ساخت فيلم كوروش كبير در مرحله درخواست مجوز
مدیر انجمن: شوراي نظارت
-
- محل اقامت: البرز
- سپاسهای ارسالی: 5392 بار
- سپاسهای دریافتی: 4116 بار
- تماس:
ساخت فيلم كوروش كبير در مرحله درخواست مجوز
درخواست پروانه ساخت فيلم 'كوروش كبير' پس از پايان يافتن نگارش فيلمنامه اين طرح ملي سينمايي توسط 'مسعود جعفري جوزاني'، به وزارت فرهنگ ارشاد اسلامي ارائه شد.
به گزارش ايرنا، 'علي معلم' تهيه كنندهفيلم سينمايي كوروش كبير درباره وضعيت اين فيلم گفت: پس از يك سال تحقيق وپژوهش بر روي زندگاني كوروش، اكنون با پايان يافتن نگارش كتاب اول اين فيلم، مراحل ساخت آن آغاز خواهد شد.
وي افزود: داستان فيلم از كاخ اكباتان و دربار آستياگ آغاز ميشود و زندگي كوروش از تولد تا بنيانگذاري تمدن هخامنشي و حكومت پارسيان را تا مرگ او دنبال خواهد كرد.
معلم خاطرنشان كرد:با صدور رسمي پروانه ساخت فيلم طي يك كنفرانس مطبوعاتي شرايط همكاري هنري و نحوه مشاركت در سرمايهگذاري فيلم براي علاقهمندان تشريح خواهد شد.
در نگارش اين اثراز دو محقق استفاده شده است و اين افراد تمامي منابع موجود درباره كورش كبير و ويژگي هاي آن دوره تاريخي رادر مورد بررسي قرار داده اند.
به گزارش ايرنا، 'علي معلم' تهيه كنندهفيلم سينمايي كوروش كبير درباره وضعيت اين فيلم گفت: پس از يك سال تحقيق وپژوهش بر روي زندگاني كوروش، اكنون با پايان يافتن نگارش كتاب اول اين فيلم، مراحل ساخت آن آغاز خواهد شد.
وي افزود: داستان فيلم از كاخ اكباتان و دربار آستياگ آغاز ميشود و زندگي كوروش از تولد تا بنيانگذاري تمدن هخامنشي و حكومت پارسيان را تا مرگ او دنبال خواهد كرد.
معلم خاطرنشان كرد:با صدور رسمي پروانه ساخت فيلم طي يك كنفرانس مطبوعاتي شرايط همكاري هنري و نحوه مشاركت در سرمايهگذاري فيلم براي علاقهمندان تشريح خواهد شد.
در نگارش اين اثراز دو محقق استفاده شده است و اين افراد تمامي منابع موجود درباره كورش كبير و ويژگي هاي آن دوره تاريخي رادر مورد بررسي قرار داده اند.
- محل اقامت: پشت كامپيوتر !
- سپاسهای ارسالی: 10734 بار
- سپاسهای دریافتی: 5977 بار
- تماس:
Re: ساخت فيلم كوروش كبير در مرحله درخواست مجوز
ساخت «کوروش کبیر» با استانداردهای جهانی
مدیرعامل بنیاد سینمایی فارابی تاکید کرد من طی مطالعات و تحقیقاتی که انجام دادم، متوجه شدم درباره ساخت "کوروش کبیر" حق با عزیزالله حمیدنژاد است زیرا خیلی زودتر دنبال تحقیقات فیلمنامه این کار بوده است.
احمد میرعلایی مدیرعامل بنیاد سینمایی فارابی در این ارتباط به خبرنگار مهر گفت: قطعاً آقای حمیدنژاد در این ارتباط حق دارند. زیرا من پروندهها را مطالعه کردم، صحبتهای ایشان در ارتباط با تحقیقات فیلم "کوروش کبیر"(ذوالقرنین) کاملاً درست است و زحمات زیادی دراین باره کشیدند.
وی افزود: تاکنون چندین متن از تهران و شهرستان در ارتباط با زندگی کوروش برای ساخت به ما ارائه شده است، اما چون حمیدنژاد در زمانی قبلتر این کار را آغاز کرده و تحقیقات گستردهای هم انجام دادهاند، در اولویت قرار دارد.
