خداحافظی با دوستان

در اين بخش ميتوانيد درباره موضوعاتي كه در انجمن براي آنها بخشي وجود ندارد به بحث و گفتگو بپردازيد

مدیران انجمن: رونین, Shahbaz, MASTER, MOHAMMAD_ASEMOONI, شوراي نظارت

Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
محل اقامت: تهران
سپاس‌های ارسالی: 1197 بار
سپاس‌های دریافتی: 2065 بار
تماس:

خداحافظی با دوستان

پست توسط N@VID »

به نام خدا 

اگر چه تلخ باشید فرقت یار در او شیرین بود امید دیدار 
 دوستان عزیز سلامتصویر 
 همانطور که اطلاع دارید کم کم داریم به ازمون ورودی دانشگاه های مختلف نزدیک میشویم. همانطور که مطلعید قبولی در دانشگاه سراسری بسیار مشکل به دست می اید و باید برای ان زحمات بسیار کشید. مدتی است که احساس میکنم با این شیوه ی درس خواندن نمیتوان به قبولی در یک رشته ی خوب امیدی داشت. بنابراین تصمیم گرفتم فعالیت های جنبی خودم رو کاهش بدم و وقت بیشتری رو برای درس بگذارم. در همین راستا سعی کردم حضور خودم رو در سایت هم کاهش بدم ولی واقعا نشد. به حدی محیط سایت و صحبت با اعضا و مدیران جذب کننده است که نتوانستم حضور خودم رو کم کنم. برای همین تصمیم گرفتم خیال خودم رو راحت کرده و به کل دیگه به اینترنت نیام. به همین منظور گفتم یه خداحافظی با دوستانم تو این سایت داشته باشم. ابتدا نمیخواستم این تاپیک رو بزنم و قصد داشتم در پیام خصوصی از دوستانم خداحافظی کنم. ولی دیدم اگر بخوام با همه ی دوستانم در پی ام خداحافظی کنم باید به افراد زیادی پی ام بزنم. این شد که تصمیم گرفتم این تاپیک رو بزنم و در همینجا از همه ی دوستان خودم در این سایت خداحافظی کنم. 
 یادمه اون موقع که به این سایت اومدم فرق تامکت و فالکروم رو تشخیص نمیدادم ولی الان حداقل فرق این دو رو تشخیص میدم. در این سایت خیلی چیز یاد گرفتم و با دوستان زیادی اشنا شدم و از اطلاعاتشون استفاده کردم . در همینجا لازم میدونم از مهدی،شهریار،محمد،کیوان،رضا،فریبرز،هومن،دانیال، شهباز،محمد حسین، محمد رزازان، ایمان، میلاد، یاسر،مرتضی، میلی علی،محمد جعفر،حمزه و ... که به طور مستقیم و غیر مستقیم از اطلاعاتشون استفاده کردم تشکر کنم.  
 ان شاالله اگر در رشته ی مورد علاقه ی خودم قبول شدم بعد از 4 سال و خورده ای شاید بتونم به طور معمول در خدمتتون باشم. اگر هم در رشته ی مورد علاقه ی خودم قبول نشدم احتمالا در تیر ماه سال بعد مجددا مزاحم میشم. 
 هر چند از دوستانم تشکر کردم ولی به نظرم باید از شهریار،فریبرز،کیوان،محمد و دانیال یک تشکر ویژه کنم. من خیلی از اطلاعات این دوستان استفاده کردم و این عزیزان حق بزرگی بر گردن من دارند. 
 موفق باشید دوستان عزیزمتصویرتصویرتصویرتصویر 
 خداحافظ 
Super Moderator
Super Moderator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 3023 بار
سپاس‌های دریافتی: 4754 بار

Re: خداحافظی با دوستان

پست توسط Mahdi Mahdavi »

نوید جان.امیدوارم رتبه تک رقمی بیاری.بری دانشگاه صنعتی شریف"یا دانشگده خلبانی یا نظامی" و از اونجا پست بذاری و یادی از ما بکنی.من هم از مطالبت استفاده میکردم.امیدوارم زود تر با خبرای خوش برگردی
به امید موفقیت تمام اعضای CC
:razz: :razz: :razz:
ناگهان چقدر زود دیر میشود !
Super Moderator
Super Moderator
سپاس‌های ارسالی: 2396 بار
سپاس‌های دریافتی: 1355 بار

پست توسط Reza 313 »

موفق باشي نويد جان :razz: :razz:
ولي دلمون واست حسابي تنگ ميشه :K:L
...آن ها که بر فراز آسمان درس پرواز آموخته بودند ، دیگر زیستن بر خاک زمین میسرشان نبود و جنگ بهانه ای بود تا مشق نیمه کاره ی آسمانی بودنشان را کامل کنند .... تصویر 
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 3096 بار
سپاس‌های دریافتی: 11996 بار

