نيروگاه بوشهر بزودي با حضور "مدودف" یا "پوتین" افتتاح میشود

در اين بخش ميتوانيد درباره موضوعاتي كه در انجمن براي آنها بخشي وجود ندارد به بحث و گفتگو بپردازيد

مدیران انجمن: MOHAMMAD_ASEMOONI, رونین, Shahbaz, MASTER, شوراي نظارت

Major
Major
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 687 بار
سپاس‌های دریافتی: 2866 بار

نيروگاه بوشهر بزودي با حضور "مدودف" یا "پوتین" افتتاح میشود

پست توسط cheka »

بوشهر- استاندار بوشهر گفت: نيروگاه اتمي بوشهر بزودي با حضور رييس جمهوري اسلامي ايران و رييس جمهور يا نخست وزير روسيه به صورت رسمي به بهره برداري مي رسد.      [External Link Removed for Guests]           محمدحسين جهانبخش روز پنجشنبه درآيين افتتاح شبكه دسترسي پرسرعت نقاط دولتي استان بوشهر افزود: نيروگاه اتمي بوشهر با توكل به خدا، تلاش متخصصان داخلي و همكاري كارشناسان روسي به بهره برداري آزمايشي رسيده است.    
به گزارش ايرنا، وي يادآور شد: توانمندي، اعتماد به نفس و خودكفايي جلوه اي از كارآمدي نظام اسلامي است كه به دست انديشمندان و نخبگان كشور در بخش هاي مختلف محقق مي شود.  
استاندار بوشهر اضافه كرد: دستيابي به قله هاي پيشرفت و توسعه ايران اسلامي درمقابل تلاش دشمن براي ناكارآمد جلوه دادن حكومت ديني، اوج عزت، اقتدار و سرافرازي را براي كشور رقم زده است.  
وي گفت: جمهوري اسلامي ايران در پرتو عزم نخبگان خود رتبه نخست در فناوري اطلاعات و توليد علم در جهان را كسب كرده است.  
جهانبخش افزود: كسب رتبه هشتم در پرتاب ماهواره، رتبه پنجم در بهينه سازي سلول هاي بنيادي و بومي سازي انرژي هسته اي در جهان، شعار استقلال، آزادي، جمهوري اسلامي را عينيت بخشيده است.  
استاندار بوشهر اظهارداشت: امروز استان بوشهر به عنوان پايلوت امنيتي كشور در عرصه فناوري اطلاعات درحال اجراي زيرساخت توسعه اي است.   
در اين آيين 560 نقطه دولتي در استان بوشهر به شبكه دسترسي پرسرعت اينترنتي متصل  

دعا نکنید زندگی آسانی داشته باشید ، دعا کنید انسانهایی قوی باشید.

جان.اف.کندی
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1264 بار
سپاس‌های دریافتی: 10136 بار

Re: نيروگاه بوشهر بزودي با حضور "مدودف" یا "پوتین" افتتاح می

پست توسط typhoon »

خدایا
دست اجانب از کشور ما کوتاه کن.
خدایا
ما را محتاج بیگانه نکن.
خدایا
این طرح را آخرین مشارکت ما با روسها قرار بده.
خدایا
اندکی به مسئولان ما بصیرت بده.
خدایا
به ما علم همراه با توان عمل به آن عنایت کن.
Old soldiers never die.They just fade away
Major II
Major II
سپاس‌های ارسالی: 221 بار
سپاس‌های دریافتی: 752 بار

پست توسط shadro »

ما که باور نمیکنیم!!!!!!!!!!!!!!!!! :grin: اگه قرار بود آمریکاییها این نیروگاه رو بسازن حتما تا الان نیروگاه بوشهر هزار بار افتتاح شده بود.
تاریخ ایران از جماعت روس نامرد تر به خودش ندیده،مسولان در خواب خفته ما چه موقع میخوان بفهمن خدا میدونه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
Captain I
Captain I
نمایه کاربر
محل اقامت: IRAN
سپاس‌های ارسالی: 2144 بار
سپاس‌های دریافتی: 7632 بار
تماس:

پست توسط HORLIKAN »

shadro نوشته شده:مسولان در خواب خفته ما چه موقع میخوان بفهمن خدا میدونه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

1000 سال بعد از قيامت
بزرگ ترين گناه ترس است .

