اگر از خدا می‌ترسید ماشین ایرانی سوار شوید

در اين بخش ميتوانيد درباره موضوعاتي كه در انجمن براي آنها بخشي وجود ندارد به بحث و گفتگو بپردازيد

مدیران انجمن: رونین, Shahbaz, MASTER, MOHAMMAD_ASEMOONI, شوراي نظارت

ارسال پست
Captain
Captain
نمایه کاربر
محل اقامت: شهرکرد
سپاس‌های ارسالی: 1385 بار
سپاس‌های دریافتی: 3738 بار
تماس:

اگر از خدا می‌ترسید ماشین ایرانی سوار شوید

پست توسط sayeh_roshan_1988 »

طرح کاهش 10 درصدی تعرفه واردات خودرو به کشور از 90 به 80 درصد، پیشنهادی بود که فخرالدین حیدری، نماینده سقز و بانه، اردیبهشت امسال در مجلس شورای اسلامی مطرح کرد و با مخالفت نمایندگان مواجه شد و به تصویب نرسید.
  یکی از مخالفان این طرح نادر قاضی‌پور، نماینده مردم ارومیه و عضو کمیسیون صنابع و معادن مجلس بود. از مهم‌ترین دلایل او برای این مخالفت ضمن استناد به سخنان مقام معظم رهبری مبنی بر خرید کالای داخلی و گسترش تولیدات داخلی، این بود که کاهش تعرفه واردات خودرو موجب خروج سرمایه کشور به جیب دشمنان می‌شود و وضعیت اشتغال را در داخل به مخاطره می‌اندازد. وی در این گفتگو به دلایل مخالفتش با این طرح می‌پردازد: 

• در موضوع پیشنهاد کاهش 10درصدی تعرفه واردات خودرو که چندی پیش توسط یکی از نمایندگان در مجلس مطرح شد اما تصویب نشد شما از مخالفان طرح بودید. دلیل این مخالفت را برای ما توضیح دهید.
  با توجه به اینکه هم‌اکنون ایران اسلامی توانسته در چند کشور خارجی، حتی کشورهای اروپایی مثل فرانسه، ماشین‌های تولیدی خود را صادر کند، چرا ما باید اجازه بدهیم کشورهایی که هر روز ما را تحریم و تهدید می‌کنند، ماشین‌هایشان وارد ایران شود و کارخانجات داخل ایران ضربه ببینند؟ 
 ما دو گروه خودروساز داریم، ایران خودرو و سایپا که متعلق به کل ایران اسلامی هستند. مال چندین هزار جوان رشید ایرانی است که با مدارک تحصیلی مختلف در این کارخانه‌ها کار می‌کنند. 
 چندین هزار نفر هم در کارخانه‌های قطعه‌سازی بخش خصوصی کار می‌کنند. ما درحال‌حاضر یک مشکل بسیار مهم در ایران داریم که مشکل اشتغال است. 
 با وارد کردن هر ماشین خارجی، یک خانواده ایرانی بیکار می‌شود اما با تولید یک ماشین ایرانی یک خانواده ایرانی صاحب شغل می‌شود و این شعار ماست. 
 من خودم اگر قدرتی داشته باشم، ورود ماشین‌های سواری خارجی را به کشور ممنوع می‌کنم. البته ماشین‌های سواری را، نه ماشین‌های بزرگ که مثلا در معادن استفاده می‌شوند و کاری هستند چون آنها را لازم داریم و باید وارد کنیم اما درحال‌حاضر که خودمان ماشین‌سواری تولید می‌کنیم، چه نیازی داریم که بنز و ب.ام.و وارد کنیم و جوانان مملکت‌مان را بیکار کنیم و عرض کشور را مفت دست خارجی‌ها بدهیم که هر روز علیه ما توطئه می‌کنند. 

• خود شما چه خودرویی سوار می‌شوید؟
  من پژو 2000 سوار می‌شوم، تولید سال 1382. 

