پيام مهم ايران به اردوغان و پاسخ وي

در اين بخش ميتوانيد درباره موضوعاتي كه در انجمن براي آنها بخشي وجود ندارد به بحث و گفتگو بپردازيد

مدیران انجمن: رونین, Shahbaz, MASTER, MOHAMMAD_ASEMOONI, شوراي نظارت

قفل شده
Captain
Captain
نمایه کاربر
محل اقامت: جمهوری اسلامی ایران
سپاس‌های ارسالی: 4180 بار
سپاس‌های دریافتی: 22794 بار
تماس:

پست توسط Sami 1993 »

ساير گفتگوها centralclubs به نقل از :

تصویر

مسئولان ارشد جمهوری اسلامی ‫ايران اخيرا پيام مهمي را به رجب طیب اردوغان، نخست وزیر ترکیه، ارسال کرده اند.

به گزارش مشرق به نقل از جهان، محوریت اين پيام که به صورت شفاهي به اردوغان منتقل شده، مواضع و رویکرد تامل برانگیز ترکیه در عرصه سیاست خارجی منطقه است.
در این پیام با اشاره به برخی مواضع تامل برانگیز اردوغان در قبال رویدادهای منطقه، تاکید شده است ترکيه هرگز موفق نخواهد شد جايگاه ايران در منطقه را اشغال کند.‬
مسئولان ارشد ایران به نخست وزیر ترکیه هشدار داده اند که "‫مطمئن باشيد دولت آمريکا حامي قابل اعتمادي براي شما نخواهد بود و دیر یا زود شما را زمين خواهد زد."
در این پیام این تصور که همراهی و تبعیت از دولت آمریکا، اجازه قدرت نمایی و نقش آفرینی موثر در منطقه را به ترکیه خواهد داد، تصوری اشتباه و بی اساس دانسته شده است.
اردوغان در هفته های گذشته مواضع مختلفی در جهت تامین منافع آمریکا و حامیانش در منطقه اتخاذ کرده و همزمان با تهدید سوریه، در اقدامی عجیب به ناتو اجازه داد در خاک ترکیه سیستم سپر موشکی مستقر کند. این در حالی است که ناتو و اتحادیه اروپا هنوز اجازه ورود ترکیه به این نهادها را نداده اند.
نخست وزیر ترکیه پس از دریافت این پیام جا خورده و به توصیف حاضران، ترس و غافلگیری بر چهره او تسلط پیدا کرده است به طوری که وی تا دقایقی سخن نگفته و ترجیح داده سکوت کند.
‫اردوغان سپس در پاسخ به این پیام شفاهی اذعان می کند که "ما هيچ وقت نمي توانيم و نخواستيم جاي ايران را در منطقه بگیریم."

گفتنی است، چندی پیش نیز رئیس جمهوری اسلامی ایران با نخست وزیر ترکیه تماس تلفني داشت که محورهای پیام شفاعی مذکور در آن مطرح شده بود.
دکتر احمدی نژاد در اين گفت وگو با تاکید بر مواضع آگاهانه ایران در قبال مسائل منطقه بویژه سوریه، به اردوغان گفته است، شما در موضع گیری هایتان اشتباه مي کنيد‬.
‫اردوغان هم در پاسخ با دفاع از رویکرد ترکیه درباره تحولات سوریه، تاکيد کرده که موضع ايران در قبال سوريه اشتباه است‬. او البته دلیل روشنی در تایید ادعای خود بیان نکرد.
Major
Major
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 3625 بار
سپاس‌های دریافتی: 3960 بار

Re: پيام مهم ايران به اردوغان و پاسخ وي

پست توسط Qaher1406 »

باسلام
اصل خبرکه ردوبدل شدن پیام باشه شاید درست باشه ولی این تیکش که

نخست وزیر ترکیه پس از دریافت این پیام جا خورده و به توصیف حاضران، ترس و غافلگیری بر چهره او تسلط پیدا کرده است به طوری که وی تا دقایقی سخن نگفته و ترجیح داده سکوت کند.

اغراق شده ،همون قضیه ی یک کلاغ ، چهل کلاغه
عبارات حک‌شده بر شمشیر پیامبر(ص)

آیت‌الله سیدمحمد ضیاءآبادی در کتاب «خاتم انبیا، رحمت بی‌انتها» آورده است: مرحوم علامه مجلسی(ره) از امالی مرحوم شیخ صدوق(ره) نقل کرده است که در دستگیره شمشیر رسول اکرم(ص) این چند جمله نوشته شده بود:

« صِلْ مَنْ قطعک و قُلِ الحقَّ و لَوْ عَلیکَ یا علی نَفْسِکَ و أحْسِنْ بِمَنْ أسَاءَ إلیْکَ »

ترجمه

« اگر کسی از تو برید، تو به او بپیوندو(همیشه و در هر جا) آنچه حق است بگو اگرچه به زیانت تمام شودونیکی کن درباره کسی که به تو بدی کرده است »

[External Link Removed for Guests]
Major I
Major I
سپاس‌های ارسالی: 822 بار
سپاس‌های دریافتی: 1585 بار

پست توسط saeedjiji »

alibig نوشته شده:باسلام

اصل خبرکه ردوبدل شدن پیام باشه شاید درست باشه ولی این تیکش که

اغراق شده ،همون قضیه ی یک کلاغ ، چهل کلاغه

من و شما که اونجا نبودیم ببینیم واکنش آقای نخست وزیر چی بوده!