امام علي (عليه السلام)

Major I
Major I
نمایه کاربر
محل اقامت: Hell
سپاس‌های ارسالی: 1631 بار
سپاس‌های دریافتی: 1526 بار

پست توسط X.Nima »

کمک ها! و همکاری ها! ی آمریکایی هارو هم دیدیم. نکنه فراموش کردین؟
  ...Death to All who Oppose the Horde, We Shall NOT be Destroyed. Shall NOT   نقطه. سر خط.... !...We'll Charge when Satan Laughs

Captain I
Captain I
نمایه کاربر
محل اقامت: تهران-فرودگاه مهرآباد-منطقه يکم هوايي
سپاس‌های ارسالی: 2750 بار
سپاس‌های دریافتی: 7452 بار
تماس:

پست توسط DJ Dani »

هم مانند دوست خوبم مجتبی امیدوارم این آخرین طرح مشترک با روسیه باشد...هرچند اینها تا آخرین قطره خون ما را نخورند بیکار نخواهند نشست.  تصویر   این موضوع شکی نیست که هیچ کدام از قدرت های شرق و غرب هیچ فایده ای به حال ما نداشته اند اما یک موضوع است و آن هم اگر آمریکا و سایر کشورهای غربی قبل از انقلاب از کشور ما گرفتند و با خود بردند لااقل در مقابل مقداری از این پول ها به صورتی به این کشورمان بازگشت و نمونه آن هم تجهیزات خریداری شده برای ارتش بود که علیرغم صحبت های آن زمان مبنی بر عدم استفاده و آهن پاره بودن و خیانت هایی که با کنسل شدن مقدار زیادی از قرارداد ها توسط عده ای صورت گرفت می باشد و به خوبی در طی جنگ شایستگی خود را با توانایی ایرانیان اثبات کردند.   زمان حاضر کاری ندارم که به هر دلیل ایالات متحده با کشور ما دشمنی دارد چون هر کسی دیدگاه خود را دارد و مسلما دیدگاه بنده هم متفاوت با دیگران است, اما روسیه چی؟   کشورمان را همچنان می خورد و در مقابل کوچکترین چیزی بهانه می آورد.   قراداد     و  Su-27  را نگاه بیاندازید که با فاصله و به دلایل واهی کنسل شد...نیروگاه اتمی که هر احدی فهمیده است که چگونه ما را به بازی گرفته اند...
از سال 2000 در حال افتتاح شدن است , به اندازه چند نیروگاه پول گرفته اند در حالی که اگر , اگر ,اگر,... افتتاح شود فناوری سالها قبل را دارد...   بار تعلیق به دلیل قطعنامه , بار دیگر مسائل مالی , دفعه بعد ویروس استاکس نت و...   تصویر   در بعد نظامی.   به ذکر است تجهیزات تحویل داده شده در دهه 90 به دلیل مشکلات مالی شوروی و درایت مسئولان زمان مانند شهید ستاری بود که به بار نشست و همگان شاهد هستند که پس از فروپاشی نظام کمونیستی و روی کار آمدن یلستین چگونه قرار داد باقی      ها به ایران به دلایل تمایل همکاری با غرب و خوشنودی آنها توسط روسیه کنسل شد و در آخر هم بهانه آن شد که بودجه نظامی ایران کافی نبوده است(در مورد میگ 29 تنها ذکر این نکته کافیست که پایگاه سومی هم برای آنها در نظر بود...شیراز) 
 تصویر  دل آدم از این می سوزد که اگر در بحث وسایل غربی به مشکل خورده ایم لااقل می دانیم تحریم هستیم اما در بحث وسایل شرقی با این همه روابط حسنه چی؟    زیاد است.   همان بهتر روی پای خودمان باشیم و ای کاش به جوانان خودمان بهایی بیشتر داده شود تا نشان دهند چگونه همانند ستاره خواهیم درخشید.   باشید.   تصویر  
آخرین ويرايش توسط 1 on DJ Dani, ويرايش شده در 0.
Major II
Major II
سپاس‌های ارسالی: 343 بار
سپاس‌های دریافتی: 478 بار

پست توسط f14tomcat »

ببینیم وتعریف کنیم!فکرکنم اگه خودمون -باهمه ضعفهای تکنیکی ومدیریتی-می رفتیم دنبال نیروگاه ساختن زودتربه نتیجه می رسیدیم تااین روسهای فرصت طلب سودجو اونم تازه بایک نیروگاه قدیمی باتکنولوژی شبیه چرنوبیل!!!!1
Major I
Major I
نمایه کاربر
محل اقامت: Hell
سپاس‌های ارسالی: 1631 بار
سپاس‌های دریافتی: 1526 بار

پست توسط X.Nima »

خوب شد منوتو درباره چرنوبیل گفت. وگرنه ... :::P
کاش درمورد فاجعه تگزاس و خلیج مکزیک و... ههم برنامه پخش میکرد این منوتو!!!!
  ...Death to All who Oppose the Horde, We Shall NOT be Destroyed. Shall NOT   نقطه. سر خط.... !...We'll Charge when Satan Laughs

