به گزارش[External Link Removed for Guests]به نقل از ايسنا، سكه منقوش به تصوير امام (ره) عصر روز گذشته (شنبه) به950 هزار تومان و دلار به دو هزار تومان رسيد.
در پي قطع پيش فروش سكه در بانك ملي، بالا رفتن نرخ دلار و افزايش تقاضاي خريد سكه باز هم قيمت سكه افزوده شد و به يك ميليون تومان رسيد.
بر اين اساس سكه طرح قديم يك ميليون تومان، سكه طرح جديد 950 هزار تومان، نيم سكه 470 هزار تومان، ربع سكه 250 هزار تومان و سكه گرمي 112 تا 115 هزار تومان معامله شد.
همچنين هر دلار آمريكا از هزار و900 تومان تا دو هزار تومان و يورو دو هزار و400 تومان عرضه شد.
گفتني است هر گرم طلاي 18 عيار نيز از 83 هزار و500 تومان تا 85 هزار تومان معامله شد.
سکه یک میلیون تومان شد!!!!!!!!!!!!!!
مدیر انجمن: شوراي نظارت
-
- محل اقامت: شیراز
- سپاسهای ارسالی: 22364 بار
- سپاسهای دریافتی: 5559 بار
Re: سکه یک میلیون تومان شد!!!!!!!!!!!!!!
عجببب! یک میلیون ؟ باز می گید دست تو کار نیست ؟
آی مجردها دیگه فکر ازدواج رو از سرتون بیرون کنید چون اگر 14 سکه هم داشته باشید مهریه آنگاه 14 میلیون میشه وشما از دادنش معذورید .
یک توصیه برای متهل هایی که مهریه خانوماشون بیشتر از 100 است . هر گاه زنتون گفت مهریش رو می خوام خیلی راه عاقلانه تری داره و اون اینه که به طور مخفیانه زنتون رو بکشید و اگر هم گیر افتادید خودتون رو به دیوانگی بزنید و دیش رو بدید ارزونتر در میاد.
آی مجردها دیگه فکر ازدواج رو از سرتون بیرون کنید چون اگر 14 سکه هم داشته باشید مهریه آنگاه 14 میلیون میشه وشما از دادنش معذورید .
یک توصیه برای متهل هایی که مهریه خانوماشون بیشتر از 100 است . هر گاه زنتون گفت مهریش رو می خوام خیلی راه عاقلانه تری داره و اون اینه که به طور مخفیانه زنتون رو بکشید و اگر هم گیر افتادید خودتون رو به دیوانگی بزنید و دیش رو بدید ارزونتر در میاد.
آخرین ويرايش توسط 1 on Present, ويرايش شده در 0.
پروانه نیستم که به یک شعله جان دهم / شمعم که سوزم و دودی نیاورم
گــــــــــــــــاهی تــــــــــــــاوان شیــــــــــر بودن قـــفس اســـت ...
امــــــــا شـــــغال هــــا در شـــــهــــر آزاد مـــــیگـــــــردنــــــــــد ... !
به زودی تعمیرکار لب تاپ می شم
امــــــــا شـــــغال هــــا در شـــــهــــر آزاد مـــــیگـــــــردنــــــــــد ... !

- محل اقامت: کرج پلاک 43!
- سپاسهای ارسالی: 6707 بار
- سپاسهای دریافتی: 12101 بار
- تماس:
بله گفتم که دختر هم نشدیم مهریه مون رو بزاریم اجرا پولدار بشیم !
, چه دستی ؟ تازه به این تنتیجه رسیدی ؟
, چه دستی ؟ تازه به این تنتیجه رسیدی ؟
به همه سياستمداران مشکوک باش.
جکسون براون
جکسون براون
-
- محل اقامت: شیراز
- سپاسهای ارسالی: 22364 بار
- سپاسهای دریافتی: 5559 بار
آقا من حاضرم تغییر جنسیت بدم 

