سرتيپ كارشكي :هواپيماهاي مدرن در سالهاي گذشته خريداري شده
مدیران انجمن: شوراي نظارت, مديران هوافضا
-
- سپاسهای ارسالی: 671 بار
- سپاسهای دریافتی: 660 بار
سرتيپ كارشكي :هواپيماهاي مدرن در سالهاي گذشته خريداري شده
ایلنا: سرتيپ دوم فني محمدرضا كارشكي كه هماكنون در معاونت تحقيقات و جهاد خودكفايي نيروي هوايي ارتش جمهوري اسلامي ايران مشغول به خدمت است، بعد از گذشت 35 سال خدمت در ارتش، از اشراف بالايي نسبت به مناسبات نظامي برخوردار بوده و همچنين امروز بعنوان يكي از يادگاران حماسهآْفرينيهاي نيروي هوايي در واپسين روزهاي قبل از انقلاب و همچنين بعد از انقلاب در جريان دفاع مقدس بشمار ميآيد.در اين گفتوگو؛ به مناسبت سالروز بيعت تاريخي همافران نيروي هوايي ارتش در 19 بهمن 1357، وي علاوه بر تحليل فضاي حاكم بر تهديدات نظامي، از خاطرات شيرين انقلاب برايمان بازگو ميكند .....
بدين جهت ناوگان هوايي ما امروز هم مدرن و قابل اعتماد است. در خصوص قابليت رقابت با تهديدات خارجي نيز تجهيزات خود را با تدابير جديد تكميل كرديم و با تمهيدات انجام شده قابليت هواپيماها را خيلي بالا برديم، ضمن اينكه هواپيماهاي مدرن هم در سالهاي گذشته خريداري شده حتي بعد از خريداري آنها را هم ارتقا دادهايم؛ بنابراين جاي هيچ گونه نگراني وجود ندارد.
انشاءالله از چين كه خريداري نشده است؟!
نه از جايي ديگر هم خريداري شده است ضمن اينكه ما خود نيز هواپيما ميسازيم، به عنوان نمونه هواپيماي صاعقه كه امروز افتخار طراحي و ساخت آن را خود داريم.
[External Link Removed for Guests]
F-14 Fan : كدام هواپيماهاي مدرن خريداري شده ?
- سپاسهای ارسالی: 474 بار
- سپاسهای دریافتی: 217 بار
Re: سرتيپ كارشكي :هواپيماهاي مدرن در سالهاي گذشته خريداري

شاید منظور همون چند فروند میگ 29 باشه که حالا یکی یکی باید اورهال بشن ماکه چیزی ندیدیم ، شما دیدید!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
يک روز دروغ به حقيقت گفت:مياي بريم دريا شنا کنيم؟حقيقت ساده و زود باور پذيرفت.وقتي به کنار دريا رسيدن تا حقيقت لباس حياي خود را درآورد دروغ آنهارا دزديد و فرار کرد.از آنروز به بعد حقيقت عريان و زشت است...ولي دروغ در لباس حقيقت زيبا است .
- محل اقامت: کرج پلاک 43!
- سپاسهای ارسالی: 6708 بار
- سپاسهای دریافتی: 12102 بار
- تماس:
F7 C900 خریداری شده و اونقدر پیچیده هست که لقب آبگرمکن گرفته هیچ هواپیمای دیگری نتونسته به این نام مزین بشه
به همه سياستمداران مشکوک باش.
جکسون براون
جکسون براون
-
- سپاسهای ارسالی: 304 بار
- سپاسهای دریافتی: 504 بار
احتمالا منظور ایشون همون 12 فروند سوخو-24 خریداری شده از روسیه هست. که میشه گفت جدیده!!! چون هنوز 40 سال نشده!!!
-
- سپاسهای ارسالی: 108 بار
- سپاسهای دریافتی: 18 بار
در این فضای پر از تحریم چه هواپیمایی ممکن بیاد ایران ؟

ایران 140 که نامعلومه
!!!!!!
mig-31 ملقب به قوطی کبریت بی مصرف فقط سرعت داره و مانور نداره !!!!!!!!!!!!!!!!