Captain
Captain
نمایه کاربر

پست توسط typhoon »

سلام
دانیال عزیز ،بله حرف که زیاد است.واقعا هر بار یاد قرداد اس ۳۰۰ و این تاخیر بوشهر می افتم خونم به جوش میاد.والا آمریکایی اگر ما رو چاپید یک چیزی به ما داد الان بعد از ۳۲ سال داره هنوز کار می کنه ،ولی این روسها من نمی دونم چه جور موجوداتی هستند.از یک طرف دم از روابط حسنه میزند و از طرفی قردادها را کنسل می کند.نتیجه اتحاد با عده ای گدا و گرسنه تازه به دوران رسیده بهتر از این نمیشه.همین قرداد تور ام یک و رادارهای نبو رو هم من نمی دونم چطور حاضر شدن به اون عمل کنند.متاسفانه دستگاه دیپلماسی کشور به نظر من از مشکلات شدیدی رنج می بره که این ماجرای اس ۳۰۰ و نیروگاه بوشهر از جمله مثالهای اون است.من که نفهمیدم شعار نه شرقی نه غربی را باور کنم یا این رفتارهای متناقض را.
الان من گفتم گدا و گرسنه ببینید چطور مدافعان روسیه پیداشون میشه تا از این خرس کثیف دفاع کنند!!!
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 5879 بار
سپاس‌های دریافتی: 12411 بار
تماس:

پست توسط Solver »

الان من گفتم گدا و گرسنه ببینید چطور مدافعان روسیه پیداشون میشه تا از این خرس کثیف دفاع کنند!!!

:m:a منظورت من بودم!

دوست من اشتباه نکن، کسی مدافع روسیه نیست، بلکه هدف بنده و برخی دوستان روشن کردن شما بوده است. چون انسان آگاه آنطور سخن نمیگوید که انگار همه چیز را میداند و انسان هر چه سوادش کمتر باشد محکمتر بر عقیده خودش استوار است.

روسیه نه خرس کثیف است نه ...، همانطور که در نظر من آمریکا شیطان بزرگ نیست. اینها کشورهایی هستند که برای منافع مردمان خودشون تلاش میکنند. توهین به دیگر اقوام فقط بیانگر عقب ماندگی ما است که ریشه اش در بی سوادی و تنگ نظری ماست. هر چه سطح سواد بالاتر رود درک انسان نسبت به دیگران گسترده تر است و هر چه سواد کمتر باشد درکش نسبت به خودش بیشتر!

در مورد خیانت روس ها به ایران، باید گفت حتی درصدی از خیانت غرب به ایران نبوده است، اما سرمایه گذاری سنگین برای بزرگ جلوه دادن خیانت های روسیه به ایران از طرف غرب و دست روی دست گذاشتن روس ها در مورد بزرگ کردن خیانت های غرب به ایران باعث شده که جوانان ما امروز فکر کنند روس ها همیشه با ما دشمن بوده و خیانت کرده اند.

بنده خودم در همین سنترال مطلبی در مورد قرادادهای قاجار گذاشتم و کلی از این دوستان وطن پرست هم به به و چه چه کردند، اما واقعیت های روسیه و ایران را هر کجا گفتم، شدم مدافع روسیه و به قول برخی دوستان خائن!

یک توصیه دارم، بهتر است سرمان را بچرخانیم و ببینیم، نه آن چیزهایی را که جلوی چشمانمان میگذارند نگاه کنیم و قضاوت کنیم.

دقت کرده اید در کتاب های تاریخ همین الانمان که مرگ بر انگلیس گاه جزو تکبیر هایمان است، چطور در مورد پیمان شکنی های انگلیس صحبت شده؟ اصلا شده؟ انگلیس به ما تجاوز کرد و ... اما در مورد خیانت هایش حرفی به میان نیامده، بر خلاف روس ها. این خودش کوچکترین اشاره است در این باب.

استالین آن 5 میلیون کرور را بر ما بخشید زمان انقلاب روسیه، اما میدانید ما هنوز بابت وام های قاجار از غرب داریم سالانه پول به آنها پرداخت می کنیم؟ چرا از این پولها حرفی به میان نمیاد ...

اگر بخواهیم آخرین تکه جدا شده از وطن را نگاه کنیم، انگلیس بود که باعثش شد و هنوز یک قرن هم ازش نگذشته اما ما فراموشش میکنیم وقتی در مورد روس ها حرف میزنیم... که از نظر ارزشی فکر کنم دور از واقعیت نباشد که بگویم ارزش همون تیکه کوچیک برای ما به مراتبت بالاتر از کل مناطقی بود که تو اون دو تا عهدنامه از دست دادیم.