میرعلایی درباره ساخت پروژه "کوروش کبیر" از سوی علی معلم و مسعود جعفری جوزانی گفت: من برای این دو عزیز و همکار نیز احترام قائل هستم. اما باید بدانیم که آقای حمیدنژاد خیلی زودتر سراغ این سوژه رفتهاند. اینکه بیان کنند هر دو کار ساخته شود باید پس از نتیجه درباره ارائه هر کدام صحبت کنیم، باید بگویم که این فیلم اثر پر هزینه است و فقط باید یک نفر آن را بسازد. با مطالعاتی هم که من انجام دادم حق با حمیدنژاد است.
وی ادامه داد:هم اکنون مشغول بررسی هستیم تا به این نتیجه برسیم که موضوع زندگی کوروش کبیر را چگونه و از چه زاویه دیدی شروع کنیم. قطعاً تصمیم داریم با تحقیقات کاملی وارد این موضوع شویم. این پروژه سینمایی کار پر زحمتی است. به این راحتی نمیتوان به سراغ آن برویم.
مدیرعامل فارابی در ادامه بیان کرد: ما باید اثری تولید کنیم که برای عرضه جهانی در سطح استانداردهای بینالمللی باشد. باید از جهت تکنولوژی کاملاً به روز باشیم تا یک اثر فاخر ملی به دنیا عرضه کنیم. ما علاقمندیم تا پایان امسال این پروژه به نتیجه قطعی برسد تا کار ساخت را انجام دهیم.
وی ادامه داد: البته با روشن شدن زاویه دید و نقطه نظرات درباره زندگی این شخصیت تاریخی شاید تا دو ماه دیگر وارد مراحل جدیتری شویم. من حتی ساخت یک فیلم جنگی را به حمیدنژاد پیشنهاد کردم، اما ایشان مصر هستند که بر روی این فیلم کار کنند.
میرعلایی افزود: این فیلم قطعاً با نظراتی که ما دنبال میکنیم فیلمی پر هزینه است و باید ارگانها و سازمانها از آن حمایت کنند و برای این که اثری در خور و شایسته تولید کنیم، با دقت بیشتری برای ساخت این فیلم جلو میرویم. همانطور که میدانید شخصیت کوروش به لحاظ تاریخی در دنیا بسیار مطرح است و ما باید اثر کاملی تولید کنیم که ریشه در تاریخ ایران دارد.

مدیرعامل بنیاد سینمایی فارابی تاکید کرد من طی مطالعات و تحقیقاتی که انجام دادم، متوجه شدم درباره ساخت "کوروش کبیر" حق با عزیزالله حمیدنژاد است زیرا خیلی زودتر دنبال تحقیقات فیلمنامه این کار بوده است.
احمد میرعلایی مدیرعامل بنیاد سینمایی فارابی در این ارتباط به خبرنگار مهر گفت: قطعاً آقای حمیدنژاد در این ارتباط حق دارند. زیرا من پروندهها را مطالعه کردم، صحبتهای ایشان در ارتباط با تحقیقات فیلم "کوروش کبیر"(ذوالقرنین) کاملاً درست است و زحمات زیادی دراین باره کشیدند.
وی افزود: تاکنون چندین متن از تهران و شهرستان در ارتباط با زندگی کوروش برای ساخت به ما ارائه شده است، اما چون حمیدنژاد در زمانی قبلتر این کار را آغاز کرده و تحقیقات گستردهای هم انجام دادهاند، در اولویت قرار دارد.
میرعلایی درباره ساخت پروژه "کوروش کبیر" از سوی علی معلم و مسعود جعفری جوزانی گفت: من برای این دو عزیز و همکار نیز احترام قائل هستم. اما باید بدانیم که آقای حمیدنژاد خیلی زودتر سراغ این سوژه رفتهاند. اینکه بیان کنند هر دو کار ساخته شود باید پس از نتیجه درباره ارائه هر کدام صحبت کنیم، باید بگویم که این فیلم اثر پر هزینه است و فقط باید یک نفر آن را بسازد. با مطالعاتی هم که من انجام دادم حق با حمیدنژاد است.
وی ادامه داد:هم اکنون مشغول بررسی هستیم تا به این نتیجه برسیم که موضوع زندگی کوروش کبیر را چگونه و از چه زاویه دیدی شروع کنیم. قطعاً تصمیم داریم با تحقیقات کاملی وارد این موضوع شویم. این پروژه سینمایی کار پر زحمتی است. به این راحتی نمیتوان به سراغ آن برویم.
