وزير خارجه: تهديدات جدي است

در اين بخش مي‌توانيد در مورد اخبار نظامي منتشر شده به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: abdolmahdi, Java, Shahbaz, شوراي نظارت, مديران هوافضا

Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
سپاس‌های دریافتی: 155 بار
تماس:

پست توسط Kingman_62 »

Mohammad 1985 نوشته شده:
Farhad3614 : متن پست شما به دلیل رعایت نکردن قوانین و احترام و ارزش قائل نشده به وطن , حذف شد.

پاک کردن پستهاي که با شما هم عقيده نيستند بسيار زشت هست !!! :-? اين يعني عدم دموکراسي!! ( من بوش نيستم ) اين حرکت با اصل آزادي بيان مغاير است! :sad:

دوست عزیز اتفاقا این عین دموکراسی است
دموکراسی این نیست اگر آمریکا به ابران حمله کرد یکی برگرده بگه ممنون که اومدی ما منتظرت بویدیم هر چه باشد او یک متجاوز است :-o
 تصویر

تصویر

Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 2 بار
سپاس‌های دریافتی: 238 بار
تماس:

پست توسط Sardar »

osilatoria, جان
بستگي داره هدف از حمله چه باشد :-(
1.مراکز هسته اي
2. تغيير حکومت
3. شلوغ کردن اوضاع در منطقه
4.....
به اين راحتي نيست :? مخصوصا هزينه اين جنگ خيلي بيشتر از اين حرف هاست. :-(
هیهات منا الذلة
Captain
Captain
محل اقامت: هرکجا هستم باشم آسمان مال من است ! ! !
سپاس‌های ارسالی: 103 بار
سپاس‌های دریافتی: 117 بار

پست توسط osilatoria »

Sardar, حرفتون رو قبول دارم.

نمی دونم شاید همه این ها رو با هم بخواد :-(
 تصویر 
Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Sardar »

osilatoria,
مسله هزينه آن هم نيز است.
هیهات منا الذلة
Captain
Captain

پست توسط osilatoria »

مسئله ی هزینه هست درسته ولی فکر می کنم به منافعی برسه که ارزش این هزینه کردن رو داشته باشه.

1.دسترسی به چاه های نفت به مدت چند سال حداقل تا وقتی که حکومت جدید که باز هم زیر نظر آمریکاست و منافع آمریکا در درجه اول تامین میشه سر کار بیاد. (نمونه اش همین عراق)

2. به کرسی نشوندن حرفش و اینکه ادعا کنه که قدرت برتره و هیچ کشوری اجازه ی مخالفت نداره.

3. بدست گرفتم قدرت منطقه

4. بی پشتوانه کردن لبنان و فلسطین که به سود اسرائیل و در نهایت خود آمریکاست.

و . . .

البته من خودم هیچوقت دوست ندارم این اتفاق بیفته چون نسبتا با این نظام فعلی موافقم گرچه انتقاداتی دارم اما تغییر اون اصلا به صلاح نیست.
 تصویر 
New Member

پست توسط talangi »

احسنت
چه خوش گفت اين کاربر پاکزاد___ که رحمت بر آن پدر و مادر پاک باد

دوست عزيز حمله نظامي آمريکا به افغانستان و عراق هم با بهانه تروريست و در اختيار داشتن عراق به سلاح هاي کشتار

جمعي شروع شد بنظرم الان آمريکا توي محوطه جريمه ما داره با توپ بازي ميکنه تا از ما يک پنالتي بگيره خود آمريکا خوب

ميدونه که بهترين دفاع حمله هستش اين همين بلايي بود که سر افغانستان و عراق آورد بنظرم اگر اين پنالتي شکل بگيره

ايران سد دفاعي اون باز ميمونه و تند وتند گل از آمريکا دريافت ميکنه اگر روزي چنين اتفاقي بيوفته در تجهيزات جنگي امريکا

دوباره F_14 D SUPER TOMCAT رو به خدمت فرا خواهد خواند بهمراه F_14 D SUPER TOMCAT موشک هاي فينيکس

بهبود يافته با درصد برخورد به هدف 95 درصد ميتواند گلوله اي بر پيکر جنگنده هاي روسي و بخصوص سوخو هاي 30 ايران

باشد

با تشکر ادامه دارد
Captain
Captain

پست توسط osilatoria »

دقیقا قضیه سر همین پنالتی هست که شما گفتید !
ما باید خیلی هوشیارانه عمل کنیم.
یعنی در عین حال که نباید نذاریم آمریکا هر غلطی دلش خواست بکنه و هر وقت که اراده کرد به سفارت ایران حمله کنه نباید هم الکی با یک اقدام حساب نشده بهانه به دست اش بدیم.