پروانه نیستم که به یک شعله جان دهم / شمعم که سوزم و دودی نیاورم

- محل اقامت: IRAN
- سپاسهای ارسالی: 2144 بار
- سپاسهای دریافتی: 7632 بار
- تماس:
شوخي شوخي بايد فرار كنيم از ايران . زيمباوه شماره 2 تو راهه
فقط منتظرم ببينم دكتر چه توجيهي ميخاد به ما تحميل كنه .
الله اعلم
فقط منتظرم ببينم دكتر چه توجيهي ميخاد به ما تحميل كنه .
الله اعلم
بزرگ ترين گناه ترس است .
امام علي (عليه السلام)
- سپاسهای ارسالی: 297 بار
- سپاسهای دریافتی: 250 بار
اين مملكت صاحب نداره؟
كسي نست جلوي اينارو بگيره ؟
ميدونيد مشكل كجاست؟
مشكل خودمون هستيم
وقتي يك چيزي گرون ميشه اگه هيچ كس نخره دوباره ارزون ميشه
ولي ما با افزايش تقاضا باعث گرون تر شدن اونها مي شيم
كسي نست جلوي اينارو بگيره ؟
ميدونيد مشكل كجاست؟
مشكل خودمون هستيم
وقتي يك چيزي گرون ميشه اگه هيچ كس نخره دوباره ارزون ميشه
ولي ما با افزايش تقاضا باعث گرون تر شدن اونها مي شيم

- سپاسهای ارسالی: 1264 بار
- سپاسهای دریافتی: 10136 بار
سلام
بنده هیچ گاه ادعای تخصص در زمینه ای رو نداشتم ، اما فقط به عنوان یک فعال در حوزه دفاع و امنیت و مسائل نظامی می خواهم یه چند نکته ای را متذکر شوم:
بحثهایی مثل اختلاس 3 هزارمیلیاردی و این افزایش ناگهانی قیمت ارز و طلا یک جنبه اقتصادی دارند که مشخصه. اما چیزی که برای مهمه و فکر می کنم به نوعی خطر بیشتری داشته باشه این بحث روانی ماجراهای این چنینی است. این که در عرض 1 تا 2 ماه ناگهان نزدیک به 800 تومان به بهای ارز افزوده میشه و در تقریبا 6 ماه گذشته چیزی بین 600 الی 700 هزار تومان هم به قیمت سکه ، در کنار اثراتی که بر اقتصاد کشور دارد ، اثرات روانی بدی نیز بر جامعه می گذارد. احتمال هایی مثل شورش های عمومی ، حرکت های تجزیه طلبانه ، جنگ داخلی و حتی دخالت بیگانگان در مراحل حاد وجود دارد. کشوری که 360 درجه محاصره است و حالا هم با این مشکلات در داخل دستبگریبان است. به نظر من که دستهایی در کار است و هر چه هم هست مربوط به داخل است. این افزایش ناگهانی با هیچ منطقی سازگار نیست.بنده فقط نگران روشن شدن آتشی در کشور هستم که مشخص نیست زبانه های آن تا کجا خواهد رفت.....
بنده هیچ گاه ادعای تخصص در زمینه ای رو نداشتم ، اما فقط به عنوان یک فعال در حوزه دفاع و امنیت و مسائل نظامی می خواهم یه چند نکته ای را متذکر شوم:
بحثهایی مثل اختلاس 3 هزارمیلیاردی و این افزایش ناگهانی قیمت ارز و طلا یک جنبه اقتصادی دارند که مشخصه. اما چیزی که برای مهمه و فکر می کنم به نوعی خطر بیشتری داشته باشه این بحث روانی ماجراهای این چنینی است. این که در عرض 1 تا 2 ماه ناگهان نزدیک به 800 تومان به بهای ارز افزوده میشه و در تقریبا 6 ماه گذشته چیزی بین 600 الی 700 هزار تومان هم به قیمت سکه ، در کنار اثراتی که بر اقتصاد کشور دارد ، اثرات روانی بدی نیز بر جامعه می گذارد. احتمال هایی مثل شورش های عمومی ، حرکت های تجزیه طلبانه ، جنگ داخلی و حتی دخالت بیگانگان در مراحل حاد وجود دارد. کشوری که 360 درجه محاصره است و حالا هم با این مشکلات در داخل دستبگریبان است. به نظر من که دستهایی در کار است و هر چه هم هست مربوط به داخل است. این افزایش ناگهانی با هیچ منطقی سازگار نیست.بنده فقط نگران روشن شدن آتشی در کشور هستم که مشخص نیست زبانه های آن تا کجا خواهد رفت.....
Old soldiers never die.They just fade away
-
- سپاسهای ارسالی: 6358 بار
- سپاسهای دریافتی: 2155 بار
سکه و دلار میخوان اورست فتح کنند
کار از دلال بازی گذشته ...
بیچاره پدرم به مادرم قول داده برای مادرم طلا بخره

