کره فلزی ناشناخته ای که از آسمان به زمین بارید

جديدترين اخبار مربوط به هوانوردي نظامي و غيرنظامي را در اين بخش بخوانيد

مدیران انجمن: شوراي نظارت, مديران هوافضا

ارسال پست
Captain I
Captain I
سپاس‌های ارسالی: 6398 بار
سپاس‌های دریافتی: 3280 بار

کره فلزی ناشناخته ای که از آسمان به زمین بارید

پست توسط behrad90 »

SIZE=4]  کره فلزی ناشناخته ای که از آسمان به زمین  

کره عجیب به وزن 6 کیلوگرم به طرز اسرارآمیزی در 750 کیلومتری پایتخت کشور نامیبیا به زمین سقوط کرد. 
 تصویر 

به نظر می رسد که این خبر جعلی باشد اما واقعاً اتفاق افتاده است. درحقیقت، در نیمه ماه نوامبر در فاصله 750 کیلومتری پایتخت نامیبیا یک کره فلزی به وزن 6 کیلوگرم و قطر حدود یک متر به زمین سقوط کرد و در اثر برخورد، حفره ای به عمق 33 سانتیمتر و عرض 4 متر ایجاد کرد.

جنبه شگفت انگیز این خبر در این است که با وجود اینکه یک ماه از این رویداد عجیب می گذرد هنوز کسی نمی داند این توپ از کجا آمده است."پل لودیک"، رئیس مرکز تجسس نامیبیا در این خصوص توضیح داد: "ساکنان و مقامات دهکده صدای انفجارات مختلفی را در شعاع سه کیلومتری شنیدند و سپس، 5 روز بعد این شیء کروی شناسایی شد."

این توپ اسرارآمیز فلزی در حدود 18 متر از فاصله از محل برخورد به خوبی قابل مشاهده بود. به نظر می رسد داخل این کره خالی باشد اما هنوز هیچکس این مسئله را تائید نکرده است.مورد این توپ به حدی غیرقابل توضیح است که در روزهای آینده کارشناسان ناسا و اسا نیز به بررسی آن خواهند پرداخت.به گفته "لودیک"، این امکان وجود دارد که این شیء، قطعات مربوط به یک فضاپیما باشد. هرچند هنوز مشخص نیست که این توپ مربوط به یک فناوری انسانی است یا خیر.

براساس گزارش دیسکاوری نیوز، پیش از این کره های مشابهی در مناطق دیگر زمین شناسایی شده بودند. برای مثال، در سال 2008 در یک کشتزار در برزیل یک توپ فلزی آسمانی شناخته شد.در سال 2007 نیز یک کشاورز در استرالیا یک توپ دیگر را در مرزعه خود پیدا کرده بود.

منبع : مهر
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 3440 بار
سپاس‌های دریافتی: 5880 بار

Re: کره فلزی ناشناخته ای که از آسمان به زمین بارید

پست توسط shafagh »

احتمالا قطعه ای از فضا پیما یا ایستگاهای فضا یی است که مدتی قبل در پایان عمر خود در جو زمین متلاشی شده اند شاید هم از یک هواپیما جدا شده باشد.
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
محل اقامت: مازندران
سپاس‌های ارسالی: 6679 بار
سپاس‌های دریافتی: 5422 بار

پست توسط airplane »

دوستان نمیدونم با نظر من موافق هستین یا نه ولی امروز صبح که به کابلخای برق فشار قوی شهرمون نگاه کردم دقیقا همچین گویهایی روشون نصب بودن :?
آیا می دانید هر فرد پس از مرگ با اهدای اعضای خویش می تواند سبب نجات یا ارتقای سلامتی بیش از 50 نفر شود

برای عضویت در انجمن اهدای عضو به لینک زیر مراجعه کنید

[External Link Removed for Guests]

[COLOR=#000000]تا چند زنم بروی [COLOR=#0070c0]دریاها خشت بیزار شدم ز بت‌پرستان  

خیام که گفت دوزخی خواهد بود که رفت بدوزخ و که آمد ز بهشت

Captain
Captain
نمایه کاربر
محل اقامت: جمهوری اسلامی ایران
سپاس‌های ارسالی: 4180 بار
سپاس‌های دریافتی: 22794 بار
تماس:

پست توسط Sami 1993 »

airplane نوشته شده:دوستان نمیدونم با نظر من موافق هستین یا نه ولی امروز صبح که به کابلخای برق فشار قوی شهرمون نگاه کردم دقیقا همچین گویهایی روشون نصب بودن :?