مدیرعامل فارابی در ادامه بیان کرد: ما باید اثری تولید کنیم که برای عرضه جهانی در سطح استانداردهای بینالمللی باشد. باید از جهت تکنولوژی کاملاً به روز باشیم تا یک اثر فاخر ملی به دنیا عرضه کنیم. ما علاقمندیم تا پایان امسال این پروژه به نتیجه قطعی برسد تا کار ساخت را انجام دهیم.
وی ادامه داد: البته با روشن شدن زاویه دید و نقطه نظرات درباره زندگی این شخصیت تاریخی شاید تا دو ماه دیگر وارد مراحل جدیتری شویم. من حتی ساخت یک فیلم جنگی را به حمیدنژاد پیشنهاد کردم، اما ایشان مصر هستند که بر روی این فیلم کار کنند.
میرعلایی افزود: این فیلم قطعاً با نظراتی که ما دنبال میکنیم فیلمی پر هزینه است و باید ارگانها و سازمانها از آن حمایت کنند و برای این که اثری در خور و شایسته تولید کنیم، با دقت بیشتری برای ساخت این فیلم جلو میرویم. همانطور که میدانید شخصیت کوروش به لحاظ تاریخی در دنیا بسیار مطرح است و ما باید اثر کاملی تولید کنیم که ریشه در تاریخ ایران دارد.

[External Link Removed for Guests]
-
- سپاسهای ارسالی: 1984 بار
- سپاسهای دریافتی: 1829 بار
مطمینید کورش ایرانیه من که با این تبلیغات باور نمیکنم تو فیلمامون طوری مختار را نشون دادیم که خانم من فکر کرد مختار ایرانیه ولی هیچ اثری از گذشته با شکوه این دیار تو فیلمهای ما نیست این اتفاق رو به فال نیک میگیرم

-
- سپاسهای دریافتی: 90 بار
دستشون درد نکنه.
امیدورام مسولین سنگ اندازی نکنن
واقعا که اون همه پول واسه مختار میدن واسه یه بیگانه واقعا که
این همه شخصیت داریم کوروش داریوش اردشیر شاهپور نادرشاه و.................. اونوقت بریم معصومیت از دست رفته و مختار و ولایت عشق و از این ها بسازیم چقدر عرب پرستین بابا شما اسمش رو نمیشه اسلامی گذاشت عرب پرست
امیدورام مسولین سنگ اندازی نکنن

واقعا که اون همه پول واسه مختار میدن واسه یه بیگانه واقعا که
این همه شخصیت داریم کوروش داریوش اردشیر شاهپور نادرشاه و.................. اونوقت بریم معصومیت از دست رفته و مختار و ولایت عشق و از این ها بسازیم چقدر عرب پرستین بابا شما اسمش رو نمیشه اسلامی گذاشت عرب پرست

- سپاسهای ارسالی: 1602 بار
- سپاسهای دریافتی: 3486 بار
- محل اقامت: جمهوری اسلامی ایران
- سپاسهای ارسالی: 4180 بار
- سپاسهای دریافتی: 22794 بار
- تماس:
بهایی که مختار بدبخت به ایرانیان داد اصلا قبول نیست دیگه ؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟
پرونده فعالیت صلح آمیز هسته ای ایران تسلیحات ضد زره ایران
ناوچه های موشک انداز "کلاس کمان / سینا" پهپادهای ایرانی
ناوشکن های "کلاس موج" بالگردهای خانواده شاهد سپاه پاسداران انقلاب اسلامی
ناوشکن عملیاتی-آموزشی "کلاس لقمان"
ناو خارک
رادارهای ایرانی؛ سربازان همیشه بیدار آسمان
موشك پدافند هوايي "صياد 2"
توان پدافند هوایی جمهوری اسلامی ایران
موشک های بالستیک و شبه بالستیک ساخت جمهوری اسلامی ایران
-
- سپاسهای دریافتی: 90 بار
شما هم همینطور کسی که از اسطوره های خودش بگذره و بره اسطوره های کشورهای دیگر رو ستایش کنه بیگانه پرسته.
- محل اقامت: جمهوری اسلامی ایران
- سپاسهای ارسالی: 4180 بار
- سپاسهای دریافتی: 22794 بار
- تماس:
fardinstst نوشته شده:شما هم همینطور کسی که از اسطوره های خودش بگذره و بره اسطوره های کشورهای دیگر رو ستایش کنه بیگانه پرسته.