سوخوها هم نیومده به موزه تو اسناد رفتند!!!!!!!!!!!!!!!

میگ-29 هم که از اوضاعشون معلومه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

سوخو-24 با موتور دودزا فقط کافی با دوربین شناسایی شه و نیازی به رادار نیست!!!!!!!!!!!!!!!!!

سوخو-25 هم که کردند همردهa-10 !!!!!!!!!!!!!!!

صاعقه بدون موشک شده حریف سرسخت f-18!!!!!!!!!!!!!!

اذرخش هم که ماموریت خطیر نابودی f-22 رو داره !!!!!!!!!!!!!

فقط میمونه تامکت که اون هم امسال رادارش رو تا حد مدل b امریکا ارتقا دادند و نقایص tf-30 را هم تا حدودی رفع کردند . این یکی رو خدا را شکر .
شفق هم که تکلیفش نامعلومه !!!!!!!!!!!

پس این هواپیمای مورد نظر اسمش چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ایران 140 که نامعلومه

mig-31 ملقب به قوطی کبریت بی مصرف فقط سرعت داره و مانور نداره !!!!!!!!!!!!!!!!

سوخوها هم نیومده به موزه تو اسناد رفتند!!!!!!!!!!!!!!!

میگ-29 هم که از اوضاعشون معلومه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

سوخو-24 با موتور دودزا فقط کافی با دوربین شناسایی شه و نیازی به رادار نیست!!!!!!!!!!!!!!!!!

سوخو-25 هم که کردند همردهa-10 !!!!!!!!!!!!!!!

صاعقه بدون موشک شده حریف سرسخت f-18!!!!!!!!!!!!!!

اذرخش هم که ماموریت خطیر نابودی f-22 رو داره !!!!!!!!!!!!!

فقط میمونه تامکت که اون هم امسال رادارش رو تا حد مدل b امریکا ارتقا دادند و نقایص tf-30 را هم تا حدودی رفع کردند . این یکی رو خدا را شکر .
شفق هم که تکلیفش نامعلومه !!!!!!!!!!!

- سپاسهای ارسالی: 7461 بار
- سپاسهای دریافتی: 7118 بار
- تماس:
سلام
stormtomcat دوست عزیز و خوش خنده
جای این همه خنده و تمسخر شما چه راه حلی پیشنهاد میکنید؟ 
stormtomcat دوست عزیز و خوش خنده

- محل اقامت: تهران
- سپاسهای ارسالی: 1980 بار
- سپاسهای دریافتی: 6841 بار
- تماس:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
شاید منظور همون چند فروند میگ 29 باشه که حالا یکی یکی باید اورهال بشن ماکه چیزی ندیدیم ، شما دیدید!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
دوست عزیز اینجا سر کوچه نیست!
اینجا یک فروم علمی و فنی است اگر دانشی در باب این مسائل ندارید خاطر ما را با سخنان خود ازرده نکنید.