• این پژو نسبت به یک خودرو سواری خارجی بهتر است و دچار مشکل نمی‌شود؟
  مشکلات ماشین از نگهداری به‌وجود می‌آید. وقتی به جلوبندی، روغن، لاستیک‌ها، ترمز و... به‌موقع رسیدگی کنید، کمتر دچار مشکل می‌شود. 
 ماشین من خیلی معمولی است. آن زمان که این را خریدم، نماینده نبودم. سال 82 برای خرید این ماشین پول جمع کردم، با هزار زحمت، قسطی ریختم به حساب ایران‌خودرو و یک پژو 405 تحویل گرفتم. 
 الان هم با این ماشین گاز بدهم تا 180کیلومتر سرعت می‌رود. برای اینکه خوب نگهداری می‌کنم.هر وقت با خانواده به مشهد می‌رویم و برمی‌گردیم، اولین کاری که می‌کنم می‌روم جلوبندی ماشین را آچارکشی می‌کنم. 

• درواقع می‌توان نتیجه گرفت شما به‌عنوان یکی از اعضای کمیسیون صنایع و معادن در مجلس شورای اسلامی موافق تسهیل شدن واردات خودرو به کشور نیستید.
  من مخالف سرسخت واردات ماشین‌های سواری هستم. 

• اما آقای قاضی‌پور در آن سوی ماجرا نیز استدلالی بیان می‌شود، خودروهای داخلی کیفیت مناسب ندارند، تنوع محصول چندانی دیده نمی‌شود و در بسیاری مواقع ما شاهد صدمات جانی سرنشینان به‌دلیل مشکلات فنی نیز هستیم!
  در این مورد شما از قول من بنویسید که ‌ای قطعه‌سازان، شما اگر راست می‌گویید و به تولیدات خودتان اطمینان و اعتقاد دارید، از خدا بترسید و ماشین ایرانی سوار شوید. 
 می‌دانید چرا؟ یک روز جلسه‌ای داشتیم با قطعه‌سازان کشور، من قبل از جلسه رفتم اول پارکینگ را نگاه کردم ببینم مدیران کارخانه‌های قطعه‌سازی با چه ماشین‌هایی آمده‌اند، دیدم همه با ماشین‌های خارجی آمده‌اند. برای همین در آن جلسه اصلا صحبت نکردم و برگشتم. گفتم اینها حتی به تولیدات خودشان اعتقاد ندارند. 

• با توجه به همین توضیح شما، چطور مردم باید به تولیدات داخلی اعتماد کنند و فقط خودروهای ایرانی بخرند؟
  شما می‌دانید که پژوهای 206 که ایران به فرانسه صادر می‌کند، فرانسوی‌ها سرودست می‌شکنند که آنها را بخرند؟
الان در بلاروس، تمام استانداران و معاونان نخست‌وزیر، همه سمند ایران را سوار می‌شوند. اصلا اجبار است آنجا و اینها را من با چشم خودم دیدم.

• نظر شما در مورد برخی تولیدات یک شرکت خودروسازی داخلی که در یک مقطع زمانی حتی در حالت ایستاده دچار سانحه می‌شدند، چیست؟ آیا فکر می‌کنید مشتری می‌تواند به‌راحتی به ایمنی این خودروها اعتماد کند؟
  تا جایی که من اطلاع دارم از ابتدای سال 90 تابه‌حال گزارش چنین اتفاقی را نداشتیم و ما در آن قانونی که امسال تصویب کردیم برای افزایش تعریفه واردات، آنجا بالا بردن کیفیت تولیدات جدید کارخانه‌های خودروسازی هم مصوب شده است. 

• نظرتان در مورد خودروهای خارجی که در ایران مونتاژ می‌شود، چیست؟
  بحث مونتاژ فرق می‌کند برای اینکه موضوع اشتغال را تحت‌تاثیر قرار نمی‌دهد. اگر حداقل 51درصد قطعات آن ماشین خارجی که مونتاژ می‌کنیم در ایران تولید شود من موافقم اما اگر پنجاه-پنجاه هم باشد من مخالف مونتاژ ماشین خارجی هستم. 

