دست منو شما هم نيست. شما جوون هاي 30 سال پيش در نظر بگيرين. زماني که جنگ شروع شد اين همه جوون براي چي رفتن جبهه؟ چرا جنگيدن؟ چون کشورشون حفظ بمونه. دست بيگانه به ناموسشون نرسه. شما آمار تجاوزها به بانوان عراقي توسط آمريکاييها بعد از سال 2003 داري؟ جنگيدن چون نميخواستن سربازهاي عراقي نصفه شب در خونهارو بشکنن بريزن تو زن و مرد ببرن. کاري که الان آمريکايي ها تو عراق دارن ميکنن. ولي الان ما با دست خودمون داريم چوب حراج به ناموسمون ميزنيم. ناموس که ميگم فقط مادر يا خواهر خودم نيست. تمامي زنان و دختران اين کشور ميگم. قبل از اينکه اين خانم همسايه من ، هم محلي من يا حتي يه غريبه باشه که من نميشناسمش يک ايراني.
من نميدونم چرا بعضي ها اينقدر ساده از کنار اين جور مسائل ميگذرن و با بي خيالي تمام ميگن : خب به ما چه ؟
خدا جاي حق نشسته.
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 176 بار
سپاس‌های دریافتی: 468 بار
تماس:

پست توسط Mehdi2224 »

renger,
خودت رو ناراحت نکن برادر من
این مریم خانوم مثل اینکه دلشون هوای بن مجدد کرده و اینطور کهدر تاپیک های مختلف نظرات کارشناسی میدن فکر کنم تا هفته اینده مقدمات اخراجه خودشون رو فراهم کنند .
maryam-paizi

پیشنهاد میکنم یه نگاه به ارسال هایی که فرستادید بکنید . یه یه اماری بگیرید که چقدر مفید بوده البته فکرنکنم نیازی باشه . انچه عیان است چه حاجت به بیان است . در مورد ضرب المثلتون هم ما یه ورژن ایرانی داریم که به افرادی مثله شما خیلی شبیهه
کلاغه اومد راه رفتن گنجشکه رو یاد بگیره راه رفتن خودشم یادش رفت :-o
Colonel I
Colonel I
سپاس‌های ارسالی: 300 بار
سپاس‌های دریافتی: 1161 بار

پست توسط Frogfoot »

در کل منظورم اين است : بقول يک ضرب المثل آمريکايي(( اگه بهت تجاوز شد سعي کن مقاومت کني اگه ديدي کار از کار گذشت شل کن و ازش لذت ببر))! Confused همين وبس!

اگر قرار بود که کار دنیا با این ایده شما پیش بره، هیچوقت تحولی در عالم ایجاد نمی شد!
Junior Poster
Junior Poster
نمایه کاربر
سپاس‌های دریافتی: 14 بار

پست توسط maryam-paizi »

اولا :اينكه من مذكرم ! و از لفظ مريم خانم استفاده نكنيد.
دوما:فكر كنم هركسي خواست ميتونه عقيده شو در هر موردي بيان كنه!( ظاهرا بهش ميگن آزادي بيان)! :?
سوما :خوشحال ميشم بدونم در پست هام به كي توهين كردم كه دارم اخراج ميشم! :sad:
چهارما:اين فقط يك ضرب المثل بود!
اي شهر بخواب که اين ديوانه مرده است!
Captain II
Captain II
محل اقامت: تهران
سپاس‌های ارسالی: 1622 بار
سپاس‌های دریافتی: 668 بار
تماس:

پست توسط Ra30ol »

دوست عزيز بي ادبي كه نميشه آرادي بيان :grin:

هر سخن جايي و هر نكته مكاني دارد : اين ضرب المثل فارسي رو رها كردي رفتي سراغ آمريكاييش

اگر دقت كنيد جهت انجمن و سخنان مديران رو به فرهنگ اصيل ايراني و احياي اون داره،

اميدوارم كه خودتون كاري نكنيد كه باعث اخراجتون بشود

موفق باشيد
ارسال پست

بازگشت به “اخبار و حوادث”