برای هر مثال خیانت روس ها، میشه ده ها مورد شدیدتر و البته نزدیک تر از نظر زمانی در مورد غرب زد اما افسوس که چشمان مردم ما تنها حرکتشان پلک زدن جلوی پرده ای است که غرب برایشان کشیده است. به اطراف خود بیشتر نگاه کنیم ...

کشور ما بزرگترین خسارتی که متحمل شده در سال های اخیر چه بوده و عاملش کدام سمت؟ فکر نکنم جواب شما هم چیزی غیر از 8 سال باران موشک بر سر کل کشور و .... باشد. این جنگ هشت ساله ریشه اش غرب بود اگر چه روس ها سمت ما نبودند اما فتنه از غرب بود.

همین تحریم ها خنده دار ترین موارد هست. بر فرض ما حکومت فاسد و ظالمی داریم، آیا تحریم قطعات مصرفی مردم ایران توسط غرب، آسیبش به حکومت ما خواهد رسید یا به مردم؟ آیا پذیرفته است که بگوییم میخواهند ما را متوجه کنند که باید علیه حکومت اقدام کنیم تا تحریم شکسته شود؟

خوب این جز این است که مردم ما را فاقد شعور و فهم لازم برای تشخصی ظالم بودن حکومتشان میدانند؟ یا اینکه خیر شاید فقط هدف فشار به مردم است. و آیا ابله تر از جماعتی که این سیاست ها را تائید میکند میشود از این روابط یافت؟ :-)

و این میان به خاطر تبلیغات هر کس گفت غرب خائن تر از شرق بوده به ما میشود مدافع حقوق شرق و خائن به کشور :?  
Personal Site: [External Link Removed for Guests]
Captain
Captain
نمایه کاربر

پست توسط typhoon »

سلام
منظور من شما نبودید.
بخش هایی که توسط غرب از ایران جدا شد توسط انگلستان بود و زمانی بود که آمریکایی وجود نداشت.
ظاهرا شما جدایی آذربایجان و تاجیکستان و گرجستان و قردادهای ترکمانچای و گلستان و امتیاز شیلات شمال را نادیده می گیرید.
غرب به ما ظلم کرد،صحیح است و بر منکرش لعنت.اما ظاهرا شما اقدامات این خرس کثیف شمالی را نادیده گرفته اید.
اما در رابطه با تحریم
آمریکایی لااقل تکلیفش مشخص است. زمانی که با ما رابطه داشت اف ۱۴ می فروخت و الان هم می گوید تحریم هستید و چیزی به شما نمی فروشم. از یک طرف نمی گویند روابط حسنه و از طرف دیگر پشت هم قراردادها را کنسل کند.
در زمان شاه ما با مشارکت اسراییل پروژه غنی سازی اورانیوم با غنای بالای ۹۰٪ برای سلاح اتمی داشتیم و آمریکا هم مسلما این مسئله رو می دونست و چون ما متحد آمریکا بودیم مشکلی نبود. حالا هم شدیم دشمن آمریکا پس نباید این فناوری را داشته باشیم.لااقل آمریکا و غرب پس از سال ۱۳۳۲ تا الان همیشه با ما رو بازی کردند و تکلیف خود را با ما روشن کرده اند و ما هم متقابلا می دانیم که با چه چیز روبه رو هستیم.اما روسیه چطور؟
حرف بنده کاملا مشخص است
می گویم اگر روابط ما حسنه و دوستانه است پس این داستان بوشهر و اس ۳۰۰ و میگ ۲۹ و غیره چیست؟
فتنه جنگ از طرف غرب بود ،صحیح.
اما من نمی دونم میگ های ۲۵ و تانکهای تی ۷۲ موشکهای اسکاد صدام از کجا آمد؟
مستشاران روس و آلمان شرقی و کوبا از کجا آمدند؟
ابر پایگاه های عراق ساخت یوگوسلاوی از کجا آمد؟
روسها اگر واقعا حسن نیت داشتند،انبارهای تسلیحاتی صدام رو پر نمی کردند.جهت اطلاع شما ارتش عراق و خصوصا نیروی زمینی آن با سیستم روسی تسلیح شده بود.
در ضمن بنده هیچ وقت ادعا نکردم همه چیز می دانم.شما هم لطف کنید و برای ادعا خود مبنی بر باز پرداخت وام های زمان قاجار مدرکی بیاورید.
ارسال پست

بازگشت به “ساير گفتگوها”