F7 C900 خریداری شده و اونقدر پیچیده هست که لقب آبگرمکن گرفته هیچ هواپیمای دیگری نتونسته به این نام مزین بشه
احتمالا منظور ایشون همون 12 فروند سوخو-24 خریداری شده از روسیه هست. که میشه گفت جدیده!!! چون هنوز 40 سال نشده!!!
در این فضای پر از تحریم چه هواپیمایی ممکن بیاد ایران ؟![]()
![]()
ایران 140 که نامعلومه!!!!!!
mig-31 ملقب به قوطی کبریت بی مصرف فقط سرعت داره و مانور نداره !!!!!!!!!!!!!!!!![]()
سوخوها هم نیومده به موزه تو اسناد رفتند!!!!!!!!!!!!!!!![]()
میگ-29 هم که از اوضاعشون معلومه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
سوخو-24 با موتور دودزا فقط کافی با دوربین شناسایی شه و نیازی به رادار نیست!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
![]()
سوخو-25 هم که کردند همردهa-10 !!!!!!!!!!!!!!!![]()
صاعقه بدون موشک شده حریف سرسخت f-18!!!!!!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
اذرخش هم که ماموریت خطیر نابودی f-22 رو داره !!!!!!!!!!!!!![]()
شفق هم که تکلیفش نامعلومه !!!!!!!!!!!![]()
![]()
روزگاری در سنترال بحث های فنی انجام می شد و دوستان صاحب نظری فعال بودند،امثال اقا رضا،ارمان،سعید،مرتضی،فریبرز،محمدحسین البته الان هم دوستانی مثل شهباز،رضا،کاپیتان و... هستند اما برخی دوستان...
به امید موفقیت نیروی هوایی ایران بدور از برخی سخنان دست چندم و از روی نا اگاهی...
زنده باد بهار...
هر کس به دنبال معنای این جمله است،این فایل را [External Link Removed for Guests] کند...
به امید ظهور مهدی صاحب الزمان،پایان یافتن زمستان دنیا و شروع بهار انسانیت...
"
هر کس به دنبال معنای این جمله است،این فایل را [External Link Removed for Guests] کند...
به امید ظهور مهدی صاحب الزمان،پایان یافتن زمستان دنیا و شروع بهار انسانیت...
"
-
- سپاسهای ارسالی: 108 بار
- سپاسهای دریافتی: 18 بار
من که قصد توهین نداشتم .
اینرا از این بابت گفتم که قپی در بعضی مواقع زیاد هست . مثلا این که گفته میشه صاعقه از f-18 سرتر هست .
من راه حلی دارم که اگه خاطرتان را ازرده نکنه می خوام ارائه بدشم .
ما به جای اینکه می رفتیم سراغ صاعقه بهتر بود که از همون اول پروژه شفق را با اون همه سختی ادامه می دادیم فوقش 15 سال دیر میشد . مگه صبر کردن جرمه .
مثلا همین f-22 که میگین همین چند وقت پیش تو الاسکا سقوط کرد . این دلیلی می شود برای جبران کاستی ها . شفق به کنار .
اگه روسها کنار کشیدند که دنیا به اخر نرسیده از یک جای دیگه تامین می کنیم .
این کار بهتر از اینه که جنگنده ای رو که میگن از f-18 سرتر هست رو بدون موشک و با اون همه ضایه بازی به هوا بفرستیم .
بهتر بود رو شفق کار می کردیم اگه هم موشک نداشت باز هم می گفتیم افرین . این طوری تحقیق بر روی شفق بیشتر میشد .
یا علی .
اینرا از این بابت گفتم که قپی در بعضی مواقع زیاد هست . مثلا این که گفته میشه صاعقه از f-18 سرتر هست .
ما به جای اینکه می رفتیم سراغ صاعقه بهتر بود که از همون اول پروژه شفق را با اون همه سختی ادامه می دادیم فوقش 15 سال دیر میشد . مگه صبر کردن جرمه .
مثلا همین f-22 که میگین همین چند وقت پیش تو الاسکا سقوط کرد . این دلیلی می شود برای جبران کاستی ها . شفق به کنار .
این کار بهتر از اینه که جنگنده ای رو که میگن از f-18 سرتر هست رو بدون موشک و با اون همه ضایه بازی به هوا بفرستیم .