[External Link Removed for Guests]

کارت پستال درخواستی اعضای سنترال
Major II
Major II
سپاس‌های ارسالی: 1984 بار
سپاس‌های دریافتی: 1829 بار

Re: اگر از خدا می‌ترسید ماشین ایرانی سوار شوید

پست توسط GHAZALAK88 »

اون وقت ایران خودرو وسایپا چی میسازن پراید20سال پیش نه با اون کیفیت اولیه ومشتی محصولات مشتق شده از پژو405 وما هم مجبوریم به اسم حمایت از تولیدات داخلی که سودش معلوم نیست تو جیب کی میره جونمونو بگیریم کف دست وسوار این ماشینا بشیم
تصویر تصویر تصویر [External Link Removed for Guests]تصویر تصویر تصویر
تصویر وبلاگ ابشار زیباو دل انگیز شوی تصویر

تصویر تصویر
Major I
Major I
سپاس‌های ارسالی: 4044 بار
سپاس‌های دریافتی: 1081 بار

پست توسط Mohammad.Jafar »

تولید کنندگان وحشتناک گران فروش خودرو داخلی هم که نباید از خدا بترسند که گفته:"ویل للمتففین"
Rookie Poster
Rookie Poster
سپاس‌های ارسالی: 308 بار
سپاس‌های دریافتی: 121 بار

پست توسط Persian_ranger »

شما می‌دانید که پژوهای 206 که ایران به فرانسه صادر می‌کند، فرانسوی‌ها سرودست می‌شکنند که آنها را بخرند؟

پناه میبرم به خدا.... واقعا تنها چیزی که در ایران توجه نمیشه یهش شعور و درک مخاطب و نفهم تلقی کردن مردمه.
این آقا یه لطفی کنه دست کنه تو جیبش یه مجله ماشی، هفته نامه دنیای خودرو... چیزی بخره بخونه بفهمه دنیا دست کیه.
الان در بلاروس، تمام استانداران و معاونان نخست‌وزیر، همه سمند ایران را سوار می‌شوند. اصلا اجبار است آنجا و اینها را من با چشم خودم دیدم.

والله تا جایی که من خبر داشتم سمند های ال ایکس فول آپشن (ایربگ، ای بی اس، آین های تاشوی برقی، یخچال...) به بلاروس صادر میشد با قیمت 7 میلیون تومان. البته الان بیشتر در ناوگان تاکسیرانی این کشورها فعاله. زیاد هم راضی نیستن بدلیل استهلاک و مصرف بالاش
Captain
Captain
محل اقامت: شیراز
سپاس‌های ارسالی: 22364 بار
سپاس‌های دریافتی: 5559 بار

پست توسط Present »

ای خدا این مجلس ( خانه ملت ایران ) رو زیر و رو کن تا از شر همشون راحت بشیم . یک مشت آدم عصر دقیانوسی نشسته اند در مجلس برای خودشون فتوا در می کنند . :lol:
پروانه نیستم که به یک شعله جان دهم / شمعم که سوزم و دودی نیاورم

گــــــــــــــــاهی تــــــــــــــاوان شیــــــــــر بودن قـــفس اســـت ...
امــــــــا شـــــغال هــــا در شـــــهــــر آزاد مـــــیگـــــــردنــــــــــد ... !

به زودی تعمیرکار لب تاپ می شم :-)
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
محل اقامت: کرج پلاک 43!
سپاس‌های ارسالی: 6716 بار
سپاس‌های دریافتی: 12104 بار
تماس:

پست توسط Mohammad 1985 »

تیتر رو تصحیح می کنم :
اگر پول ندارید و مجبورید که از جون خودتون خانواده تون صرف نظر کنید !!! خودروی ایرانی سوار بشید !
به همه سياستمداران مشکوک باش.
جکسون براون
Captain
Captain
نمایه کاربر
محل اقامت: جمهوری اسلامی ایران
سپاس‌های ارسالی: 4180 بار
سپاس‌های دریافتی: 22794 بار
تماس:

پست توسط Sami 1993 »

Mohammad 1985 نوشته شده:تیتر رو تصحیح می کنم :

اگر پول ندارید و مجبورید که از جون خودتون خانواده تون صرف نظر کنید !!! خودروی ایرانی سوار بشید !