پست توسط Mil@d »

والا چی بگم...
دوری از اینترنت برای یک جوان امروزی و جویای اطلاعات و دانش خیلی سخته و دوری از جو صمیمی سنترال به شدت سخت تر.من تعدادی از بچه های سایت رو خیلی دوست دارم ...مهمترین علتش هم اینه در تاپیک هایی که که میدونند نباید نظر بدهند نظر نمی دهند...و بهیچوجه هم قصد تمسخر کسی را ندارند و یک مسیر ثابت را برای خود در سنترال تعریف کرده اند.
.بنده نیز اوایل که آمده بودم کمی بیش از حد در تاپیک ها دخالت می کردم ولی به مرور تحت تاثیر جو سنترال قرار گرفتم.کلا در این سایت هر کاربری با ادبیات نوشتاری اش جایگاه و شخصیت خود را حفظ می کند.اگر از این حدود کسی خارج شود و اقدام به درج حرفهای بی ربط وعجیب و غریب بکند تقریبا جایگاه و منزلت خود را ازدست میدهد و کسی دیگر او را جدی نخواهد گرفت و چیزی بیشتراز یک سوژه خنده نخواهد بود...
نوید یکی از این بچه هاست که من حتی یک مشکل کوچک هم با او نداشته ام و دلیلش همین است که برعکس خیلی ها به این بلوغ فکری و شخصیتی رسیده است که کجا باید اظهار نظر کرد و کجا باید سکوت کرد.اگر این را همه یاد بگیریم مطمئنا سنترال بهتری خواهیم داشت...
به هر حال بعید می دانم نوید سنترال را به طور کامل طلاق بدهد :-( ...چون حتی اگر انسان 23 ساعت در روز هم درس بخواند باز هم نیم ساعتی را در سنترال خواهد بود :m:a ...
نوید جان هر جا که هستی پیروز و پاینده باشی... :)

میلاد ع
  بی  
Major I
Major I
سپاس‌های ارسالی: 21 بار
سپاس‌های دریافتی: 393 بار

پست توسط Iman-IranianSpotters »

ای بابا ،تصویر

نوید جان فکر کنم قدم من بد بود و بعد از گذشت چند روزی از ورود من ، تو داری میری....

نوید جان مهم اینه که همیشه به یادت هستیم .... من چند روزی نیست با این مجموعه اشنا شدم و دارم تمامی مطالب گذشته کم کم میخونم....

امیدوارم که برگردی دوباره ، البته تا تیر هم زیاده اما چون تصمیم خودت هست به تصمیمت احترام میذاریم.....

امیدورام سال 88 سال خوب و خوشی داشته باشی....امیدوارم همیشه موفق و سربلند باشی دوست عزیزم تصویرتصویرتصویر....

از مطلبت تشکر نمیکنم چون تشکر تلخی میشه.....تصویرتصویر

دوستار همیشگی تو ایمان....
[FONT=Verdana]IRANIAN SPOTTERS 
Captain
Captain
نمایه کاربر
محل اقامت: شهرکرد
سپاس‌های ارسالی: 1385 بار
سپاس‌های دریافتی: 3738 بار
تماس:

پست توسط sayeh_roshan_1988 »

:razz: واسه نویدی که اصلا نشناختمش ؛ یعنی فرصت نشد ؛ ولی وقتی کسایی مثل میلاد و رضا و دیگر دوستان این چنین شایسته از یک نفر خداحافظی می کنند ؛ حتما بدون شک انسان کامل و شایسته ای بوده و هست . :razz:
آخرین ويرايش توسط 1 on sayeh_roshan_1988, ويرايش شده در 0.
[External Link Removed for Guests]

کارت پستال درخواستی اعضای سنترال
Major I
Major I
سپاس‌های ارسالی: 180 بار
سپاس‌های دریافتی: 201 بار

پست توسط Hosein1395 »

من ازخداحافظی آقا نوید خوشحال هستمتصویر

چون این خداحافظی نتیجه ی تصمیم درستی هست که آقا نوید گرفته.تصویر

موفق باشید نوید جان تصویر

دعای خیر دوستان برای موفقیت، بدرقه راهتان باد
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1856 بار
سپاس‌های دریافتی: 3546 بار

پست توسط sand_fighter »