یعنی مختاری که برای انتقام خون امام حسین (ع) و اهل بیت پیامبر (ص ) قیام کرد و مسببان فاجعه کربلا را به سزای اعمالشان رساند و یعد با بها دادن به ایرانیان باعث بازگشت ما به عرصه شد ( که با تداوم ان در قیام ابومسلم و ورود گسترده ایرنیان به صحنه حکومت و در اخر استقلال مجدد کشور شد) جز اسطوره های ما ایرانیان شیعه محسوب نمی شود .
از اونور یک عده منکر اصلیت ایرانی مان هستند و از اینور هم عده ای منکر اصلیت دینی مان ( اسلام شیعی )
آدم این دردو به کی بگه ..................................
پرونده فعالیت صلح آمیز هسته ای ایران تسلیحات ضد زره ایران
ناوچه های موشک انداز "کلاس کمان / سینا" پهپادهای ایرانی
ناوشکن های "کلاس موج" بالگردهای خانواده شاهد سپاه پاسداران انقلاب اسلامی
ناوشکن عملیاتی-آموزشی "کلاس لقمان"
ناو خارک
رادارهای ایرانی؛ سربازان همیشه بیدار آسمان
موشك پدافند هوايي "صياد 2"
توان پدافند هوایی جمهوری اسلامی ایران
موشک های بالستیک و شبه بالستیک ساخت جمهوری اسلامی ایران
- سپاسهای ارسالی: 1602 بار
- سپاسهای دریافتی: 3486 بار
fardinstst نوشته شده:شما هم همینطور کسی که از اسطوره های خودش بگذره و بره اسطوره های کشورهای دیگر رو ستایش کنه بیگانه پرسته.
نزاد پرستی نتنها بسیار زشت بلکه ماله عهد حجره.اخریش هم هیتلر بود که همه دیدن چه بر سر خودش و کشورش امد.مهم خواست خدا است.اگر کسی برای خدا کار کرد اسطوره برای یک سرزمین یا یک ملت نیست چون خدا ماله یک سرزمین یا ملت خاص نیست.مختار برای خون خواهی و قصاص قاتلین امام حسین قیام کرد و اصل لشکرش هم ایرانی بود که باعث افتخاره.متاسفانه شما بخاطر ساخته شدن فیلم در مورد امام رضا ابراز ناخرسندی میکنید بعد میگید بردید در مورد نادرشاه فیلم بسازیم!!!!!!!!!هر چیزی جای خودشه.
تفاوت خداپرستی با تفکرات سخیف نزادپرستانه در همین است که هرکی برای خدا کار کرد جهانی میشه و اسطوره دیگران نامیدنش صحیح نیست.البته این به معنای نفی افتخارات صرفا ملی نیست.ولی به شرط انکه هم راستا با خواست خداوند باشه.اتفاقا تفاوت کوروش با سایر امپراطوران هم در همین است که در اوج قدرت می بخشید در حالیکه اکثر قریب به اتفاق پادشاهان بعد از هر فتحی دستور غارت و جنایت میدادن.بخاطر همین هم کوروش جهانی شد در صورتیکه از نظر توسعه اراضی از امپراطورهایی مثل داریوش یا کمبوجیه(که مصر را فتح کرد)متصرفاتش کمتر بود.خوب الان هم ستایشش میکنن و می خواهند فیلمی درخورش بسازند.
- سپاسهای ارسالی: 3625 بار
- سپاسهای دریافتی: 3960 بار
باسلام
يا ايها الناس انا خلقناكم من ذكر و انثي و جعلناكم شعوبا و قبائل
لتعارفوا ان اكرمكم عندالله اتقكم ان الله عليم خبير
حجرات 13
ترجمه
اى مردم! ما شما را از يك مرد و زن آفريديم و شما را تيرهها و قبيلهها قرار داديم تا يكديگر را بشناسيد; (اينها ملاك امتياز نيست،) گرامىترين شما نزد خداوند با تقواترين شماست; خداوند دانا و آگاه است!

يا ايها الناس انا خلقناكم من ذكر و انثي و جعلناكم شعوبا و قبائل
لتعارفوا ان اكرمكم عندالله اتقكم ان الله عليم خبير
حجرات 13
ترجمه
اى مردم! ما شما را از يك مرد و زن آفريديم و شما را تيرهها و قبيلهها قرار داديم تا يكديگر را بشناسيد; (اينها ملاك امتياز نيست،) گرامىترين شما نزد خداوند با تقواترين شماست; خداوند دانا و آگاه است!

