بخاطر بهم نخوردن جو سايت جواب شما در پي.ام ارسال شد.
مدیران انجمن: رونین, Shahbaz, MASTER, MOHAMMAD_ASEMOONI, شوراي نظارت

کی گفته که پیامبر و معصومین صیغه نمی کردن؟!
اتفاقا....
من دارم بهت میگم که این سنت پیامبر بوده بعد تو میگی....

) گوشت الاغ و ازدواج موقت رد مي شود.(از اهل سنت)
پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله و سلم فرمودند : هرکس یکبار در زندگی خود متعه کند ، درجه اش به مانند درجه حسن مجتبی (ع) خواهد بود ، و هر کس دوبار متعه کند ، درجه اش به مانند حسین سید الشهدا (ع) خواهد بود و هرکس سه بار این کار را انجام دهد ، به درجه علی مرتضی (ع) نایل می آید و هرکس چهار بار متعه بگیرد ، درجه اش همانند من خواهد بود .

در همین حال، مخبر كمیسیون اجتماعی مجلس هفتم گفت: ازدواج موقت در حقیقت سرپوش گذاشتن روی ارتباطات نامشروع و غیرشرعی است.
محمدعلی مقینان افزود: بحث ازدواج موقت نه تنها در رفع مشكل ازدواج جوانان كارساز نیست بلكه شیرازه بسیاری از خانوادهای اجتماعی را از هم خواهد پاشید.
وی افزود: بحث ازدواج موقت نمیتواند نه در كوتاهمدت و نه در بلندمدت مشكلی از جوانان رفع كند و به جای آنكه برخی بر این مسئله دامن بزنند و موجب نگرانی خانوادهها و نگرانی در جامعه شوند، به فكر راهكارهای اصولی باشند.
مخبر كمسیون اجتماعی مجلس هفتم ادامه داد: راهكار ایدهآل برای رفع مشكل ازدواج جوانان، حركت اصولی در ایجاد زمینه های ازدواج دائم است و تصویب آن قطعا در امر ازدواج جوانان تا حد زیادی موثر خواهد بود.
وی افزود: ازدواج امری شوخیبردار نیست و نباید مفهوم ازدواج را با هوسبازی اشتباه گرفت.
نماینده بیجار در مجلس هفتم افزود: به فرض آنكه با صیغهای بتوان به نیاز غریزی جوانان در قالب شرعی پاسخ داد، با هزار و یك مشكل دیگری كه به دنبال ازدواجموقت ایجاد میشود، چه میكنیم؟ به عنوان نمونه با بچههای حاصل از این ازدواجها چه باید كرد.
عضو كمیسیون اجتماعی افزود: نمیتوان به زندگی حاصل از ازدواج موقت امیدی داشت و قطعا در غالب مواد منجر به جدایی میشود و در طول زندگی نیز رابطهای مناسب بین زوجین وجود نخواهد داشت زیرا مرد و منافع خود رادر نظر دارند، به این ترتیب كه مرد در خرج كردن برای زن موقت، خساست میكند و زن نیز همواره تلاش دارد دیناری بیشتر از زندگی فرد را سهم خود كند.
وی طرح ازدواج موقت را اصلا قابل طرح ندانست و گفت: اگرچه بحث ازدواج موقت را اسلام رد نكرده است ولی دارای شرایطی است كه در جامعه ما اصلا قابل رعایت كردن نیست و نمیتوان به سادگی شرایط مطرح شدن در اسلام را در این باب رعایت كرد.
مقنیان با تاكید بر ترغیب جوانان به ازدواج دائم و ایجاد زندگی هایی با پایهریزی محكم گفت: ازدواج موقت نمیتواند راهكاری مناسب برای بحران ازدواج جوانان باشد و معایب آن بسیار بیشتر از مزایای آن است.
در ضمن من تمامی منابع حدیث ها را بیان کردم میتونید برید ببینید