مدیران انجمن: رونین, Shahbaz, MASTER, MOHAMMAD_ASEMOONI, شوراي نظارت

البته وقتی ناراحت شد می تونه داد بزنه تا مشت محکمی به دهان استکبار جهانی باشه می تونه هم علت و ریشه این کار رو پیدا کنه
ahmagh2 نوشته شده:دوستان هرکسی هر نمادی داره هر پرچمی داره هر چیزی که میپرسته به خودش ربط داره تا جایی که به کسی آسیب نرسونه
یه زمانی می رفتیم (می بردنمون) راهپیمایی تو اصفهان .....
مرگ بر این مرگ بر اون پرچمها رو آتیش می زدیم
حالا تو سوریه یه پرچم سه رنگو با نماد الله آتیش می زنن مرگ بر اسم کشورشو داد می زنن (کسایی که می گن اینا همشون شورشی هستند حق ندارن بگن مردم بحرین و لیبی انقلابی بودن ) با مرگ بر این و اون و آتیش زدن پرچم کسی بهمون نمی گه پسر شجاع

Sami 1993 نوشته شده:مثل اینکه بعضی ها از این کار خیلی ناراحت و عصبانی شده اند .
آخر سر هم کسی جواب من رو نداد که سوریه هم مثل لیبی نفت داره یا نه ؟

metal_korn نوشته شده:کسی نگفت سوریها شورشی هستن خواسته های مشروعی داشتن آمریکا و اسراییل و عربستان با استفاده از تروریستهاشون و با شلیک به مردم و نیروهای نظامی 1200 نفر نظامی و 2000 نفر از مردمو کشتن

(نمیدونم بخندم یا گریه کنم؟!)

John rider نوشته شده:کتاب revolution
"جانوری اززمین
سپس جانورعجیب دیگری دیدم که ازداخل زمین بیرون آمد....وهمه ی کسانی که اورانمی پرستیدند،به مرگ محکوم کند.ازاین گذشته،بزرگ وکوچک،فقیروغنی،برده وآزاد را وادارکرد،تاعلامت مخصوص رابردست راست یاپیشانی خودبگذارند.وهیچ کس نمی توانست شغلی بدست آوردیاچیزی بخردمگراین که علامت مخصوص این جانور،یعنی اسم ویاعدداورابرخودداشته باشد.این خودمعمایی است وهرکه باهوش باشدمیتواندعددجانوررامحاسبه کند.این عدد،اسم یک انسان است ومقدارعددی حروف نام او666است."

airplane نوشته شده:شما فرمودین فاقد ارزش مذهبی. از کی تا حالا شیطان پرستی تو جرگه مذهب قرار گرفته که این حرفها فاقد ارزش مذهبی شده؟
به شما پیشنهاد میکنم حتما یه سری به کتاب قانون الیستر کرائولی بزنید تا از همون جلد کتاب تا اخرش به راحتی بفهمید که 666 به چی میگن و به چی رط داره.
دیگه ارتباط الیستر کرائولی رو که با فراماسونها که کسی نمیتونه کتمان کنه.
هرکسی هم در مورد این موضوع هر سوالی داره حتما بعد از یه سرچ کوچولو توی اینترنت بیاد از خودم بپرسه انشالله به جوابش برسه.
John rider نوشته شده:وهرفردی که بجزمتن فوق چیزی گفته است،تنها حاصل برداشت های خوداوبوده.وفاقدارزش مذهبی است.