عبارات حکشده بر شمشیر پیامبر(ص)
آیتالله سیدمحمد ضیاءآبادی در کتاب «خاتم انبیا، رحمت بیانتها» آورده است: مرحوم علامه مجلسی(ره) از امالی مرحوم شیخ صدوق(ره) نقل کرده است که در دستگیره شمشیر رسول اکرم(ص) این چند جمله نوشته شده بود:
« صِلْ مَنْ قطعک و قُلِ الحقَّ و لَوْ عَلیکَ یا علی نَفْسِکَ و أحْسِنْ بِمَنْ أسَاءَ إلیْکَ »
ترجمه
« اگر کسی از تو برید، تو به او بپیوندو(همیشه و در هر جا) آنچه حق است بگو اگرچه به زیانت تمام شودونیکی کن درباره کسی که به تو بدی کرده است »
آیتالله سیدمحمد ضیاءآبادی در کتاب «خاتم انبیا، رحمت بیانتها» آورده است: مرحوم علامه مجلسی(ره) از امالی مرحوم شیخ صدوق(ره) نقل کرده است که در دستگیره شمشیر رسول اکرم(ص) این چند جمله نوشته شده بود:
« صِلْ مَنْ قطعک و قُلِ الحقَّ و لَوْ عَلیکَ یا علی نَفْسِکَ و أحْسِنْ بِمَنْ أسَاءَ إلیْکَ »
ترجمه
« اگر کسی از تو برید، تو به او بپیوندو(همیشه و در هر جا) آنچه حق است بگو اگرچه به زیانت تمام شودونیکی کن درباره کسی که به تو بدی کرده است »
- سپاسهای ارسالی: 2278 بار
- سپاسهای دریافتی: 1686 بار
- تماس:
با عرض سلام خدمت همه دوستان
جالبه که یک خبر در مورد ساخت یک اثر تاریخی اعلام میشه و بعد بحثهای دیگه ای پیش میاد. . . تو رو خدا بس کنید این بحث ها را
من فقط امیدوارم کسانی که قراره همچین فیلمی را بسازند از بهترین امکانات استفاده کنند تا یک اثر بیاد ماندنی و جهانی خلق بشه. . . .
جالبه که یک خبر در مورد ساخت یک اثر تاریخی اعلام میشه و بعد بحثهای دیگه ای پیش میاد. . . تو رو خدا بس کنید این بحث ها را
من فقط امیدوارم کسانی که قراره همچین فیلمی را بسازند از بهترین امکانات استفاده کنند تا یک اثر بیاد ماندنی و جهانی خلق بشه. . . .
اول علی اخر علی
- سپاسهای ارسالی: 231 بار
- سپاسهای دریافتی: 1917 بار
واقعا با این جامعه ی عجیب و غریب به کجا میرسیم نمیدونم. بابا تا الان میگفتن چرا فیلم کوروش ساخته نمیشه حالا که قراره ساخته شه به هم تبریک بگیم نه این که بگیم چرا مختارو ساختن. ببینید امریکاییها میان 300 میسازن چه میدونم تروی میسازن. نگید اونا اسطوره ندارن این حرف درسته اما اصل قضیه پاک نمیشه. این که ما از کوروش و داریوش فیلم نساختیم دلیلی نمیشه که از مختار هم فیلم نسازیم. در ضمن از مدیران عزیز میخام جلوی این پست هایی که رسما به اعتقادات 70 میلیون نفر توهین میکنه رو بگیرن. حالا دیگه ولایت عشق هم شده عرب پرستی... واقعا برای بعضی ها متاسفم که هنوز انقدر به شعور نرسیدن که بابا اصلا امام رضا توی مشهد یعنی جزیی از خاک ما مدفون هستن.
شاید سالهای سال باشد که اتش امپراطوری پارس خاکستر شده باشد.اما روزی فرا خواهد رسید که ز خاکستر ها ققنوس برخیزد و ان هنگام اتش سالهای سال سکوت مردم ایران زبانه خواهد کشید و بار دیگر مردمی از سرزمین پارس از شرق تا چین واز غرب تا دروازه های روم حکمرانی میکنند و تمام دشمنان این مرز وبوم در اتش قهر ایران خواهند سوخت.ان روز نزدیک است...