وب سایت روستای گندشمین
[External Link Removed for Guests]
خدایا من را ببخش...
[External Link Removed for Guests]
خدایا من را ببخش...
- محل اقامت: باختران
- سپاسهای ارسالی: 309 بار
- سپاسهای دریافتی: 2025 بار
- تماس:
چشم دولت روشن این روزنامه های کیهان رسالت ایران و....... کسایی که 7ساله مجیز بعضی هارا میگفتن بیان جواب بده این هم از نتایج جراحی اقتصادی پارسال می باشد
که ارتش ایران درجنگ کرد حماسه نبود معجزه بود
یاسرعرفات
وبلاگ من [External Link Removed for Guests]
یاسرعرفات
وبلاگ من [External Link Removed for Guests]
-
- محل اقامت: البرز
- سپاسهای ارسالی: 5392 بار
- سپاسهای دریافتی: 4116 بار
- تماس:
با درود خدمت دوستان گرامی 
چیزی که در این میان خیلی عجیبه سکوت دولتمردان کشوره و مطمئنن نتایج خوشایندی نخواهد داشت و حتی عواقبی مانند آنچه جناب typhoon در پستشون اشاره کردن دور از انتظار نیست.
بهتره آقایونی که دم از حمایت از قشر ضعیف میزدن این وضعیت رو ببینند و مشاهده کنند که دود این قضیه به چشم کی میره و سودش برای چه کسانیست!!

چیزی که در این میان خیلی عجیبه سکوت دولتمردان کشوره و مطمئنن نتایج خوشایندی نخواهد داشت و حتی عواقبی مانند آنچه جناب typhoon در پستشون اشاره کردن دور از انتظار نیست.
بهتره آقایونی که دم از حمایت از قشر ضعیف میزدن این وضعیت رو ببینند و مشاهده کنند که دود این قضیه به چشم کی میره و سودش برای چه کسانیست!!
- محل اقامت: جمهوری اسلامی ایران
- سپاسهای ارسالی: 4180 بار
- سپاسهای دریافتی: 22794 بار
- تماس:
باید نقدینگی که دست مردم است جذب و جمع بشود .
تنها راهش هم افزایش سود سپرده بانکها و عرضه اوراق مشارکت با سودهای بالاتر است .
همین چند روز پیش ، وقتی خبر تصمیم بانک مرکزی برای افزایش سود سپردها بیرون آمد ، سیر صعودی قیمت طلا و ارز کاهش یافت و در بورس صف برای خرید سهام بانکها به وجود آمد .
تنها راهش هم افزایش سود سپرده بانکها و عرضه اوراق مشارکت با سودهای بالاتر است .
همین چند روز پیش ، وقتی خبر تصمیم بانک مرکزی برای افزایش سود سپردها بیرون آمد ، سیر صعودی قیمت طلا و ارز کاهش یافت و در بورس صف برای خرید سهام بانکها به وجود آمد .
پرونده فعالیت صلح آمیز هسته ای ایران تسلیحات ضد زره ایران
ناوچه های موشک انداز "کلاس کمان / سینا" پهپادهای ایرانی
ناوشکن های "کلاس موج" بالگردهای خانواده شاهد سپاه پاسداران انقلاب اسلامی
ناوشکن عملیاتی-آموزشی "کلاس لقمان"
ناو خارک
رادارهای ایرانی؛ سربازان همیشه بیدار آسمان
موشك پدافند هوايي "صياد 2"
توان پدافند هوایی جمهوری اسلامی ایران
موشک های بالستیک و شبه بالستیک ساخت جمهوری اسلامی ایران