البته اونا نارنجی رنگ هستند و بعضی موارد هم شطرنجی .
Captain II
Captain II
محل اقامت: Iran
سپاس‌های ارسالی: 5189 بار
سپاس‌های دریافتی: 8626 بار

پست توسط A3eman »

به بقل کره فلزی نگاه کنید جای اتصال سیم برق
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
محل اقامت: مازندران
سپاس‌های ارسالی: 6679 بار
سپاس‌های دریافتی: 5422 بار

پست توسط airplane »

Sami 1993 نوشته شده:
airplane نوشته شده:دوستان نمیدونم با نظر من موافق هستین یا نه ولی امروز صبح که به کابلخای برق فشار قوی شهرمون نگاه کردم دقیقا همچین گویهایی روشون نصب بودن :?

البته اونا نارنجی رنگ هستند و بعضی موارد هم شطرنجی .

سلام تو ساری دقیقا همین رنگی بود که من دیدمتصویر
آیا می دانید هر فرد پس از مرگ با اهدای اعضای خویش می تواند سبب نجات یا ارتقای سلامتی بیش از 50 نفر شود

برای عضویت در انجمن اهدای عضو به لینک زیر مراجعه کنید

[External Link Removed for Guests]

[COLOR=#000000]تا چند زنم بروی [COLOR=#0070c0]دریاها خشت بیزار شدم ز بت‌پرستان  

خیام که گفت دوزخی خواهد بود که رفت بدوزخ و که آمد ز بهشت

Captain I
Captain I
سپاس‌های ارسالی: 6398 بار
سپاس‌های دریافتی: 3280 بار

پست توسط behrad90 »

راز توپ  

مخزن سوختی که خبرساز  

راز توپ فلزی فضایی که چند روز پیش از آسمان در نقطه ای از بخشهای شمالی نامیبیا به زمین سقوط کرده و شایعات فراوانی را مبنی بر تعلق آن به تمدنهای بیگانه برانگیخت، آشکار شد.به گزارش خبرگزاری مهر، زمانی که این توپ فلزی پنج کیلوگرمی در اواسط ماه نوامبر با زمین برخورد کرد، به یک موضوع امنیت ملی تبدیل شده و مقامات دولتی نامیبیا را بر آن داشت تا از ناسا درخواست تشخیص هویت کنند.

اکنون مشخص شده است که این توپ فضایی به هیچ وجه ارتباطی با تمدنهای فرا زمینی ندارد بلکه مخزن سوخت یک راکت بدون سرنشین است که معمولا از آنها در پرتاب ماهواره ها استفاده می شود. "آدریان چن" یکی از محققانی که در تعیین هویت این توپ فضایی مشارکت داشته، می گوید به احتمال بسیار زیاد این توپ مخزن ذخیره سوخت در راکتهای بدون سرنشین بوده است و همین کاربرد می تواند دلیل سقوط آن را به زمین توضیح دهد.

تصویر   سالم مخزن سوخت  
Major II
Major II
نمایه کاربر
محل اقامت: iran
سپاس‌های ارسالی: 3296 بار
سپاس‌های دریافتی: 2088 بار
تماس:

پست توسط Cloor Master »

نگاه کن اینا اخر تخیلند٫ تمدن فرا زمینی :? این امریکا هالیوودش مردم را که چه بگم مقامات دولت ها را هم تخیلی کرده یک جورایی سر مردم دنیا را سر گرم کرده اما خودش دارد کارایی می کند حالا اگر تو ایران بود مردم می بردندش تو خونه بعد یک چند وقت تغییرش می دادند بعد تو خونه ازش استفاده می کردن :shock: د این حرفا چیه تمدن فضایی :-? بفرما :P
و آنهایی که بر بلندای آسمان
پرواز تا بینهایت را
بر قلب آسمان
تا ابد در اوج گرفتن
بر بلندای آسمان نامت ایران
ارسال پست

بازگشت به “اخبار هوافضا و هوانوردي”