200میلیون هزینه بازی جنگنده ایرانی+عکس

در اين بخش شما ميتوانيد درباره کليه مباحث بازيهاي كامپيوتري به بحث و تبادل نظر بپردازيد

مدیر انجمن: شوراي نظارت

Major
Major
نمایه کاربر
محل اقامت: پشت كامپيوتر !
سپاس‌های ارسالی: 10734 بار
سپاس‌های دریافتی: 5977 بار
تماس:

200میلیون هزینه بازی جنگنده ایرانی+عکس

پست توسط nima-rad »

طراح این بازی در گفت و گو با خبرنگار برنا درباره موضوع بازی می‌گوید: این عملیات با رمز «کمان 99 » در جواب حمله هوایی عراق بوده که در اوایل جنگ بر علیه ایران انجام می شود. از چندین پایگاه هوایی همزمان هواپیماهای جنگنده ایرانی بلند شده و تمام پدافند هوایی عراق را موشک باران می کنند؛ این حمله باعث فلج شدن عراق می شود.

تصویر 

«علی ده شیخ» طراح 27 ساله بازی دارای مدرک مهندسی کامپیوتر و سابقه قبلی از مدلینگ بازی های رایانه ای و انیمیشن سازی است.
وی درباره هزینه تولید این بازی می گوید: 200 میلیون تومان هزینه تولید این بازی هزینه صرف شده و مورد تایید بنیاد ملی بازی های رایانه ای است.

تصویر 

ده شیخ توضیح می‌دهد: برای طراحی هواپیماهای استفاده شده در بازی به سراغ نیروی هوایی ارتش رفته و هواپیماهایی مثل F4، F5 و F14را از روی نمونه های اصلی طراحی کردیم ولی برای طرح میگ‌های عراقی چون امکان دسترسی به آنها وجود نداشته از روی عکس طراحی انجام شد.
بنابراین گزارش در این بازی امیر قهرمان داستان، خلبان جنگنده پایگاه هوایی نوژه همدان است؛ نامزد او ناهید پس از اشغال قصر شیرین در روز 31 شهریور گم می شود و در قسمتی از داستان امیر بر روی زمین به دنبال او می گردد ولی در سایر بخش ها کاراکتر بازی سوار بر هواپیما است.
طراحی این بازی در ادامه گفت و گو می گوید: ایده های پروازی این بازی از روی بازیHAWX گرفته شده و انجین بازی در حد همان بازی است و قابلیت رقابت با نمونه های خارجی را دارد.

تصویر 

وی در انتها عنوان می کند: این بازی از سه بخش، تیم فنی 12 نفره، تیم دوبلاژ و پشتیبانی بهره برده است. این بازی در نمایشگاه دبی عرضه می شود و از اواخر اسفندماه در بازار ایران قابل دسترس است.

تصویر تصویر تصویر
 [External Link Removed for Guests] 
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 559 بار
سپاس‌های دریافتی: 3796 بار

Re: 200میلیون هزینه بازی جنگنده ایرانی+عکس

پست توسط Morteza313 »

و تمام پدافند هوایی عراق را موشک باران می کنند؛ این حمله باعث فلج شدن عراق می شود.

خدا خیر بده این برادران سایبری رو
یه نی گذاشتن تو بودجه مملکت ... ها بخور بخوره...200 میلیون!!!

آقای نرم افزار یه سر به همین سنترال میزدی یه ارزن سواد پیدا میکردی در مورد تاریخچه نهاجا

بنابراین گزارش در این بازی امیر قهرمان داستان، خلبان جنگنده پایگاه هوایی نوژه همدان است؛ نامزد او ناهید پس از اشغال قصر شیرین در روز 31 شهریور گم می شود و در قسمتی از داستان امیر بر روی زمین به دنبال او می گردد ولی در سایر بخش ها کاراکتر بازی سوار بر هواپیما است.

مدیونید به اونهمه قهرمانی ها و رشادتهای نهاجا با اینهمه بی کفایتی و سطحی نگری،
نکردید نامه های عباس دوران به همسرش رو بخونید، ببینید رابطه ها چجوری بوده ...

فقط حسابتون باشه روز قیامت!
ان الارض یرثها عبادی الصالحون ......
New Member
سپاس‌های ارسالی: 5 بار
سپاس‌های دریافتی: 8 بار

پست توسط MASHREGH.DEFENCE »

حالا یک بازی است،خیلی سخت نگیرید.شاید چیز خوبی از کار درآید. :razz:
Super Moderator
Super Moderator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 19718 بار
سپاس‌های دریافتی: 21369 بار

پست توسط SAMAN »

Morteza313,

اصل قضیه رو دریاب برادر!!
پیام حکم قتل خود شنفتن مرا خوشتر بود, از یک تملق به نزد مردمان سفله گفتن!
Novice Poster
Novice Poster
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 236 بار
سپاس‌های دریافتی: 301 بار

پست توسط MAHDI 42 »

«طراحی این بازی در ادامه گفت و گو می گوید: ایده های پروازی این بازی از روی بازیHAWX گرفته شده و انجین بازی در حد همان بازی است و قابلیت رقابت با نمونه های خارجی را دارد.»

این جمله دو حالت داره:
1- هاکس رو دستکاری کردن و کل بازی از دستکاری اون ساخته شده.
2-خودشون یه بازی در حد هاکس ساختن
غصه ی دیروز را نخور ،   را غنیمت بشمار ، نگران فردا نباش. 

پیامبر اکرم (ص)
Captain I
Captain I
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 8092 بار
سپاس‌های دریافتی: 3732 بار

پست توسط KH.I.A.2500 »

من HAWX را بازی نکردم ولی امیدوارم کنترل هواپیما زیاد پیچیده و سخت نباشه !

