درگيري و قتل در مراسم آشتي‌كنان!

در اين بخش مي‌توانيد در مورد اخبار و حوادث روز به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: MASTER, MOHAMMAD_ASEMOONI, شوراي نظارت

ارسال پست
Captain I
Captain I
نمایه کاربر
پست: 1863
تاریخ عضویت: یک‌شنبه ۲۳ اسفند ۱۳۸۸, ۳:۴۲ ب.ظ
محل اقامت: کرمان/رفسنجان
سپاس‌های ارسالی: 10774 بار
سپاس‌های دریافتی: 12391 بار
تماس:

درگيري و قتل در مراسم آشتي‌كنان!

پست توسط AGeNiS1 »

فارس: مردي كه در مراسم آشتي كنان جواني را كه با او اختلاف داشت، به قتل رسانده بود، صبح فردا محاكمه مي‌شود.

غروب 5 فروردين 87، مأموران كلانتري 110 شهدا، از طريق مركز فوريت‌هاي پليس از وقوع يك فقره درگيري باخبر شدند.

مأموران با حضور در محل حادثه متوجه شدند، 2 برادر به نام‌هاي حسن و حسين بر اثر اصابت چاقو به شدت زخمي شده‌اند كه حسين بر اثر شدت جراحات وارده در بيمارستان فوت كرد.

اظهارات شاهدان حادثه نشان داد كه فردي به نام رضا كه در گذشته نيز با مقتول درگيري داشته، شب حادثه با وي و برادرش درگير شده و مرتكب قتل شده است.

يكي از شاهدان مدعي بود كه قرار بود، متهم و مقتول را كه از مدت‌ها قبل با هم اختلاف داشتند، آشتي كنند، اما مراسم آشتي‌كنان آنها به قتل انجاميد.

تحقيقات براي شناسايي متهم آغاز و مدت كوتاهي بعد از آن دستگير شد. وي مدعي شد مقتول و برادرش به سمت خانه ما آمدند كه مقتول شروع به فحاشي كرد و باهم درگير شديم.

با صدور قرار مجرميت براي متهم از سوي دادسراي جنايي تهران، پرونده به شعبه 74 دادگاه كيفري استان تهران ازجاع داده شد كه صبح فردا به آن رسيدگي خواهد شد.
ارسال پست

بازگشت به “اخبار و حوادث”