شاید عین حقیقت باشه

ولی اگر خبر این پیغام درست باشه ، به شخصه احساس غرور ملی کردم

خیلی لذت بردم
تصویر

نمیدونی که قبل از رفتن من , چه مردایی که رفتن برنگشتن

چشای خیلیا از عشق تر شد , دلهاشون به خدا نزدیکتر شد
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 5879 بار
سپاس‌های دریافتی: 12411 بار
تماس:

پست توسط Solver »

بله، متاسفانه ما هنوز دنبال این مسائل هستیم و بعد از چند هزار سال هنوز نفهمیده ایم ناکار آمد ترین حالت احساسی یک انسان همین جلوی خودش بلند شدن و خودستایی است، وای به حال روزی که اجتماعی بشه دامن گیر جامه ...

البته وقتی جناب احمدی نژاد در مقام یک رئیس جمهور چشمش به پهن بودن یا نبودن فرش قرمز جلوی پای رئیس جمهور پیشین مملکت در فلان کشور هست و مثلا این را یک ملاک برتر بودن خودش بشمارد، انتظار بیشتری از مردم کشور نمیتوان داشت.

در مورد ترکیه،
این روزها ترک ها در حال پشت سر گذاشتن تجربه منحصر به فردی در روابط بین الملل هستند. هدف ایشان دقیقاً این است که جایگاه رهبریت کشورهای منطقه را به دست بگیرند جایگاهی که این روزها تقریباً دست ایران است. البته برای این کار فقط با آمریکا دوستی نکردند، با اسرائیل هم دشمنی کردند و از آن مهم تر با خود ایران دوستی گرفتند. اما مطمئناً تا زمان تغییر رئیس جمهور ایران گام بلندی در زمینه هدفشون بر نخواهند داشت.
Personal Site: [External Link Removed for Guests]
New Member
سپاس‌های ارسالی: 14 بار
سپاس‌های دریافتی: 55 بار

پست توسط jouker »

رهبریت کشور های منطقه در دست ایران :eek: میشه بگبن ابن کشور های منطقه چندتا هستن و رهبری کدوماشون توی دست ایرانه من که هر چی فکر میکنم فقط دشمن میشمارم
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Solver »

,

فکر کردن بسیار خوب است، اما پیش نیاز به نتیجه رسیدن تفکر در مورد برخی مسائل، مطالعه و تحقیق در اون موارد است.
Novice Poster
Novice Poster
سپاس‌های ارسالی: 9 بار
سپاس‌های دریافتی: 138 بار

پست توسط gsm_nazari »

گاها نظرات دوستان رو میخونم منم مثل اردوغان چند دقیقهای به فکر میرم که: چی میگین رهبری منطقه مدیریت جهان قدرت..........
مرد مومن ملت نمیتونن نون شبشونو در بیارن . بی کاری بیداد میکنه هزار مصیبت رو زندگی مردمه از چی میگی مدیریت منطقه
ای کاش مدیر نبودیم مثل ترکیه ناظم بودیم حال و روزمون این نبود
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Solver »

ملت تلاش کنند، من هم جزو همین ملت هستم، اتفاقاً جزو طبقه خاصی هستم که چندان هم شرایط رفاهی مساعدی برای ترقی در هیچ زمینه ای را نداشتم، اما با تلاش آن همه نه خیلی زیاد، هم پیشنهادات کاری مختلفی دارم و هم گزینه های متفاوت برای ادامه تحصیل و رشد سوادی، اتفاقا همین چند روز پیش حدود 10 - 15 نفر از دوستان نزدیک را به مشورت در مورد انتخاب مسیر آینده خودم گرفتم و این یعنی وجود حق انتخاب برای آینده.

اما از یک نظر حرف شما درست است، در کشور ما افرادی که اهل تلاش نباشند حق انتخاب برای مسیر زندگی خود ندارند که از نظر من چیز خیلی خوبی هم هست.
Major II
Major II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 3045 بار
سپاس‌های دریافتی: 1123 بار

پست توسط shaman »

دوست من فکر کنم شما حق انتخاب تاحالا حس نکردی که این حرفو میزنی من خیلی‌ از دوستان خودم و حتا خودم بر حسب تلاش بسیار زیاد حتا نتونستن رشته‌ای که میخوان بخونن، کار هم که زیاد هست البته تو جاهای عوضی‌ یه چرخی در سطح تهران بزنید ببینید چنتا راننده تاکسی فوق لیسانس رشته‌های پر در آماده دنیارو می‌بینید هرکی‌ جای خودشو باید داشته باشه، قصد انحراف تاپیک رو ندارم ولی‌ واقعاً خونه آدم به جوش میاد وقتی‌ بعضی‌ چیزارو می‌بینه بد اینجور نظرات میشنوه
ways of the West
wisdom of the East
قفل شده

بازگشت به “ساير گفتگوها”