بهتر بود رو شفق کار می کردیم اگه هم موشک نداشت باز هم می گفتیم افرین . این طوری تحقیق بر روی شفق بیشتر میشد .
یا علی .
- سپاسهای ارسالی: 559 بار
- سپاسهای دریافتی: 3796 بار
جاي شما بودم از اين خبر ساده نمي گذشتم....
من از نهاجا هيچي
تاكيد مي كنم هيچي
رو بعيد نمي دونم ...
نيرويي كه اس 300 مي خره ... نه اس 300 توليد ميكنه ...
بعد تو روز روشن انكارش ميكنه ... هر چيزي ازش برمياد... فقط آدم بايد منطق عملياتيش رو بيابه
من از نهاجا هيچي
تاكيد مي كنم هيچي
رو بعيد نمي دونم ...
نيرويي كه اس 300 مي خره ... نه اس 300 توليد ميكنه ...
بعد تو روز روشن انكارش ميكنه ... هر چيزي ازش برمياد... فقط آدم بايد منطق عملياتيش رو بيابه
ان الارض یرثها عبادی الصالحون ......
- محل اقامت: جمهوری اسلامی ایران
- سپاسهای ارسالی: 4180 بار
- سپاسهای دریافتی: 22794 بار
- تماس:
stormtomcat نوشته شده:من که قصد توهین نداشتم .
یا علی .
هیچ کس تا به حال تو سنترال نگفته که صاعقه از هورنت بهتره ، حرف کلی بچه های انجمن درباره صاعقه اینه که اگر صاعقه واقعا ساخته شده برای ابتدا کار خوبه ولی نیروی هوایی نباید به آن قانع باشه و بدنبال جنگنده بروز تر بره . تا به حال هم همچین حرفی رو از زبون فرماندهان نظامی کشور نشنیدم . این حرف برتری صاعقه بر هورنت رو من در چندتا از این وبلاگهای کوچک دیدم و خوندم .
درباره شفق هم ، این پروژه بنا به دلایلی که کنار کشیدن روسها جزوشه لغو شد ولی به نظر من این پروژه برای نهاجا تجربیات و دانش خوبی به همراه داشته .
این جت قرار بود در صورت تولید هم در نقش آموزشی و جنگنده ( که عده ای اون رو جنگنده نسل 5 میدونستند) ظاهر بشه که هم اکنون بعد لغو آن . نقش اموزشی آن به جت کوثر که پروژه اش در سال پیش شروع شده محول شده و نقش جنگنده آن هم فکر کنم به سفره ماهی محول شده باشه .
((ما به جای اینکه می رفتیم سراغ صاعقه بهتر بود که از همون اول پروژه شفق را با اون همه سختی ادامه می دادیم فوقش 15 سال دیر میشد . مگه صبر کردن جرمه ))
اگر تو همین انجمن بگردید متوجه میشید که پروزه اذرخش و صاعقه قبل از اینکه اسمی از شفق باشه شروع شده ، حتی عده ای اغاز پروژه رو به زمان شهید ستاری نسبت میدهند .
درضمن شما که انتظار ندارید که کشوری مثل ایران که در تحریمه و در صنعت هوایی مجبور از جاهای پایه شروع کنه یکباره بیاد همچین هواپیمایی بسازه . ایران باید برای بدست اوردن دانش و تجربیات چندتا پروژه رو در ابتدا انجام بده بعد بره سراغ همچین چیز پیچیده که به نظر من پروژه های تذرو ، اذرخش و صاعقه و دیگر بروژه در این راستا هستش .
شاید پروژه شفق لغو شده باشه ( که با توجه به نبود خبر جدید از پروژه و پنهان کاری میگیم لغو شده و شاید هم لغو نشده باشه و محتمل هم میرسه که جت کوثر نمونه توسعه یافته شفق باشه ) ولی تجربیات اون در سایر پروزه ها به کار گرفته شده .
پرونده فعالیت صلح آمیز هسته ای ایران تسلیحات ضد زره ایران
ناوچه های موشک انداز "کلاس کمان / سینا" پهپادهای ایرانی
ناوشکن های "کلاس موج" بالگردهای خانواده شاهد سپاه پاسداران انقلاب اسلامی
ناوشکن عملیاتی-آموزشی "کلاس لقمان"
ناو خارک
رادارهای ایرانی؛ سربازان همیشه بیدار آسمان
موشك پدافند هوايي "صياد 2"
توان پدافند هوایی جمهوری اسلامی ایران
موشک های بالستیک و شبه بالستیک ساخت جمهوری اسلامی ایران