اگر می خواهید زودتر به خدا برسید ، ماشین ایرانی سوار شوید !
Captain I
Captain I
نمایه کاربر
محل اقامت: IRAN
سپاس‌های ارسالی: 2144 بار
سپاس‌های دریافتی: 7633 بار
تماس:

پست توسط HORLIKAN »

خنده خنده خنده . ولي غربياي كافر حقوقي كه براي سگ و گربه شون قائلا. از
حكومت اسلامي ايران براي شهرونداش قائله بيشتره

من بودم و ديدم تريلر هوو تو دماوند چجوري ترمز خالي كرده بود مثل كمباين مردمو درو ميكرد.

بعد يه هفته سررررررررررررررررررررررردار بي كفايت رويانيان دوباره واردات اين اشغال كاميون رو شروع كرد.

يه جكي بود خونده بودم

يارو ميره اون دنيا نكر منكر ازش ميپرسن چجوري زندگيتو گذراندي . وحي نازل ميشه اين ايرانيه ولش كنين بدبختو .........................
بزرگ ترين گناه ترس است .

امام علي (عليه السلام)

Fast Poster
Fast Poster
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 3148 بار
سپاس‌های دریافتی: 393 بار

پست توسط apple2009 »

اگر از خدا می ترسن یه همچین آشغالهایی به مردم نندازن
Major I
Major I
محل اقامت: البرز
سپاس‌های ارسالی: 5392 بار
سپاس‌های دریافتی: 4116 بار
تماس:

پست توسط FARSHAD.ADL »

کاش تو واردات چیزای دیگه ام اینقد سخت گیر بودن.چند وقت پیش یجا خوندم که یه بنده خدایی به بخاطر استفاده از داروی بیهوشی چینی فوت کرده و هیشکی ام صداشو در نیاورده.
Novice Poster
Novice Poster
سپاس‌های دریافتی: 74 بار

پست توسط Ashkani1365 »

[FONT=Times New Roman]بله آقایون اگر از خدا می‌ترسید ماشین ایرانی سوار شوید

امکان زخمی یا کشته شدن راننده حتما در پژو یا پراید وجود دارد مثل هر ماشین دیگری اما امکان اش صد برابر بیشتر میشه اگراز این پل مسخره عبور کنید! چه پژو405 چه پراید. از تماشا این ویدیو اشکم در آمد

Rookie Poster
Rookie Poster
سپاس‌های ارسالی: 308 بار
سپاس‌های دریافتی: 121 بار

پست توسط Persian_ranger »

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
 "یولادزمیر سیاماشکا" معاول اول نخست وزیر بلاروس گفت: دولت بلاروس به شدت از عملیات مونتاژ شرکت ایران خودرو در مورد ماشین های سمند در کارخانه اش در نزدیکی "منیسک" ناراضی است.
به گزارش سرویس ترجمه خبرگزاری "انتخاب" (Entekhab.ir)، وی افزود: تا به حل تنها 1000 ماشین تولید شده است که به فشار بنده ، تمام انها توسط وزارتخانه های و ادارات دولتی خریداری شده است. ( قابل توجه آقای قاضی پور)
"یولادزمیر سیاماشکا" معاول اول نخست وزیر بلاروس گفت: در حالی که قیمت این ماشین های ایران خودرو به شدت بالا است، اما مدل های ماشین هایشان بسیار قدیمی و از تاریخ گذشته است.
وی افزود: اکنون در حال مذاکره با چینی ها برای ساختن یک کارخانه مشترک با انها در بلاروس هستیم.
به گزارش سرویس ترجمه خبرگزاری "انتخاب" (Entekhab.ir)، "یولادزمیر سیاماشکا" معاول اول نخست وزیر بلاروس افزود: دولت بلاروس سعی کرد که شریک ایرانی را متقاعد کند که تولید شاسی اتوموبیل را از ایران به اینجا منتقل کنند و با قیمت تولید پایینتری، اما آن ها قبول نکردند.
وی در پایان گفت: اگر با چینی ها به توافق برسیم ، پروژه ایرانی ها ضایع شده و به حاشیه می رود! [External Link Removed for Guests]   
ارسال پست

بازگشت به “ساير گفتگوها”