*  *
*  جز ايران نباشد مرا نام ياد *   * * * *    * * *   *  که يزدان مرا زين سبب کام داد *  * *   
Major II
Major II
نمایه کاربر
محل اقامت: iran
سپاس‌های ارسالی: 3296 بار
سپاس‌های دریافتی: 2088 بار
تماس:

پست توسط Cloor Master »

حالا کاش ارزش دویست میلیون را داشته باشد مخصوصا صحنه های زمینیش تو این دو تا تصویر که زیاد بخاری نداشت
و آنهایی که بر بلندای آسمان
پرواز تا بینهایت را
بر قلب آسمان
تا ابد در اوج گرفتن
بر بلندای آسمان نامت ایران
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
محل اقامت: کرج پلاک 43!
سپاس‌های ارسالی: 6716 بار
سپاس‌های دریافتی: 12104 بار
تماس:

پست توسط Mohammad 1985 »

razates نوشته شده:حالا کاش ارزش دویست میلیون را داشته باشد مخصوصا صحنه های زمینیش تو این دو تا تصویر که زیاد بخاری نداشت

مگه کشکه ! یه تیم 12 نفره با 200 میلیون هزینه که البته ایده و موتور بازی و ... ساخت خودشون نیست چی کار می تونن بکنن ! بازیهای خارجی رو بعضا چندصد نفر در ساختش مشارکت دارن و البته با بودجه های چندین میلیون دلاری
به همه سياستمداران مشکوک باش.
جکسون براون
Novice Poster
Novice Poster
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 236 بار
سپاس‌های دریافتی: 301 بار

پست توسط MAHDI 42 »

هاکس یکی از بهترین وشاید بهترین بازی هواییه که تمام جنگنده ها و بمب افکن های موجود عصر مدرن رو توش میتونید ببینید.اف4-5-14-15-16-18-20-22--117- 35. میراژاف1-2000
سوخو 47-27 و..............میگ 29 - 25 و..............بی2 و............
غصه ی دیروز را نخور ،   را غنیمت بشمار ، نگران فردا نباش. 

پیامبر اکرم (ص)
Super Moderator
Super Moderator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 3023 بار
سپاس‌های دریافتی: 4754 بار

پست توسط Mahdi Mahdavi »

بازی HAWX رو بازی کردم.بسیار بازی زیبایی بود.
متاسفانه در ایران سرمایه گذاری بر روی بازی به عنوان "بازی" هست و نه صنعت.و تا وقتی که اینطور باشه "و علاوه بر اون کپی رایت در ایران اجرا نشه " نمیشه انتظار پیشرفت بازی ایرانی رو داشت.
200 میلیون تومان برای ساخت بازی سطح بالا مبلغ بسیار ناچیزی هست.
ناگهان چقدر زود دیر میشود !
Captain
Captain
نمایه کاربر
محل اقامت: جمهوری اسلامی ایران
سپاس‌های ارسالی: 4180 بار
سپاس‌های دریافتی: 22794 بار
تماس:

پست توسط Sami 1993 »

من دیروز نمایشگاه بودم .
اسم بازی ایران 140 است ( با اسم هواپیما اشتباه نشود )
فضای بازی بدک نبود ، فقط هیچ کسی نتونست با ضد هوایی میگی رو بیاندازه ( انگاری گلوله ها مشقی بودن )
یک بازی دیگر هم بود برای مقابله با دزدان دریایی خلیج عدن که بعدا عرضه می شه . توش تکاوران دریایی ایران بجای ژ3 از ام 16 استفاده می کردند . من همانجا به طراح محترم قضیه رو گوشزد کردم که ام 16 توسط نیروهای صابرین سپاه استفاده می شود نه ارتش. طراح محترم هم گفته بازی درسته چون تحقیق کرده است و همینطور گفت صابرین رو نمی شناسه :-O
یه بازی دیگر هم بود به اسم مدافعان آسمان که بر اساس یک بازی که مربوط به جنگ هوایی ویتنام است ساخته شده است که خریدم .
تو بازی F-14 و F-5E و F-4D و F-4E و RF-4E و سمیرغ و FT-7 و PC-7 موجوده ( تو تیتراژ صاعقه هم است ولی تو بازی من ندیدم ) تامکت و تایگر و فانتومها برای جنگ هوایی با عراق است و بقیه برای گردش هوایی .
قبل از اینکه بیام انجمن با تامکت تنهایی 10 تا هواپیما رو انداختم ( یه میگ 25 و 21 و 23 و 29 با فینیکس و بقیه با ولکان ) آخرسر هم با یه بال داغون و یه موتور دود کون و یه بال افقی نداشته تو هوا همینطور تنهایی می چرخیدم که ببینم بازی چیکار می کنه ( اعلام می کنه که من پیروز شدم ) دیدم نه خودم اومدم بیرون .
دیشب هم با فتو فانتوم مثلا رفتم شناسایی یه دفعه کل هوا پر شد از میگ ، انگاری من رفتم رهگیری .
Captain I
Captain I
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 8092 بار
سپاس‌های دریافتی: 3732 بار

پست توسط KH.I.A.2500 »

جان ، گرافیک و انیمیشن بازی چطور بود ؟ توی تصاویر بالا که در حد معمولیه .

*  *
*  جز ايران نباشد مرا نام ياد *   * * * *    * * *   *  که يزدان مرا زين سبب کام داد *  * *   
ارسال پست

بازگشت به “بازيهاي رايانه‌اي”