باید کاملا روی این قضیه فکر صورت بگیره و یک واکنش مناسب داده بشه تا بونن که ما در برابر تعرض به کشورمون ساکت نمی نشینیم!
 تصویر 
Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
محل اقامت: سرزمین تاریکی ها
سپاس‌های ارسالی: 1082 بار
سپاس‌های دریافتی: 869 بار
تماس:

پست توسط gigi64 »

:eek: ولی منم با این موضوع موافقم که حرکات و نوع رفتار نیروهای آمریکایی روز به روز داره مشکوک تر میشه.جنگ خیلی ویران کننده هست از همه نظر، ملت هارو سال ها عقب می ندازه،خوب آمریکا هزاران کیلومتر با ما فاصله داره و خوب خیالش راحت است حالا تو جنگ با ما هم 5000 تا کشته بده ولی ما چی اونوقت؟؟بازم باید همه چیز رو از نو شروع کنیم و تازه برسیم به اینجایی که هستیم و خوب خیلی سنگین و گرون تموم خواهد شد.امیدوارم همه این حرکات تحریک آمیز فیلمی بیش نباشه. :( راجب انفجار کرمان هم یک احتمال هم می تونه وجود داشته باشه؟اینکه این انفجار ساختگی توسط خود نیرو های ایرانی باشه؟!!!!!تا هم یک تهدیدی کرده باشن و فکرها رو به سمت اینکه ایران در حال حاضر بمب اتم داره یا یه چیز تو این مایه ها باشه؟؟؟چون من تو خبرهای خارجی مانند الجزیره و یا العربیه چیزی رو ندیدم حتی کوچکترین اشاره! و بیشتر موضوغ رو خبر گذاری های داخلی دارن شلوغ می کنند. :-( ؟
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 4507 بار
سپاس‌های دریافتی: 4337 بار
تماس:

پست توسط Reza6662 »

talangi,
F-14D به سال 2006 و موشکهاي فونيکس سري C به سال 2004 براي هميشه از رده خارج شده اند. :-o :?
[External Link Removed for Guests]
Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Sardar »

osilatoria,
منظور من از هزينه علاوه بر بعد دلاري آن هزينه تلافات نيروهاي مهاجم رو هم حساب کن :shock: تو ايران 10 ميليون بسيجي سازماندهي وجود دارد 8) که اگر مسلح گردند و در شهرهاي مستقر گردد نيروهاي آمريکايي حتي جرات وارد شدن به شهرها رو هم نمي کنند در عين حال هيچ نيروي زرهي نيز نمي تواند با سلامت عرض شهر ها را طي کند زيرا اکثر ايران در فلاتي قرار گرفته است که هر فرد مي تواند به راحتي به آمريکا آسيب برساند :-(
من بيشتر تصور مي کنم آمريکا فعلا توان تهاجم ندارد در عين حال ايران بر شيعيان عراق هم تسلط دارد و اگر جنگ بزرگ هم شکل گيرد واقعا پيروزي در آن نا ممکن است از يک طرف ايران ويران مي شود و سوي فشار سنگين اقتصادي بر آمريکا باعث رکود فراوان بر آن ميشود و حادثه اي شبيه شوروي بعد جنگ افغانستان رخ خواهد داد. :-(
هیهات منا الذلة
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 8 بار
سپاس‌های دریافتی: 258 بار

پست توسط Saeid12345 »

talangi,
مواظب حرف زدن خود باشيد و فکر نکنيد که همه مثل خودت ... :-?
Captain
Captain

پست توسط osilatoria »

talangi, افکار شما واقعا خطرناکه !

Sardar, جان حرف شما رو قبول دارم که از راه زمینی کار آمریکا خیلی مشکل میشه ایران مثل افغانستان و عراق نیست که اجازه ورود بیگانه رو به کشور بده همین جوون هایی که الان شاید خیلی موافق نظام نباشن فردا تفنگ بدست می گیرن و مقابل آمریکا وایمیستن.
اما من حرفم اینه که در برابر حملات موشکی و هوایی شدید ایران می تونه چیکار کنه؟؟؟
ما که پاتریوت نداریم !

Kingman_62:
جواب پست شما به talangi به علت رعایت نکردن قوانین سایت توسط شخص مزبور و پاک شدن پست های talangi پاک شد
لطفا اگر بحثی در حال منحرف شدن بحث رو ادامه ندهید و جواب ندهید
موفق باشد
 تصویر 
ارسال پست

بازگشت به “اخبار نظامي”