نوید جان امید وارم موفق و پی روز باشی توپ درس بخون بعد از این صدات کنیم آقای مهندس :AA:
Captain II
Captain II
محل اقامت: يه جايي خيلي دور شايد هم خيلي نزديک
سپاس‌های ارسالی: 159 بار
سپاس‌های دریافتی: 377 بار
تماس:

پست توسط ta.abad »

N@VID, جان
موفق و پیروز باشی امیدوارم که بزودی (4 سال دیگه نه 6 ماه دیگه) به جمع ما برگردی البته توی این 4 سال هم 100 درصد پای اینترنت خواهی نشست و به CC هم مطمئنا سر خواهی زد :-)

Captain I
Captain I
نمایه کاربر
محل اقامت: تهران-فرودگاه مهرآباد-منطقه يکم هوايي
سپاس‌های ارسالی: 2750 بار
سپاس‌های دریافتی: 7452 بار
تماس:

پست توسط DJ Dani »

نوید جان...

تصویرتصویرتصویر

باور کنید وقتی می خواستم این تاپیک را باز کنم هرگز فکر نمی کردم که آغاز کننده آن یکی از فعالترین افراد سی سی در بخش هوانوردی و نظامی هست و به این خاطر شوکه شدم...

اما...
شما همواره به من لطف داشته اید و این بزرگی شما را می رساند.
به حق شما نیز در زمینه هوانوردی از دامنه اطلاعاتی بالایی برخوردارید اما همانطور که میلاد عزیز هم گفتند تواضع و فروتنی شما مثال زدنی هست و تا زمانی که موضوعی را به طور قطعی ندانید بیان نخواهید کرد و این خود مسئله بزرگی است و جای تشکر کردن دارد....

تصویرتصویرتصویر

من هم اگر چیزی می دانم در کنار دوستان به دانسته هایم اضافه شده است و نمونه اش هم خود شما هستید.
شما که مطالبتان همیشه بر اساس عقل و منطق بوده است و هیچ گونه تعصبی به خرج نمی دهید و همین موضوع خواندن آنها را زیباتر می سازد و ارزش آن را نیز فراتر...

به هر حال در مورد تحصیل تصمیم درستی گرفته اید...چرا که در جامعه ما ایران مسئله ای که حرف اول را در همه مراحل می زند همین تحصیلات است و اگر کسی از حد نصاب آن محروم باشد آینده خوبی در پیش نخواهد داشت...
کنکور یکی از مراحل حساس زندگی است که جز با تلاش و کوشش بسیار به پیروزی نهایی آن نخواهید رسید.

تصویرتصویرتصویر

بنده هم در سال کنکور و در جریان درس خواندن تعلل های بسیاری کردم که باعث شد با توجه به وضعیت نسبتا خوب درسی ام نتوانم به آن چیزی که می خواستم دقیقا برسم هرچند باز هم به جریان درس خواندن بازگشتم اما خوب اگر زودتر این کار انجام می گرفت به مراتب بهتر بود.

دوستان یکی از افرادی که در جریان گذاشتن تصاویر بنده را ترغیب کرد همین نوید خان بود که باز هم جای خوشحالی دارد و همواره با تشکر های خود چه به طور علنی و چه خصوصی بنده را شرمنده می کرد که همین جا می گویم باز هم ممنونم.

نوید جان انشاالله به زودی و با دست پر باز خواهی گشت و خبر موفقیت خود در بهترین رشته ممکن را خواهی داد که دیر نخواهد بود...
در ضمن برای آمدن به سنترال کلابز و در جمع صمیمی دوستان قرار گرفتن همواره وقت هست اما در حال حاضر درس شما مهم تر است...

هرچند دلمان نیز برایت تنگ خواهد شد...
اما دعایتان خواهیم کرد...

تصویرتصویرتصویر

موفق باشید.
یا علی.

Danial B.H
دهکده

Captain II
Captain II
محل اقامت: اصفهان
سپاس‌های ارسالی: 36 بار
سپاس‌های دریافتی: 140 بار
تماس:

پست توسط Danial_4139 »

N@VID,

موفق باشی رفیق ، امیدوارم این رفتن همیشگی نباشه و بعد از کنکور دوباره اینجا ببینیمت :razz:
Captain II
Captain II
محل اقامت: اهواز
سپاس‌های ارسالی: 148 بار
سپاس‌های دریافتی: 354 بار

پست توسط بهنام41 »

بروبه سلامت نويد جان
انشالله موفق باشي.من كه از نوشته هاي شما در باره هواپيما خيلي استفاده كردم
به ويژه مطلب اخري درباره ربودن ميگ 21 عراقيتصویر
ازخالا بهت ميگيم مهندُُُُُُُُُُُُُُُسسسسسسسس.تصویرتصویرتصویرتصویر
ارسال پست